Ρε συυυυυυ...tanouki2 απάντησέ μου κάτι στο οποίο απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα:
Γιατί ένας άνθρωπος,που τελειώνει γυμνάσιο-λύκειο-πανεπιστήμιο, πολιτεύεται;![]()
Ρε συυυυυυ...tanouki2 απάντησέ μου κάτι στο οποίο απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα:
Γιατί ένας άνθρωπος,που τελειώνει γυμνάσιο-λύκειο-πανεπιστήμιο, πολιτεύεται;![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
πω ρε φιλε...μπραβο για το θαρρος σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
Οφειλω πριν πω τη γνώμη μου να δηλώσω πως οχι μονο υποστιρίζω το ΠΑΣΟΚ αλλα και δουλεύω σε βουλευτικό γραφείο.
οφειλω με τη σειρα μου να ομολογησω οτι αυτο που δηλωσες θελει κοτσια και @@...πιο ευκολα θα μπορουσε να πει καποιος στον μορμονο πατερα του οτι ειναι gay, παρα αυτο που εγραψες εσυ εδω μεσα...
respect λεμε![]()
Τι δουλειά κάνεις ακριβώς στο βουλευτικό γραφείο δεν μας είπες....Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
Διάβασα σχεδόν οτι εχει γραφτει σε αυτή τη συζήτηση.
Οφειλω πριν πω τη γνώμη μου να δηλώσω πως οχι μονο υποστιρίζω το ΠΑΣΟΚ αλλα και δουλεύω σε βουλευτικό γραφείο....
![]()
Επιστρέφονται από σήμερα οι πινακίδες κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί μέχρι τις 01-10-2009.
και τα στοιχηματικά από γνωστή σελίδα στοιχημάτων:
Ερχόμενες Ελληνικές Βουλευτικές Εκλογές
Ποιο Κόμμα Θα Κερδίσει τις Βουλευτικές Εκλογές;
[?] Αποδόσεις
ΠΑΣΟΚ 1.02
Νέα Δημοκρατία 11.00
Αλλος 501.00
Ρε Takouni2 την παλευεις καθολου?Θες να μας πεις οτι τοσα χρονια που και ΕΣΕΙΣ μας γ@μ@τε εμεις δεν αντιδραμε?Αφου στην γωνια ειστε και μας περημενετε..Σε λαθος forum πας να παιξεις την μελοδια της ευτυχιας..Εμεις ειμαστε υπευθηνοι που ΕΣΕΙΣ βαζετε μαλακες να κανουν την σωστη δουλεια?Ποσα βγαζεις το μηνα ρε φιλε?Γιατε αν βγαζεις πολλα προφανος εισαι βολεμενος και νταξ υποστιριζεις αυτο που σε ταιζει καλα...Αν ομως βγαζεις 1000 ευρω και εισαι οργανομενος και υποστιριζεις το ΠΑΣΟΚ τοτε φιλε μας κανεις πλακα,και πλακα με τον κοσμο που δυστηχει ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ..Δικαιωμα σου να ψηφησεις οτι θες,αλλα οσο υπαρχουν οι μαλακες που υποστιριζουν αυτα τα τσουτσεκια τις μαριονετες του κεφαλαιου η κατασταση ετσι θα ειναι..Για πες μου ρε Τakouni2 οταν ο αλλος δουλευει 2 δουλειες για να μεγαλωσει το παιδι του γιατι ετσι την εχετε καταντησει την οικονομια μας,που θα βρει χρονο να κατεβει να διαμαρτηρηθει?Αμα λυψει τον σχολασαν γιατι θα βρουν αμεσωσ αλλον και φτηνα μαληστα.Για να τελιωνω και να μην γραφω μεχρι αυριο το κομα σου τα εχει γαμησει ολα πολλες φορες γιατι να μην το κανει και τωρα?Τραβα στον δρομο σου που ειναι πουλημενος (εσυ μπορει να μην εισαι αλλα το κομα σου ειναι και το ξερεις) και ασε εμας τους απλους σκεπτομενους ανθρωπους να πανε στον δικο τους..Πο πο ρε γαμοτο πρωινιατικο...Μοδερατορα εξαφανησε τον,απο Δευτερα θα μας εξαφανιζει σιγα σιγα αυτος. :a04:
Υ.Γ. Παντος μπραβο σου που φανερωσες οτι δουλευεις στο ΠΑΣΟΚ.Τουλαχιστον δεν μασησες να το πεις.
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Χαλαρώστε ρε, το παιδί είπε προσωπική άποψη, υπάλληλος είναι. Ούτε βουλευτής, ούτε πολιτικός.
Και σαν προσωπική άποψη είναι σωστή, ακόμα και αν είναι ρομαντική και ανεδαφική.
Οπότε αφήστε τις κορώνες, διαβάστε και πάλι μπας και καταλάβετε ότι μιλάει ένας απο εμάς και ότι δεν διαβάζετε διαφημιστικό φυλλάδιο κόμματος, αλλά επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
Απο παρόμοιες επιθέσεις εχουμε συνηθίσει αρα δεν μου κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση.
Απο παλικάρια που μόλις κάποιος τους πει πως ανοικτά υποστιρίζει την άποψή του πέφτουν να τον φάνε πάλι εχουμε συνηθίσει.
Μου αρέσει να ακούω ανθρώπους που διαφωνούν (ασχετα απο το αν συμφωνώ η όχι) με τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστει μέχρι σήμερα.
Σίγουρα το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει τραγικά λάθη για τα οποία οφείλει να απολογηθεί αλλά κυρίως να διορθώσει.
Όμως αυτό που εγώ ήθελα να περάσω με το προηγούμενο κείμενό μου είναι πως πραγματικά καμία αλλαγή στη νοοτροπία των πολιτικών αλλά και των πολιτών δεν μπορεί να γίνει αν όλοι δεν συμμετέχουν, απο τη θέση του ο καθένας.
Ξεφούσκωμα ελαστικών, stage, ρουσφέτια σε άτομα που οχι απλώς ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ αλλά δήλωναν και υποταγή στο κόμμα αποτέλεσαν και τον λόγο για τον οποίο το ΠΑΣΟΚ έχασε την εξουσία και καλά έπαθε. Όμως πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κανείς οτι αυτά δεν θα επαναληφθούν αν σαν κοινωνία δεν αλλάξουμε νοοτροπία και αρχίσουμε να αντιδρούμε όχι απλώς με posts σε forums όπως αυτό αλλα και με συμμετοχή σε οργανωμένες αντιδράσεις κάποιων λίγων σήμερα.
Και μια απορία την οποία νομίζω πως πολλοί απο εσάς έχουν.
Τόσοι άνθρωποι προοδευτικοί που γράφουν σε διάφορα forums απόψεις με τις οποίες όλοι συμφωνούμε τόση αγανάκτιση που υπάρχει στον κόσμο γιατί δεν παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά μέσα στην πολιτική? Και αναρωτηθείτε αν κάποιος τέτοιος άνθρωπος συμμετάσχει στην πολιτική τελικά θα τον ψηφίσουμε? Εγώ πιστεύω πως μέσα σε όλα τα κομματα( και φυσικά έξω απο αυτά) υπάρχουν άνθρωποι πραγματικά άξιοι που θα μπορούσαν να προσφέρουν.
Εγώ δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν να κάνει πράγματα που δεν πιστεύει. Απλά μη γενικεύετε οτι όλοι είναι κλέφτες όλοι λάθος. Ας ξεπεράσουμε την συλλογική και να περάσουμε επιτέλους στην ατομική ευθύνη μπάς και ξεκαθαρίσει το τοπίο.Στο κάτω κάτω οι πολιτικοί μας είναι άνθρωποι μέσα απο την κοινωνία μας.
Αυτές είναι οι απόψεις μου αμα αξίζω εξαφάνιση αποφασίστε το εσείς.
εγω δε να προσθεσω οτι τον πιστευω κιολας :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Χαλαρώστε ρε, το παιδί είπε προσωπική άποψη, υπάλληλος είναι. Ούτε βουλευτής, ούτε πολιτικός.
Και σαν προσωπική άποψη είναι σωστή, ακόμα και αν είναι ρομαντική και ανεδαφική.
Οπότε αφήστε τις κορώνες, διαβάστε και πάλι μπας και καταλάβετε ότι μιλάει ένας απο εμάς και ότι δεν διαβάζετε διαφημιστικό φυλλάδιο κόμματος, αλλά επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
kala twra to eskises:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
Απο παρόμοιες επιθέσεις εχουμε συνηθίσει αρα δεν μου κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση.
Απο παλικάρια που μόλις κάποιος τους πει πως ανοικτά υποστιρίζει την άποψή του πέφτουν να τον φάνε πάλι εχουμε συνηθίσει.
Μου αρέσει να ακούω ανθρώπους που διαφωνούν (ασχετα απο το αν συμφωνώ η όχι) με τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστει μέχρι σήμερα.
Σίγουρα το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει τραγικά λάθη για τα οποία οφείλει να απολογηθεί αλλά κυρίως να διορθώσει.
Όμως αυτό που εγώ ήθελα να περάσω με το προηγούμενο κείμενό μου είναι πως πραγματικά καμία αλλαγή στη νοοτροπία των πολιτικών αλλά και των πολιτών δεν μπορεί να γίνει αν όλοι δεν συμμετέχουν, απο τη θέση του ο καθένας.
Ξεφούσκωμα ελαστικών, stage, ρουσφέτια σε άτομα που οχι απλώς ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ αλλά δήλωναν και υποταγή στο κόμμα αποτέλεσαν και τον λόγο για τον οποίο το ΠΑΣΟΚ έχασε την εξουσία και καλά έπαθε. Όμως πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κανείς οτι αυτά δεν θα επαναληφθούν αν σαν κοινωνία δεν αλλάξουμε νοοτροπία και αρχίσουμε να αντιδρούμε όχι απλώς με posts σε forums όπως αυτό αλλα και με συμμετοχή σε οργανωμένες αντιδράσεις κάποιων λίγων σήμερα.
Τόσοι άνθρωποι προοδευτικοί που γράφουν σε διάφορα forums απόψεις με τις οποίες όλοι συμφωνούμε τόση αγανάκτιση που υπάρχει στον κόσμο γιατί δεν παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά μέσα στην πολιτική? Και αναρωτηθείτε αν κάποιος τέτοιος άνθρωπος συμμετάσχει στην πολιτική τελικά θα τον ψηφίσουμε? Εγώ πιστεύω πως μέσα σε όλα τα κομματα( και φυσικά έξω απο αυτά) υπάρχουν άνθρωποι πραγματικά άξιοι που θα μπορούσαν να προσφέρουν.
Εγώ δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν να κάνει πράγματα που δεν πιστεύει. Απλά μη γενικεύετε οτι όλοι είναι κλέφτες όλοι λάθος. Ας ξεπεράσουμε την συλλογική και να περάσουμε επιτέλους στην ατομική ευθύνη μπάς και ξεκαθαρίσει το τοπίο.Στο κάτω κάτω οι πολιτικοί μας είναι άνθρωποι μέσα απο την κοινωνία μας.
Αυτές είναι οι απόψεις μου ανα αξίζω εξαφάνιση αποφασίστε το εσείς.
Φίλε μου tanouki έχεις τις απόψεις σου κι απαιτείς να τις σέβονται όπως σέβεσαι κι εσύ των άλλων, δεν βλέπω κάτι άσχημο ή λάθος σε αυτό, αντιθέτως μάλιστα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η δική μου η άποψη είναι ότι τίποτα και κανένας δεν πρόκειται ν'αλλάξει τίποτα σ'αυτόν τον ρημαδότοπο (δεν κάθομαι να αναλύσω κότες και αυγά) και γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο την πολιτική γενικότερα την έχω χεσμένη, απέχω, δεν με απασχολεί, δεν πρόκειται τίποτα και κανείς να με πείσει αν πρώτα δεν δω ΕΡΓΑ. Αν και όταν...το ξανασκέφτομαι το πράγμα, έχω κάθε δικαίωμα εξάλλου. Δεν αποκλείω ανθρώπους, πραγματικά πιστεύω ότι και μέσα στην πολιτική υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι σε κάθε πλευρά, κανείς τους όμως μέχρι σήμερα δεν έχει φανεί ικανός να τα βάλει με τα κοράκια που μας τρώνε μέρα με την ημέρα... γι'αυτό κι εγώ απέχω. Τη ζωούλα μου, την παρτάρα μου, τους ανθρώπους μου, την καθημερινότητά μου, όπως τουλάχιστον με αφήνετε να τη ζήσω.. κρατάω τις δικές μου στιγμές να με γεμίζουν κι όλο το υπόλοιπο, χάρισμά σας.
Όσο αναφορά όμως αυτό:
Αλήθεια, μέσα από ποια κοινωνία είναι βγαλμένοι αυτοί οι πολιτικοί; Την κοινωνία που δεν πείνασε ποτέ; Αυτή που τα δεκαχίλιαρα πέφτουνε κάθε μήνα κι όποτε βγούνε όξω τρώνε τσάμπα; Αυτή που έχει ανοιχτές πόρτες παντού; Που δεν τους αγγίζει τίποτα και κανείς; Η κοινωνία φίλε μου χτύπησε.. ώρα μηδέν. Κι αυτοί ζούνε στο δώδεκα και τέταρτο (τυχαία το διάλεξα):rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
Στο κάτω κάτω οι πολιτικοί μας είναι άνθρωποι μέσα απο την κοινωνία μας.
Μια βόλτα στη φύση την Κυριακή για μένα, μακρυά απ'όλους σας![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
kala twra to eskises:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Θα σου πω κατι που μπορει να σου φανει ισοπεδωτικο αλλα προσωπικα το ασπαζομαι γιατι εχει αποδειχθει απειρες φορες.Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
Ο ανθρωπος που θα σου κανει μια φορα πουστια,θα την ξανακανει με την πρωτη ευκαιρια και χωρις κανεναν απολυτως προβληματισμο.Τοσα χρονια εσεις οι σοσιαλιστες το μονο που κανατε ηταν να προσπαθειτε να γινετε δεξιοτεροι των δεξιων.Το καταφερατε με τον πιο ανεντιμο και ξετσιπωτα αλαζονικο τροπο.Προτασσοντας το προσωπειο του σοσιαλιστη καταφερατε να πατησετε την εργατικη ταξη στο λαιμο.
Απο μενα λοιπον σε αυτες τις εκλογες θα παρετε οτι και σε ολες οσες εχω ψηφισει εως τωρα.
Οσο για τις προσωπικες επιθεσεις αυτα να μας τα πεις μολις "βολευτεις"-διοριστεις.
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Κοιτα να δεις...δεχομαι οτι υπαρχουν (ελαχιστοι) ανθρωποι με παραγματικα καλες προθεσεις στην πολιτικη...αλλα τι να το κανεις; Οταν ολο το περιβαλλον που τους περικλειει ειναι σαπιο, διεφθαρμενο, γεματο οπορτουνιστες και καιροσκοπους δεν βγαινει τιποτα...μια σταγονα αρωματος σε ενα βοθρο δεν αλλαζει τα πραγματα, παλι σκατα θα μυριζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
...καλη επιτυχια και καλο βολεμα...
εκτος αν θες να μας πεις οτι τη δουλεια στο βουλευτικο γραφειο την πηρες αξιοκρατικα και μεσω συνεντευξης και το οτι η μονη προσδοκια σου ειναι να νικησει το πασοκ, να παει μπροστα ο τοπος και το μονο ανταλαγμα για σενα θα ειναι ηθικη ικανοποιηση και τιποτα αλλο...![]()
οτι να ναι....