Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 114

Θέμα: Γνωμοδότηση Εισαγγελέα ΑΠ - Άρση απορρήτου επικοινωνιών

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    super_toto...

όλα όσα έβαλες δεν είναι ερωτήματα μόνο για την Ελλάδα ... αλλά για όλο τον κόσμο. έχω κάπου πρόχειρη συζήτηση σε ενα forum (πραγματικό forum οχι ηλεκτρονικό) απο ανθρώπους σχετικούς με ασφάλεια , και η Ιδιωτικότητα είναι ενα τεράστιο ζήτημα που βασανίζει πολλούς.

Δεν σου κρύβω οτι δεν έχω απάντηση επί του θέματος... είμαι τόσο μπερδεμένος σε αυτό όσο και εσύ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Καλα κανουν και τις κλεβουν τις τραπεζες (στα αρχ.... μου κι εμενα) αλλα ξεχνας οτι δεν κλεβουν μονο τις τραπεζες αλλα παταν και καμια σφαιρα σε οποιον βρεθει μπροστα τους...
    αν πας εσυ και εγω (και ο οποιοσδηποτε ανεκπαιδευτος) να τους εμποδισει, ειναι λογικο να στην μπουμπουνισουν.

αυτοι θελουν πολυ λιγοτερο να πεσουν πιστολιδια απ'οτι ο οποιοσδηποτε. απλα αναγκαζονται πολλες φορες.
    μιλαω για την μεγαλυτερη μεριδα ληστων τραπεζων, που ως σκοπο τους εχουν το χρημα και μονο αυτο. δεν ειναι δλδ κατα συροην δολοφονοι ή ατομα με ψυχολογικα προβληματα κ.λ.π...

devil's

αυτοι θελουν πολυ λιγοτερο να πεσουν πιστολιδια απ'οτι ο οποιοσδηποτε. απλα αναγκαζονται πολλες φορες.
    μιλαω για την μεγαλυτερη μεριδα ληστων τραπεζων, που ως σκοπο τους εχουν το χρημα και μονο αυτο. δεν ειναι δλδ κατα συροην δολοφονοι ή ατομα με ψυχολογικα προβληματα κ.λ.π...
    και είσαι διατεθειμένος να αφήσεις αυτή την πιθανότητα στον αέρα... δλδ.. πως ξέρεις ποιός είναι και ποιός οχι , ο επικίνδυνος που θα παίξει με την σκανδάλη εναντίον σου, κινηθείς ή οχι;

Δεν είναι δα και λίγοι (ουτε πολλοί βέβαια) που έχουν φάει ξύλο ή χειρότερα... σφαίρα , επειδή απλά ήταν στο ταμείο ή δίπλα τους...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Άρα τι νόημα έχει αυτή η γνωμοδότηση. Μήπως απλά είναι ένα προεκλογικό τέχνασμα για να μαζευτούν όσοι γαμωσταυρίζουν μέσω internet τους πολιτικούς και τα κόμματα? Λέω εγώ.

Κάνοντας μια μαντεψιά, μιας και δεν το είδα κάπου να αναφέρεται, μήπως η απόφαση έχει σχέση με την πρόσφατη ποινική δίωξη εις βάρους του cosmote που αρνήθηκε να παραδώσει τα στοιχεία συνδρομητή του?
    Πριν 2-3 μήνες είχε γίνει, και αφορούσε αρση απορρήτου για απειλή ή εξύβριση αν θυμάμαι καλά. Ο cosmote είχε αρνηθεί να τα παραδώσει, καθώς ο νόμος όριζε ότι η άρση γίνετε μόνο σε περίπτωση κακουργήματος (παρόλο που ο Σανιδάς είχε εκδώσει την οδηγία περί αντιθέτου)

http://www.imerisia.gr/article.asp?c...pubid=12841135
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    devil's

και είσαι διατεθειμένος να αφήσεις αυτή την πιθανότητα στον αέρα... δλδ.. πως ξέρεις ποιός είναι και ποιός οχι , ο επικίνδυνος που θα παίξει με την σκανδάλη εναντίον σου, κινηθείς ή οχι;

Δεν είναι δα και λίγοι (ουτε πολλοί βέβαια) που έχουν φάει ξύλο ή χειρότερα... σφαίρα , επειδή απλά ήταν στο ταμείο ή δίπλα τους...

Gandalf
    ρε συ Μαγε μην παιξουμε με τις πιθανοτητες τωρα, γιατι βασει αυτων δεν θα'πρεπε καν να καβαλαμε μηχανες.

και που ποσταρουμε εδω μεσα βολτες και βαζουμε τις φατσες μας μπορει καποιος με πολυ καλο μονταζ και χρηση photoshop να μας βαλει στην χθεσινη ληστεια πρωτη μουρη στο καβουρι...

να σκεφτομαστε (και κατ'επεκταση) πραττουμε με αυτον τον τροπο γαμστα...

byr0n...

πολύ καλά πληροφορημένος είσαι.. και δεν είναι μόνο η Cosmote... αλλά και VF και η WIND που αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες... ειδικά μετά το sms που όντως είναι αληθινό σχετικά με την Σέχτα, η προσπάθεια αυτή για την άρση απορήτου βρήκε βάσιμη αφορμή (και οχι αιτία).

Gandalf

Παλαιό μέλος
    αν πας εσυ και εγω (και ο οποιοσδηποτε ανεκπαιδευτος) να τους εμποδισει, ειναι λογικο να στην μπουμπουνισουν. αυτοι θελουν πολυ λιγοτερο να πεσουν πιστολιδια απ'οτι ο οποιοσδηποτε. απλα αναγκαζονται πολλες φορες. μιλαω για την μεγαλυτερη μεριδα ληστων τραπεζων, που ως σκοπο τους εχουν το χρημα και μονο αυτο. δεν ειναι δλδ κατα συροην δολοφονοι ή ατομα με ψυχολογικα προβληματα κ.λ.π...
    Οπως επισης κι ενας διαρηκτης που μπαινει σπιτι μου η σπιτι σου επισης λογικο ειναι αν εχει οπλο και βρεθει καποιος ανεκπαιδευτος μπροστα του ( εγω η εσυ) θα πεσει πιστολιδι αλλα ουτε κι αυτος ειναι τρελος ουτε κατα συροην δολοφονος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Κάνοντας μια μαντεψιά, μιας και δεν το είδα κάπου να αναφέρεται, μήπως η απόφαση έχει σχέση με την πρόσφατη ποινική δίωξη εις βάρους του cosmote που αρνήθηκε να παραδώσει τα στοιχεία συνδρομητή του?
    Πριν 2-3 μήνες είχε γίνει, και αφορούσε αρση απορρήτου για απειλή ή εξύβριση αν θυμάμαι καλά. Ο cosmote είχε αρνηθεί να τα παραδώσει, καθώς ο νόμος όριζε ότι η άρση γίνετε μόνο σε περίπτωση κακουργήματος (παρόλο που ο Σανιδάς είχε εκδώσει την οδηγία περί αντιθέτου)

http://www.imerisia.gr/article.asp?c...pubid=12841135
    Ποιός ξέρει μπορεί. Εμένα μου φαίνεται πιο πιθανό να έχει ως στόχο την δημοσιογραφία μέσω blogs. Επειδή πλέον χιλιάδες κόσμου προτιμούν να ενημερώνονται μέσω blogs και όχι μέσω τηλεορασης ή εφημερίδων.

Βλέπε για παράδειγμα την ιστορία με την απαγόρευση δημοσκοποιήσεων που επέβαλε η κυβέρνηση για αυτές τις εκλογές.
    Πολύ μελετημένη προσπάθεια. Είναι γνωστό ότι οι κάποιοι ψηφοφόροι έχουν την τάση να μετακινούνται με το ρεύμα. Με τις δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές υπάρχει το φαινόμενο αναποφάστιστοι να μετακινούνται στο ρεύμα των νικητών μόνο και μόνο γιατι παρασύρονται από αυτό.
    Οπότε σου λένε οι μάγκες, απαγορεύουμε την δημοσιοποίηση τους και βλέπουμε μόνο εμείς τα αποτελέσματα. Και αναλόγως αναπροσαρμόζουμε την καμπάνια μας.

Έλα όμως που διαρρέουν στα blogs. Καλό είναι λοιπόν να έχουμε ένα άσο στο μανίκι μας λένε αυτοι. Αν κάποιος δεν μας γουστάρει έχουμε δημιουργήσει το νομικό καθεστως ώστε να τον κάνουμε στην πάντα.

Λέω εγώ τώρα...
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Λέω εγώ τώρα...
    Δηλαδή στο google.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δηλαδή στο google.....
    Δεν υπάρχει μόνο το google.
    Υπάρχουν blog που λειτουργούν κάτω από το ελληνικό νομικό πλαίσιο. Και μάλιστα με μεγάλη επισκεψιμότητα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

devil's

H διαφορά μας είναι οτι όπως και οι περισσότεροι , στηρίζεσαι στο "καλώς θα πράξειν" του οποιουδήποτε... (που είναι πολύ καλό ... δεν λέω)

Εγώ προτιμώ το φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Προτιμώ δηλαδή την πιθανότητα να είναι κάποιος που έτσι και αλλιώς να θέλει να κάνει κακό , όσο μπορώ να την προλάβω και να του την κόψω πριν καν την κάνει πραγματικότητα. Δύσκολο ναι.. Αδύνατο σίγουρα...αλλά δεν παύει να είναι μια δική μου γνώμη και προσπάθεια που θεωρώ προς το παρόν σωστή.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Οπως επισης κι ενας διαρηκτης που μπαινει σπιτι μου η σπιτι σου επισης λογικο ειναι αν εχει οπλο και βρεθει καποιος ανεκπαιδευτος μπροστα του ( εγω η εσυ) θα πεσει πιστολιδι αλλα ουτε κι αυτος ειναι τρελος ουτε κατα συροην δολοφονος.

αυτον δεν θα τον αποτρεψουν με την αρση απορρητου.
    οτι ειναι να κανει, θα το κανει.

οι μικροεγκληματιες δεν προκειται να διωχθουν και δεν προκειται να ασχοληθει κανεις μαζι τους, αφου οι περισσοτεροι ειναι γνωστοι στις αρχες.

αυτοι το κανουν (και καλα) για μαζικες τρομοκρατικες επιθεσεις, παιδοφιλια (που μπορει να διακινηθει ηλεκτρονικα), εμποριο οπλων, ναρκωτικων, κλπ...

devil's

H διαφορά μας είναι οτι όπως και οι περισσότεροι , στηρίζεσαι στο "καλώς θα πράξειν" του οποιουδήποτε... (που είναι πολύ καλό ... δεν λέω)

Εγώ προτιμώ το φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Προτιμώ δηλαδή την πιθανότητα να είναι κάποιος που έτσι και αλλιώς να θέλει να κάνει κακό , όσο μπορώ να την προλάβω και να του την κόψω πριν καν την κάνει πραγματικότητα. Δύσκολο ναι.. Αδύνατο σίγουρα...αλλά δεν παύει να είναι μια δική μου γνώμη και προσπάθεια που θεωρώ προς το παρόν σωστή.

Gandalf
    με αυτο αποχωρω και εγω απο την κουβεντα διοτι οντως συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε.
    διαφορετικοι ανθρωποι,διαφορετικες αποψεις.

devil's

Gandalf
    Μνημειωδες, τοσα πολλα ... σε τοσο λιγες γραμμες, διαβαστε το ξανα και ξανα για να καταλαβετε τι ζημια κανει η προπαγανδα...
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Μνημειωδες, τοσα πολλα ... σε τοσο λιγες γραμμες, διαβαστε το ξανα και ξανα για να καταλαβετε τι ζημια κανει η προπαγανδα...
    γρι δεν κατάλαβα απο όσα έγραψες.. ειρωνεύεσαι;.. σαρκάζεις;... λες μια κουτουράδα για να περάσει η ώρα;... οτι και αν είναι δικαίωμα σου.

Gandalf

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρώτες εντυπώσεις απ'το CBF-600
    από bsari στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 09:49
  2. Ποιο απ'ολα τα αξεσουαρ ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 10:01
  3. Εντυπώσεις απ' το Nordkapp!!!
    από antares στο forum Ταξιδιωτικά