moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ξέχασε το Playstation στο ξενοδοχείο!...
Χαμός. Μεγάλη πλάκα. Ο Κουρασμένος κουβαλάει τις περιοδείες το Playstation.
Την τελευταία φορά το ξέχασε στο ξενοδοχείο που...
...έμενε κατά την περιοδεία του στη Θράκη. Όταν το βρήκαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου μετά το πρώτο σοκ (γιατί δεν πίστευαν πως ο πρωθυπουργός τους παίζει τέτοια παιχνίδια) ξεράθηκαν στα γέλια. Μετά από ώριμη σκέψη, η διεύθυνση του ξενοδοχείου το ταχυδρόμησε στο Μαξίμου.
Αν νομίζετε ότι το λέμε για πλάκα, κάνετε λάθος...
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 22:1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Toυλάχιστον παίζει κανένα πολεμικό να τον ξεσκίσω στα online;Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Αν νομίζετε ότι το λέμε για πλάκα, κάνετε λάθος...
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 22:1![]()
![]()
:rotflmao:
σχιζοφρενεια!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μωρέ καλά τα λες εσύ αλλά η Καϊλή σε ποιο κόμμα είναι, ξέρουμε;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το πόσο σοβαρά παίρνουν τα κόμματα την υπόθεση νίκη και πόσο σοβαρά σκέπτονται το καλό μας,φαίνεται από τον τρόπο που σκαρφίστηκαν για να πάρουν ψήφους.
Ίτε παίδες Ελλήνων!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Φίλε Στέλιο καλημέρα ,
Αν εξαιρέσεις το Βενιζέλο που ΟΝΤΩΣ ξεκίνησε από την βάση ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (δις)(Θέρισο – Θες/νικη) και έμεινε στην ιστορία ως ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Έλληνας πολιτικός , οι υπόλοιποι που αναφέρεις ήταν ,
ο ένας ,παιδί ΚΑΙ γαμπρός ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΩΝ (Τρικούπης)
ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Παπάγος (κύριος πρωταγωνιστής του Εμφυλίου) εξαργύρωσε τις «δάφνες» του ,με την «ηγεσία» μιας θλιβερής «κυβέρνησης» ανδρεικέλων , φυτεμένης από τους …συμμάχους.. (αν θεωρείς ότι υπήρξε έστω και η ΕΛΑΧΙΣΤΗ δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή της…)
ο Κονδύλης ήταν κι αυτός ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ και έδρασε «πολιτικά» σε «μαύρες» εποχές (χωρίς να γνωρίζω παραπάνω …θα το ψάξω)
αλλά για να συμφωνήσουμε , θα πω ότι ΟΛΟΙ ξεκίνησαν από «παιδί ταχυδρόμου» (βλέπε Ρουσόπουλος..)
και συμφωνούμε ότι ΔΕΝ υπάρχει παρθενογένεση…
και συμφωνούμε για τις πελατειακές σχέσεις….
Και θα σου πω ΝΑΙ σε όλα (γιατί είναι Παρασκευή και είμαι στις καλές μου χε…χε…χε…)
Μέσα σε αυτά τα 200 χρόνια , υπάρχουν τουλάχιστον τρεις μεγάλοι αγώνες των Ελλήνων εναντίον ξένων και ντόπιων δυναστών (Τούρκοι , Κατοχή , Χούντα)
Οι αγώνες δόθηκαν από ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ? ….ΟΧΙ …άσχετα το πόσο «ηρωικό» θέλουμε να παρουσιάσουμε τον λαό μας ,και στις τρεις περιπτώσεις η πλειοψηφία του κόσμου ήταν από παθητική μέχρι προδοτική… είτε γιατί είχαν βολευτεί , είτε γιατί φοβόντουσαν (και τα δυο είναι απολύτως κατανοητά στην ανθρώπινη φύση) …
Τι έπρεπε λοιπόν να κάνουν οι «λίγοι» , οι «τρελοί» , οι ιδεολόγοι , οι αγωνιστές ???
Να περιμένουν πότε ο κοτζαμπάσης , ο ταγματασφαλίτης , ο χαφιές , ο φοβισμένος θα «ξυπνήσει» θα δει το «φως» και θα «αλλαξοπιστήσει» ή έπρεπε να στοχεύσουν στην ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του καθεστώτος αψηφώντας τους κινδύνους (και δίνοντας ελπίδα στους φοβισμένους) διαλύοντας το από την κορυφή μέχρι τον πάτο?(γιατι αυτο εκαναν...)
Δυστυχώς , η πραγματική διάλυση ΔΕΝ επήλθε ποτέ κι αυτό όχι γιατί το ήθελε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός , αλλά άλλοι…. αυτο πληρώνουμε σημερα...
![]()
![]()
Φοβερο κειμενο...![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
ημουν ψημενος να ψηφισω λαος λογω ψινακη.να γενει χαμος στη βουλη.αχαχαχχα
τον σουταραν ομως κριμα..![]()
νιαου
Διάβασα σχεδόν οτι εχει γραφτει σε αυτή τη συζήτηση.
Οφειλω πριν πω τη γνώμη μου να δηλώσω πως οχι μονο υποστιρίζω το ΠΑΣΟΚ αλλα και δουλεύω σε βουλευτικό γραφείο.
Απο όσα διαβασα καταλήγω στο συμπέρασμα πως μετά την ψηφοφορία της Κυριακής μερικοί θα υποταχθούν στο αποτέλεσμά της και τέλος.
Μεγάλο λάθος μαγκες. Τα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά εδώ στο γραφείο επιβεβαιώνουν πως τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. Απο περιοδείες που έχω κάνει στην επαρχία με το βουλευτή στον οποίο εργάζομαι οι περισσότεροι(εκτός απο κομματόσκυλα που περιμένουν να κατασπαράξουν το δημόσιο και κάποιους γεράκους που ακόμα θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου) δεν έχουν καθόλου πρόθεση να δείξουν ανοχή στην οποια κυβέρνηση σχηματιστεί. Όλοι μας λένε πως μας ψηφίζουν για τελευταία φορά.
Το γεγονός αυτό εμένα προσωπικά με ευχαριστεί(αν βέβαια γίνει και πράξη) αλλά δεν μου φτάνει.
Και εξηγούμαι.
Θεωρώ πως ανεξάρτητα απο το τί ψηφίζει ο καθένας(ακόμη και αν δεν ψηφίζει) έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να διαμαρτύρεται σε κάθετί τον ενοχλεί. Δεν μπορεί τη στιγμή που συνανθρωποί μας εργάζονται 8ωρο (η μάλλον χωρίς ωράριο ) και αμοίβονται με 600-700 ευρώ να μην βρίσκουν βοήθεια και συμπαράσταση απο όλους εμάς. ΔΕΝ γίνεται να κάποιοι να διεκδικούν στους δρόμους (ειρηνικά και με προτάσεις) και οι υπόλοιποι να καθόμαστε στους καναπέδες και να περιμένουμε τις εκλογές για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας.
Για το λόγο αυτό εγώ λέω πως ΜΕΤΑ τις εκλογες θα φανούμε όλοι τι σοι μάγκες είμαστε.
Πρέπει να μετατραπούν οι βουλευτές και οι υπουργοί σε απλά εκτελεστικά όργανα των επιθυμιών μας και τίποτε άλλο.
Και φυσικά αυτό δεν μπορεί να γίνει μόνο απο τις εκλογές.
Κάθε μέρα πρέπει να δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε ότι μας ενοχλεί με τρόπο που να γίνεται σαφέστατα αντιληπτός(και καταλαβένετε όλοι τι εννοώ) απο τους κυβερνώντες.
Αλήθεια είμαστε έτοιμοι για μια τέτοια ευθύνη?
Ασε αδερφε ξερω...Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
Οφειλω πριν πω τη γνώμη μου να δηλώσω πως οχι μονο υποστιρίζω το ΠΑΣΟΚ αλλα και δουλεύω σε βουλευτικό γραφείο.
Απο όσα διαβασα καταλήγω στο συμπέρασμα πως μετά την ψηφοφορία της Κυριακής μερικοί θα υποταχθούν στο αποτέλεσμά της και τέλος.
Μεγάλο λάθος μαγκες. Τα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά εδώ στο γραφείο επιβεβαιώνουν πως τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. Απο περιοδείες που έχω κάνει στην επαρχία με το βουλευτή στον οποίο εργάζομαι οι περισσότεροι(εκτός απο κομματόσκυλα που περιμένουν να κατασπαράξουν το δημόσιο και κάποιους γεράκους που ακόμα θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου) δεν έχουν καθόλου πρόθεση να δείξουν ανοχή στην οποια κυβέρνηση σχηματιστεί. Όλοι μας λένε πως μας ψηφίζουν για τελευταία φορά.
Το γεγονός αυτό εμένα προσωπικά με ευχαριστεί(αν βέβαια γίνει και πράξη) αλλά δεν μου φτάνει.
Και εξηγούμαι.
Θεωρώ πως ανεξάρτητα απο το τί ψηφίζει ο καθένας(ακόμη και αν δεν ψηφίζει) έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να διαμαρτύρεται σε κάθετί τον ενοχλεί. Δεν μπορεί τη στιγμή που συνανθρωποί μας εργάζονται 8ωρο (η μάλλον χωρίς ωράριο ) και αμοίβονται με 600-700 ευρώ να μην βρίσκουν βοήθεια και συμπαράσταση απο όλους εμάς. ΔΕΝ γίνεται να κάποιοι να διεκδικούν στους δρόμους (ειρηνικά και με προτάσεις) και οι υπόλοιποι να καθόμαστε στους καναπέδες και να περιμένουμε τις εκλογές για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας.
Για το λόγο αυτό εγώ λέω πως ΜΕΤΑ τις εκλογες θα φανούμε όλοι τι σοι μάγκες είμαστε.
Πρέπει να μετατραπούν οι βουλευτές και οι υπουργοί σε απλά εκτελεστικά όργανα των επιθυμιών μας και τίποτε άλλο.
Κάθε μέρα πρέπει να δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε ότι μας ενοχλεί με τρόπο που να γίνεται σαφέστατα αντιληπτός(και καταλαβένετε όλοι τι εννοώ) απο τους κυβερνώντες.
εχετε καθε καλη προθεση αλλα...
-τα βρηκαμε μπουρδελο
-ολα ειναι χαλια
-καμμενη γη παραλαβαμε
-τι να πρωτοφτιαξουμε
- δεν προλαβαινουμε να φτιαξουμε το χαλι αυτο
- τα κατεστρεψαν ολα οι μπλε
- εμεις τα λεγαμε αλλα....
Κ ετσι στις επομενες εκλογες θα ακουσουμε "Ψηφιστε μας ΤΩΡΑ που ειμαστε ετοιμοι να δωσουμε στο λαο κλπ" χαχαχα
Ασε αδερφε....
Να ξερετε ομως. Καποιοι που δεν ειμαστε κολλημενοι σε ενα κομμα εχουμε ηδη την επανασταση μας. Ρωτα στα πηγαδακια σας τι γινετε Σαλονικα.....
Κ αναφερομαι σε ΟΛΑ τα κομματοσκυλα...ανεξαρτητος χρωματος.
Οταν ομως εχουμε "δωρακια" γερα σε ολους σας τοτε να δω τι κλαψα σας.
Γιατι πολυ απλα πλεον δεν πηπτει λογος...
Καλη επιτυχια στο να ξεφουσκωνεται λαστιχα απο αγροτες. Να δερνετε παπουδες κ γιαγιαδες στο δρομο. Να δινεται δωρεαν σχεδον δανεια σε Ρωσοποντιους κ να τα πληρωνουμε ολα εμεις εν τελει.
Ο παλιος ειναι αλλιως....
Λοιπον,
καταθετω προεδρια.
Ψηφιστε με κ μαζι θα (αν)αποφασισουμε το μελλον της μπανα.. εχμ, ελλαδας μας ...
Ιδρυω , το κομμα των αναποφασιστων.
Με τετοια ποσοστα , μην σου πω οτι θα παρουμε τις εκλογες ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
Και εξηγούμαι.
Λοιπον χωρις πλακα μολις το εβαλα στον πατερα μου να το διαβασει αυτο,και ειναι και αρκετα μεγαλος.
Γελασε ειρωνικα.Να καπως ετσι.....
Y.Γ Και επειδη εισαι 32 χρονων απ'οτι βλεπω στο προφιλ και ειναι λυπηρο να πιστευεις τις παπαριες που γραφεις η ακομα πιο λυπηρο αν περιμενεις να τις πιστεψουμε εμεις θα εισηγηθω να φας μπαν για μια τετραετια τουλαχιστον.Λογικα ο tanouki3 ,αμποτε ξαναλογκαρεις, θα ειναι κουκουες (ο τανουκι1 μαλλον ΝΔ ηταν και τον φαγαν τα σκανδαλα) .![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
και οι μικροτεροι απο τον πατερα σου , καπως ετσι εκανανΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Λοιπον χωρις πλακα μολις το εβαλα στον πατερα μου να το διαβασει αυτο,και ειναι και αρκετα μεγαλος.
Γελασε ειρωνικα.Να καπως ετσι.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε σεις,παρτε το χαμπαρι..
ο δικομματισμος των τελευταιων ετων εχει μεταμορφωσει τον ελληνα πολιτη σε δημοκαπηλο για τους λιγους κ σε οικοψυχιατρειο για τους πολλους..(για οσους με πιανν)..
παραυτα γελαω..γελαω συνεχεια γιατι ενω τρωμε κουτουλια απ την εκλεγμενη εξουσια
κατι γενεται ενδιαμεσα,λησμονουμε,κ καμια ωρα πριν την δυση ξανακουναμε σημαια
στους πανεκμεταλλευτες..
δεν φταινε ομως αυτοι..φταιει η ψυχασθενεια μας,η ψυχικη αδυναμια μας κ τα ολα οσα
στερημενα επιθυμουμε..(για οσους με πιανν)..
εν κατακλειδει για να ολοκληρωσω κ να παω να ξυδιαστω κανοντας κ καμια σουζιτσα με το χαιπερ λογω περισσειας αδρεναλινης κ ντοπαμινης(εφεδρινη βαρεσα ψες),
μεχρι να μας βγαλει το τεβε κοκκινη καρτα θα μεταμορφωνουμε τους αγχοντες σε αρχοντες κ θα πλεουμε χαμογελαστα παντα την επομενη μερα ως ακομα μια ασημαντοτητα απλα κ μονο επειδη η ψηφος μας αποτελεσε θεμελιο για ακομα τεσσερα χρονια πλανης.
..ε και οσους με πιανν πα να προπαγανδισω τον ευατομ..![]()
νιαου
Μηπως να το μεταφερουμε στα ανεκδοτα??Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
Και εξηγούμαι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να'σαι καλα ρε φιλε, αλλα περα απο την πλακα....Δεν ειμαστε τοσο κοροιδα οσο νομιζεις εσυ και οι ομοιοι σου, που την λεξη ''ευθυνη'' την εχετε καραμελα.
Οχι, ρε μαγκα, ειστε πιο ετοιμοι εσεις να αναλαβετε την ''ευθυνη'' για'μας...Ακου θρασος.
Ειναι ετοιμα να κομματοσκυλα να γινουν οι φιλιππινεζες μας....κι εμεις δεν ειμαστε ετοιμοι για τη ''ευθυνη''??
Ο δικομματισμος θα θριαμβευσει γιατι τα προσωπικα μας συμφεροντα υπερισχυουν ολων..
Τα δυο κομματα εχουν χωσει τοσο βαθια τα γραναζια τους που μονον αυτα (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) εξυπηρετουν τα μικροαστικα στερεοτυπα μας.
Επιζησαμε το ''βρωμικο 89''του αντρεα, χωσαμε μεσα τον κοσκοτα, μας εφαγε τα λεφτα η σοφοκλεους του σημιτη, τα ρεστα στον εφραιμ, και καπακι η siemens(μιζενς).
Παρολα αυτα επιζουμε με 700 ευρωπουλακια, με 1000αρα και audi, plasma και ps3, 4αρι ρετιρε, καθε σαββατο μπουζουκια και καθε κυριακη βολτα, τριτη-πεμπτη τσιπουρο και παρασκευη κρασι, τα παιδακια μας δεν τα λειπει τιποτα, κι εμεις ευτυχισμενοι..
...κι ερχεσαι ΕΣΥ ρε μεγαλε πασοκτζη (whatever, all shit is same) για να πεις για ευθυνη.
Και ετοιμοι ειμαστε να αναλαβουμε , και μαγκες πρωτοι.
Εσεις ειστε ετοιμοι να μας δωσετε το γλειφιτζουρι??
Sorry για το εντονο υφος, και για τους οποιουσδηποτε χαρακτηρισμους.![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Accipere quam facere praestat injuriam