Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 110

Θέμα: Νέος mod σε CBF & Ανέκδοτα-Humor

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Φίλε την σκέφτηκα την περίπτωση και ειλικρινά προσπαθώ να θυμηθώ ΈΝΑ (1!!!) μου σπαμ αλλά αν ξεκινήσω να ψάχνω θα περάσω από σκανάρισμα όλο το φόρουμ και στο τέλος... "καλωσαςβρήκα νεομέλος" θρεντ θ'ανοίξω...

Μπορείς όμως να ανοίξεις thread με τίτλο: SPAM by makis και να μεταφέρεις εκεί όλα τα spam ...

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Σιδεροκέφαλος
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Μπορείς όμως να ανοίξεις thread με τίτλο: SPAM by makis και να μεταφέρεις εκεί όλα τα spam ...

χεχε κατι σαν τις "κουβεντες μεγαλων ανδρων"... "μεγαλες κουβεντες by makis"
    αντε και εις ανωτερα...(εχει?)
    καλες δουλειες :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo

πω πω φαντασου πως θα ειναι αυτο το thread!

6656046 σελιδες και εχει και συνεχεια....
    μετα απο λιγο καιρο θα γινει και SPAM by makis volII και παει λεγοντας...
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Makattack!!!!!!Αντε ρε,σιδεροκέφαλος!!!
    Να αλλάξεις και avatar γιατί δεν πείθειθ!!!!!
    Θα σε παίρνουν στο ψιλό τα νέα μέλη!!!

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    σιδεροκεφαλος ρε και υπομονη:smilea:

open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

ελπηζω να μην έγινες mod για να αλλάξεις την στάση σου εδω μεσα,

γιατι τοτε κρίμα ,,,,ήσουνα καλυ παρέα!

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ναι καλα ....το ξερεις εκεινο το ανεκδοτο με το στροφομετρο που μετραει το SPam? ε τωρα το Spamometro του maki θα γινει το ανεμιστηρακι του forum !!!!!!!1
    Accipere quam facere praestat injuriam

Το περίεργο δεν είναι που έγινε ο Μακης μοντ (εντάξει 28 ώρες την ημέρα στο φόρουμ είναι, κρίμα να τις περνάει έτσι...)

Το περίεργο είναι....

που χρειάζεται μοντ στα CBF

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το περίεργο είναι....
    που χρειάζεται μοντ στα CBF
    Όλα μου τα δείξανε εκτός απ'το κουμπί του ban...

Παιδιά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, μπορεί για κάποιους ο χαβαλές να είναι ανεκτότατος και υποφερτός, μια καλή παρέα που λένε, μην ξεχνάμε όμως ότι για κάποιους άλλους μπορεί να καταντάει βαρετός. Όσο αναφορά την δικιά μου πάρτη απλώς θέλησα να περιορίσω την περίσσια μ@λακία που γέμισα το φόρουμ γιατί όντως έτσι αισθάνθηκα (αν και άργησα λίγο.. ), κι απ'την άλλη σκέφτηκα ότι υπάρχουν κάποια άλλα παιδιά που παλεύουν και που τρώνε μεγάλο μέρος του χρόνου από την καθημερινότητά τους για να συμμαζεύουν λίγο τα πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι απ'αυτούς έχουν και οικογένειες αλλά και πολύ περιορισμένο χρόνο γενικότερα.
    Κατά κάποιο τρόπο όμως το σκέφτηκα και όπως το είπε ο Καπετάνιος. Εγώ έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο αυτή την εποχή κι ένα μεγάλο μέρος του το περνάω εδώ μέσα, μ'αυτό το σκεπτικό θέλησα να βάλω κι εγώ ένα χεράκι όπου μπορώ τουλάχιστον ενώ ταυτόχρονα θα μπορώ να περιορίσω και λίγο το πολύ το "χαχαχούχα", εκεί τουλάχιστον που δεν σηκώνει και μάλλον παραπάει.. εκεί που συνήθως το παρατραβάω εγώ πρώτος..

Τίποτα δεν αλλάζει, πόσο μάλλον ο χαρακτήρας του φόρουμ που μας κράτησε εδώ, τους περισσότερους τουλάχιστον που μπήκαμε να δούμε τι παίζει εδώ μέσα και τελικά ξεμείναμε..

Προσωπικά ζήτησα να αναλάβω την κατηγορία των CBF για ένα και μοναδικό λόγο, αισθάνθηκα ότι είχε απλώς παραμεληθεί -απόλυτα λογικό κατά την άποψή μου- και η δική μου επιθυμία ήταν απλώς να βάλω μια τάξη εκεί μέσα διακριτικά και όμορφα χωρίς να στεναχωρήσω κανέναν, να κάνω κάποιες διορθωσούλες που σαν απλό μέλος έβλεπα όμως δεν είχα τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω. Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι μία απ'τις κατηγορίες που ελάχιστες φορές απασχόλησε κάποιον moderator.

Όσο αναφορά τα ανέκδοτα, στεγνό χώσιμο..
    Εκεί όμως η ελευθερία είναι μεγάλη και τα όρια πιο μακρυνά.

Ότι είμαι σπάμμερ είμαι! Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν λέμε...

Στο εξής όμως εκεί που πρέπει, προσπαθώντας να μην το παρακάνω και να μη δυσκολεύω τις ζωές των άλλων.

Όλοι να είστε καλά για τις ευχές, θα το παλέψουμε που θα πάει!

Παιδιά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, μπορεί για κάποιους ο χαβαλές να είναι ανεκτότατος και υποφερτός, μια καλή παρέα που λένε, μην ξεχνάμε όμως ότι για κάποιους άλλους μπορεί να καταντάει βαρετός. Όσο αναφορά την δικιά μου πάρτη απλώς θέλησα να περιορίσω την περίσσια μ@λακία που γέμισα το φόρουμ γιατί όντως έτσι αισθάνθηκα (αν και άργησα λίγο.. ), κι απ'την άλλη σκέφτηκα ότι υπάρχουν κάποια άλλα παιδιά που παλεύουν και που τρώνε μεγάλο μέρος του χρόνου από την καθημερινότητά τους για να συμμαζεύουν λίγο τα πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι απ'αυτούς έχουν και οικογένειες αλλά και πολύ περιορισμένο χρόνο γενικότερα.
    Κατά κάποιο τρόπο όμως το σκέφτηκα και όπως το είπε ο Καπετάνιος. Εγώ έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο αυτή την εποχή κι ένα μεγάλο μέρος του το περνάω εδώ μέσα, μ'αυτό το σκεπτικό θέλησα να βάλω κι εγώ ένα χεράκι όπου μπορώ τουλάχιστον ενώ ταυτόχρονα θα μπορώ να περιορίσω και λίγο το πολύ το "χαχαχούχα", εκεί τουλάχιστον που δεν σηκώνει και μάλλον παραπάει.. εκεί που συνήθως το παρατραβάω εγώ πρώτος..

Τίποτα δεν αλλάζει, πόσο μάλλον ο χαρακτήρας του φόρουμ που μας κράτησε εδώ, τους περισσότερους τουλάχιστον που μπήκαμε να δούμε τι παίζει εδώ μέσα και τελικά ξεμείναμε..

Προσωπικά ζήτησα να αναλάβω την κατηγορία των CBF για ένα και μοναδικό λόγο, αισθάνθηκα ότι είχε απλώς παραμεληθεί -απόλυτα λογικό κατά την άποψή μου- και η δική μου επιθυμία ήταν απλώς να βάλω μια τάξη εκεί μέσα διακριτικά και όμορφα χωρίς να στεναχωρήσω κανέναν, να κάνω κάποιες διορθωσούλες που σαν απλό μέλος έβλεπα όμως δεν είχα τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω. Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι μία απ'τις κατηγορίες που ελάχιστες φορές απασχόλησε κάποιον moderator.

Στο εξής όμως εκεί που πρέπει, προσπαθώντας να μην το παρακάνω και να μη δυσκολεύω τις ζωές των άλλων.

την κάτσαμε μάγκες ...μαζεψται τα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Κατόπιν των ως άνω ... "προγραμματικών δηλώσεων"

και μιας και είναι ... επίκαιρο:

ΔΑΓΚΩΤΟ στον makis206

Κατόπιν των ως άνω ... "προγραμματικών δηλώσεων"
    και μιας και είναι ... επίκαιρο:
    ΔΑΓΚΩΤΟ στον makis206
    Ναι ναι, ψιφίφτι μι ψιφίστι μι, στσοι ψήφοις ξιφτιλίστι μι :rotflmao:

~

paei xalase k autos ... !!!

:rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    στα στραβα και αναποδα επρεπε να μπει η ειδηση

:rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Αντε και στις αγγελιες
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερώτηση για μπουζί σε CBF-600
    από ewsd στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 08:48
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 22:34
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2006, 20:12