Σελίδα 249 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 149199239244245246247248249250251252253254259 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.721 έως 3.735 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

ειδικα εσυ που εισαι βαζελος...τετοιο κεντρικο αμυντικο ξαναλεω οχι μονο δεν εχεις τωρα.... αυτο το βλεπουν και οι πετρες.... αλλα και ουτε ειχες απο εποχης κυργιακου-χενρικσεν.... ... σορυ αλλα ετσι ειναι
    αλλη ορεξη δεν ειχα να ασχολουμαι με τον αμπαλο τον μαιστοροβιτς
    ο ανθρωπος δεν την παλευει φιλε μου αλλα οπως νομιζεις, νο προμπλεμ.

ο παναθηναικος ΝΑΙ μετα απο χενρικσεν δεν ειχε αλλη κολονα.

αλλα οχι να παιρνουμε και οτι να ναι...στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    καλα αφου στη σπαει τοσο παρε να τον βλεπεις να σου ανεβαζει το κεφι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	053608f2aa28b4c686739def13b19893_60947.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	41,0 KB 
ID:	176181

καλα αφου στη σπαει τοσο παρε να τον βλεπεις να σου ανεβαζει το κεφι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μου ανεβαζει το κεφι γιατι ριχνω απιστευτο γελιο με το που τον βλεπω :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    ειδικα εσυ που εισαι βαζελος...
    Δεν ειναι γαυρος...????

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    λιγα παιχνιδια εκανε κακα ο Μαιστοροβιτσ... ασχολουμαι με το θεμα βασικα γιατι μου εχει κανει εντυπωση η εμμονη σου... ο ανθρωπος ειναι παιχταρας, 9 στα 10 παιχνιδια εχει την ιδια σταθερη αποδοση, δε χανει ΠΟΤΕ παιχνιδι απο κουραση-τραυματισμους η οτιδηποτε αλλο, δε προκαλει ποτε προβλημα στην ομαδα.. παιρνει λιγες καρτες σε σχεση με τους αλλους.... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ του κεντρικου αμυντικου που πρεπει να εμπιστευεσαι... απορρω πραγματικα που τα ειδες τα κακα παιχνιδια του.... ειναι αυτο που λενε αν κολλησει καποιος δε ξεκολαει με τιποτα... κλασικο παραδειγμα.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΟΥ απλα αυτα που βλεπω στα λεω... μια χαρα παιχτης ο μαιστο... εγω τον παω με τα 1000 μακαρι και οι αλλοι παιχτες της ΑΕΚ να ειχαν τη σταθεροτητα του τουλαχιστον

εχει κανει 2-3 τσαφ και αμεσως να τον κρινουμε... κρινετε και τον Μπρουνο Αλβες ρε μπαλαδοφατσες.... τον εχω δει και αυτον να κανει κανα-2 τσαφ....

σσ.
    ειδικα εσυ που εισαι βαζελος...τετοιο κεντρικο αμυντικο ξαναλεω οχι μονο δεν εχεις τωρα.... αυτο το βλεπουν και οι πετρες.... αλλα και ουτε ειχες απο εποχης κυργιακου-χενρικσεν.... ... σορυ αλλα ετσι ειναι

Εμενα δε με χαλαγε διπλα στο Μπιασμιρ....... απο το Σαριεγκι

Ούτε εμένα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    telika aytos o xersi xthes..epexe k epexe kala..kai prosfere osa o xetemai poy ton allaxame se 4 xronia stin aek..

poy ne o terens na epibrabeysei tin poly kali trampa poy kaname ??giati moy lege oti o xetemai einai kaliteros mpla mpla k dietnis mpla mpla..

ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ........

Οί προοπτικές ήταν καλύτερες γιά τόν Φινλανδό....ήλικία,περγαμηνές κ.λ.π...
    Μή γράφουμε ότι νάναι....
    Άσε πού πήραμε καί χρήμα.
    Κί ό Χετεμάι έκανε καλά παιχνίδια.......ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....άπό αύτό τού Χέρσυ
    είδικά πρίν τού σπάσουν τό πόδι τά ζώα οί Σκωτσέζοι....!!!
    Καί τήν ώρα πού άρχισε νά ξανασυνέρχεται........τόν στείλαμε.
    ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ..........καί δέν συνέκρινα τό ποιός έχει τό μεγαλύτερο
    παπάρι.........
    ΟΜΩΣ ΝΑΙ..........ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ..........
    Αύτόν τόν Χέρσυ πού είδα σέ Γιάννενα καί ΟΑΚΑ...........
    είναι καλύτερος άπό τόν μετά τόν τραυματισμό Χετεμάι......άν καί είναι πολύ νωρίς
    μέ 2,5 ήμίχρονα νά τόν κρίνω.
    Πιστεύω όμως ότι στό μέλλον.........ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.....!!!!
    Χωρίς λοιπόν νά μπορώ νά προβλέψω τό πού θά έφτανε ό Χετεμάι,
    βλέποντας τόν 28χρονο Χέρσυ 2 φορές καί λαμβάνοντας ύπόψιν τό ότι
    πολύ σπάνια έχω δεί παίκτη μετά άπό σοβαρό τραυματισμό νά έπανέρχεται πλήρως
    καί νά συνεχίζει τήν άνοδική του πορεία ,
    παράδειγματα πολλά......Σισσέ,Κωστής,Έδουάρδο....κ.λ.π....
    ΝΑΙ.........
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ .....!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..........ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΣΕ

ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ.............ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.....!!!!

ΚΑΙ Ο ΓΙΟΥΓΚΟ..............ΠΑΙΖΕΙ...........ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ.....!!!!

Έκεί θά μείνει, μέχρι τό τέλος...........άμυντικό χάφ.......

ΔΕΚΑΡΙ..........ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ.......!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Ο ρεχάγκελ κάλεσε σπυρόπουλο (από τραυματισμό), γιούρκα(part time ποδοσφαιριστή),
    τζιολη, μαντζιο (μήπως πουληθούν) και άλλους 5-6 από παο

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ

:hypnotize :hypnotize

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    28χρονο Χέρσυ
    Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω οτι είναι δύο χρόνια μικρότερος... τουλάχιστον κάτι τέτοιο είχα διαβάσει στις αθλητικές.

Εμένα Terens μου έκανε έκπληξη που έβαλε τον Γκέντσογλου σαν αμυντικό χαφ(που είναι και η θέση του) σε κρίσιμο σημείο ενός αγώνα. Που σημαίνει οτι αν μη τι άλλο τους Έλληνες πιτσιρικάδες τους έχει στο μυαλό του και τους εμπιστεύεται.. πολύ καλό σημείο αυτό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω οτι είναι δύο χρόνια μικρότερος... τουλάχιστον κάτι τέτοιο είχα διαβάσει στις αθλητικές.

Εμένα Terens μου έκανε έκπληξη που έβαλε τον Γκέντσογλου σαν αμυντικό χαφ(που είναι και η θέση του) σε κρίσιμο σημείο ενός αγώνα. Που σημαίνει οτι αν μη τι άλλο τους Έλληνες πιτσιρικάδες τους έχει στο μυαλό του και τους εμπιστεύεται.. πολύ καλό σημείο αυτό.

Gandalf

MA ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ...??

Δύο άμυντικούς πού μπήκανε.......

Πρέπει έπιτέλους,τουλάχιστον όταν έχει τό σκόρ,τά τελευταία 25-30 λεπτά ό Παυλής
    νά περνάει στή θέση τού Μπλάνκο ό όποίος όταν μάς παίζουν είναι άνίκανος νά κυνηγήσει
    νά πιέσει καί νά διεκδικήσει όποιαδήποτε μακρινή ή χαμένη μπαλλιά.
    Ό άνθρωπος........ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ..........!!!!
    Άσε πού έχασε καί τό σκοράρισμα...........ούτε μέ πέναλτυ δέ βάζει.
    Πάνε τά 4,5 μύρρια τών Άράβων..........ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ........!!!
    Αύτός έπρεπε νά πουληθεί......
    Δύο χρόνια πρώτος σκόρερ καί δέ μού λέει τίποτε.
    Παίζει ποδόσφαιρο 1980......!!!!
    Καλά πού έβαλε καί τό πέναλτυ στή Ρουμανία.....!!!!
    Στο Περιστέρι δύο γκόλ στό πιάτο.............πάνε
    Στά Γιάννενα τραγικός...........μόλις μπήκε
    Μέ γαύρο βάζελο...........ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ
    Προχθές έχασε 3-4 γκόλ....
    Άντε νά δούμε στήν Ξάνθη.....
    ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...............ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.....!!!!
    Στή βράση κολλάει τό σίδερο

Terens....

ξεχνάς δύο σημαντικά πράγματα για τον Blanco... αλλά και για κάθε παίκτη.

1. Το ένα έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του, όπου βλέπει πως δεν μπορεί η ΑΕΚ να δώσει αυτά που ζητάει (οχι δεν θέλει) .. και ίσως να αναρρωτιέται τι θα κάνει στην συνέχεια. Αυτό και μόνο είναι ικανό να σου χαλάσει την ψυχολογία ώς παίκτη.

2. Ακόμα και αν δεν ισχύει το πρώτο , μπορεί να ισχύει το οτι περνάει περίοδο που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Και είναι λογικό , έτσι; Πολύ μεγαλύτεροι παίκτες με τεράστιες ικανότητες το παθαίνουν κάποτε. Δεν μου κάνει εντύπωση το να έχει έρθει και η δική του στιγμή. Άλλωστε το οτι ήταν δύο συνεχείς χρονιές στους πρώτους σκόρερ της λίγκα , δείχνει οτι το έχει... και αυτό ρε φίλε δεν ξεχνιέται... απλά ή είσαι εκτός φόρμας, ή κάτι σε χαλάει μάλλον.

3. Τώρα για τον Παυλή... δεν νομίζω ρε φίλε οτι είναι ακριβώς η αλλαγή του Blanco.. τουλάχιστον όσες φορές έχει μπεί (και είχε αρκετές ευκαιρίες) προσπάθησε αλλά του λείπει κάτι...δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό αλλά φαίνεται λίγος για την θέση του φορ. Γνώμη μου είναι πως στην θέση του φορ, θές κάποιο με συγκεκριμένα (ανεπτυγμένα) σωματικά χαρακτηριστικά , τεχνική και ταχύτητα ... όλα στην ίση ποιότητα και ποσότητα. Σκέψου οτι ειδικά στην επίθεση μας, δεν έχουμε ούτε εναν να μπορεί να πάρει κεφαλιά απο ψηλούς αμυντικούς σε σέντρα διαγώνια ή απο το πλάι. Κανείς δεν έχει τον σωματότυπο και την δύναμη, για αυτό και σε κάθε στημένο τραβάει τον Σουηδό και τον Γιάχιτς μπροστά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.............

Νά είχαμε πάρει κάποιον φόρ..........τόν Παυλή όμως έχουμε αύτόν ...ΠΡΕΠΕΙ....νά βάλει
    γιατί ό Μπλάνκο ποτέ δέ μπορούσε νά παίξει αύτόν τόν ρόλο.
    Είναι παίκτης περιοχής,κοπής 1980.

Όσο γιά τό άλλο πού είπες..........ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ............είχαν όλοι ψυχολογικά
    προβλήματα .
    Τότε στήν Άγγλία μέ τά έβδομαδιαία συμβόλαια όλοι οί ποδοσφαιριστές θάπρεπε
    νάναι ψυχοπαθείς.....!!!!
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑΙ............χώστε τα για νά παίξω,όπως οί μαλακίες
    τού Σκόκο.
    ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑΙ...........νά πάρουμε τή μίζα μας....!!!
    Άλλιώς τού κάνεις μία σύμβαση άορίστου χρόνου........γιά νά τό ξεπεράσει.....!!!
    Όπως στόν ΟΤΕ............

Δέν μάς τά λές καλά φίλε
    Μέ τό χρήμα πού κονομάνε...........αύτά πού μού λές γιά δικαιολογίες ,είναι άστεία....!!!
    Ό άνθρωπος έχει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα άπό τίς 2-3 τελευταίες περσινές
    άγωνιστικές....!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

βρε Terens μιλάς για 20-25 χρονών παιδιά που δεν ξέρουν τι εστί μεροκάματο... τι αντίδραση περιμένεις να έχουν δηλαδή όταν δεν πληρώνονται όσα ζητάνε οι managers τους;

Α.. και στην Βρεττανία , έχει μια διαφορά γιατί οι παίκτες πληρώνονται ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ και οχι μετά απο 5 ή και 12 μήνες όπως εδώ ας πούμε. Οπότε όπως και να το κάνεις έχει μια διαφορά.

βεντεντιλίκι σαφώς και έχουν γιατί αυτό μόνο έχουν ζήσει , ... τι περίμενες να έχουν ώς αντίδραση;

Τώρα για το ντεφορμάρισμα... πολλοί παίκτες έχουν και μισή σαιζόν.. δεν μου λένε κάτι 2-3 αγωνιστικές μόνο.

Gandalf

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    http://www.youtube.com/watch?v=YVNOc...ayer_embedded#

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧ
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II