Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Πισω και σας εφαγα ρεϊιιιιι!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08

Cool Πισω και σας εφαγα ρεϊιιιιι!!!

Πισω στις χωρες σας βρωμοτουριστες που πεταγεστε στις διαβασεις και το παιζετε κυριοι με την καλτσα και το σανδαλι....Την επομενη φορα θα σας πατησω!!! Ειναι προτιμοτερο απο το να φρεναρω και να πατησει εμενα ο πισω μου!

Τι κακο ειναι αυτο με αυτους ???? Εν το μεταξυ,οι μισοι απο τους οδηγους σταματανε και οι αλλοι μισοι ερχοντε πλακωμενοι! Τελικα να διαλεξω τον κακο δρομο και να σωσω το τομαρι μου κινδυνευοντας να πατησω τον καλτσοσανδαλο η να σταματησω γιατι ειμαι Ευρωπαιος κι εγω και να με πατησει ο συναδελφος Ευρωπαιος απο πισω???

Αν και προτιμω να τους πατησω τους γυφταρμαδες που πανε στα μαγαζια και παιρνουν μια σαλατα 4 ατομα και στις διαβασεις το παιζουν Κυριοι! Μου σπανε τα νευρα! Σημαδι και πανω τους την επομενη!!!!

Αν εχεις παει εξωτερικο θα καταλαβεις αν μιλαω σοβαρα...Επισης αν ακους τα φρενα του πισω που ερχεται παλι θα καταλαβεις αν μιλαω σοβαρα...

επειδή έχω πάει και όχι μονο μια φορά οδικώς με τη μοτο, για αυτό αδυνατώ να καταλάβω το ύφος του ποστ ...

άσε μη συγχιστώ Παρασκευιάτικα ...

koko απο κοκό πως πάμε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    koko απο κοκό πως πάμε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απο το 08 μαλλον....δεν!

Αμεσως τρελαινεστε ε? Λοιπον,μιλαω για ενα συγκεκριμενο σημειο που περναω καθημερινα και ειναι πραγματι επικινδυνο αν σταματησεις και δευτερον δεν εχει και τοσο δοση κακιας προσ τους πεζους το μηνυμα,παρτε το λιγο πιο αναλαφρα το θεματακι,δεν σας πατησαμε κιολας...

χχχμμμ...εκτος και αν....φορατε καλτσα με σανδαλι....μμμ...δεν το ειχα σκεφτει...στυλιστικο ειναι το θεμα...

Ε δεν πανε καλα πανε απο διαβασεις να περασουν τον δρομο?!Τι ανθρωποι θεε μου υπαρχουν...
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Α! οσο για κοκο αστα..πολυ καιρο !!! με εχει φαει...!!!

Στις διαβασεις προτεραιοτητα εχει παντα ο πεζος. Αυτο ειναι λογικο και δικαιο, ειναι παγκοσμιος νομος αλλωστε. Νομιζω οτι αναφερεται και στον Ελληνικο κ.ο.κ αν δεν κανω λαθος...
    Τωρα για αυτους που ερχονται απο πισω σου μπορει να εχεις δικιο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι παιρνουμε παραμαζωμα ολα τα διποδα υπο τον φοβο των Ιουδεων . Λιγο πολιτισμος δεν βλαπτει.
    ΥΓ. Οι τουριστες περνανε τις διαβασεις απο συνηθεια οπως σταματανε οταν οδηγουν αυτοκινητο αντιστοιχα.
    Διακρυνω εναν μικρορατσιστακο η μου φενεται?

Αυτό που πιθανώς εννοεί ο φίλτατος kokos είναι ότι είναι κοινώς αποδεκτό πως η οδηγική μας παιδεία και συμπεριφορά υστερεί τόσο πολύ ώστε να φαντάζει εξωπραγματικό να σταματήσει ένα όχημα σε μία διάβαση για να περάσουν οι πεζοί. Ακόμα λοιπόν κι αν αποτελούμε εξαίρεση και όντως σταματάμε στις διαβάσεις, είναι πολύ αγχωτικό για το τι θα κάνει το όχημα που κινείται πίσω μας, του οποίου ο χρήστης κοιμάται - νυστάζει - χαζεύει - μιλάει στο κινητό - διαβάζει εφημερίδα - παίζει PSP κ.λπ.

Ε koke...?

Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Koko θέλω να πιστεύω ότι αστειεύεσαι και δεν μιλάς σοβαρά, γιατι θα τα πάρω και εγω παρασκευιάτικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Λοιπον,μιλαω για ενα συγκεκριμενο σημειο που περναω καθημερινα και ειναι πραγματι επικινδυνο αν σταματησεις
    Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις πάνω από τους πεζούς. Και εφ'όσον ξέρεις ότι είναι επικίνδυνο, θα πρέπει να οδηγείς προσεκτικότερα σε εκείνο το σημείο.

Όσο για αυτό που είπες περί ευρώπης, επειδή και εγώ ήμουν φοιτητής στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, ούτε που τολμάνε να σκεφτούν τέτοια πράγματα. Και σε πληροφορώ ότι όταν έφτανα στη διάβαση, ούτε καν γυρνούσα το κεφάλι μου να κοιτάξω αν έρχεται αυτοκίνητο και ποτέ δεν διαμαρτηρήθηκε κανένας οδηγός. Άσε που μια φορά πήγε να με γράψει η αστυνομία, γιατί ενώ ήμουν πεζός στις 3 η ώρα το ξημέρωμα σε άδιο δρόμο, πέρασα από την διάβαση με κόκκινο.
    Τώρα, εάν το πρόβλημα σου είναι η κάλτσα με το σανδάλι, τι να σου πω, οδήγα μόνο στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι. Και προπάντων μακρυά από τα νησιά μας, γιατί σε βλέπω να τρως ισόβια.
    I would rather make history than read about it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Prince-Garbage
    Αυτό που πιθανώς εννοεί ο φίλτατος kokos είναι ότι είναι κοινώς αποδεκτό πως η οδηγική μας παιδεία και συμπεριφορά υστερεί τόσο πολύ ώστε να φαντάζει εξωπραγματικό να σταματήσει ένα όχημα σε μία διάβαση για να περάσουν οι πεζοί. Ακόμα λοιπόν κι αν αποτελούμε εξαίρεση και όντως σταματάμε στις διαβάσεις, είναι πολύ αγχωτικό για το τι θα κάνει το όχημα που κινείται πίσω μας, του οποίου ο χρήστης κοιμάται - νυστάζει - χαζεύει - μιλάει στο κινητό - διαβάζει εφημερίδα - παίζει PSP κ.λπ.

Ε koke...?

Ειρηνη ημην! Να και ενας ανθρωπος που καταλαβε! Αυτο ακριβως εννοω,τα περαιτερω που γραφω εχουν μια δοση τραβηγμενου χιουμορ...Α! Και ο πεζος εχει παντα προτεραιοτητα! Οχι μονο στις διαβασεις! Γιατι κατι τετοιο διαβασα παραπανω...Αλλα αυτο το σανδαλι...

Το θέμα είναι ότι στο εξωτερικό (Γαλλία για μένα) έχει μελετηθεί που θα μπεί η διάβαση. Και φυσικά υπάρχει και η ανάλογη οδηγική παιδία...

Δεν ξέρω για πια διάβαση μιλάει το παιδί, αλλά πάντως αυτός που σκέφτηκε την διάβαση στη μεσογείων στο ύψος του νομισματοκοπείου είναι κόπανος... Δέκα μέτρα πιο κάτω και δέκα μέτρα πιο πάνω έχει φανάρι με κανονική διάβαση για πεζούς... Αλλά όχι... έπρεπε να κάνουν και μια ενδιάμεση, δίχως φανάρι σε μια από τις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους τις Αθήνας.

Και όταν έχει κίνηση και πετάγεται ο πεζός ανάμεσα από τα αμάξια χωρίς να κοιτάει για μηχανές και η μηχανή δεν ξέρει ότι είναι διάβαση εκεί...

Θα γίνει χοντρή μαμακία εκεί πέρα αν δεν έχει είδη γίνει...

Η αλήθεια είναι πως ο φίλος εν μέρει έχει δίκιο.
    Εγώ υπηρετώ στη Ρόδο, οπότε από τουρισμό φαντάζεσται.
    Αν δείτε το τι ατύχημα γίνεται καθημερινά θα πάθετε πλάκα..και το εννοώ.
    Οι ξένοι έχουν αυτονόητο ότι προηγούνται στις διαβάσεις (και έτσι είναι το σωστό)
    αλλά εδώ στην Ελλαδίτσα..είναι διαφορετικά τα πράγματα από άποψη νοοτροπίας..

Απλά θέλει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Εγω όταν τους βλέπω...σαν το διάολο το λιβάνι...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανοιξαμε και σας περιμένουμε!!!
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2007, 14:11
  2. ΠΙΣΩ ΚΑΙ Σ'ΕΦΑΓΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!
    από the_passenger στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2006, 21:31
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 13:56
  4. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2005, 15:00
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2004, 10:36

Κανόνες δημοσιεύσεων