ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ YBR250,ZZR250,CBR250 ΚΑΙ XT125..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΙΤΕ Μ Τ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...
ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ YBR250,ZZR250,CBR250 ΚΑΙ XT125..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΙΤΕ Μ Τ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...
Ρε φίλε έτσι που φώναξες ΒΟΗΘΕΙΑ ….τρόμαξα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sezand27
Καλώς ήλθες ,κατ αρχήν ..
Άμα όλα αυτά τα μοντέλα τα βαστάει η τσέπη σου , πάρε οποίο ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ περισσότερο…άμα μπορείς να τα κάνεις και τεστ ραιντ ακόμη καλύτερα…
Θεωρώ δεδομένο ότι από χαρτιά (δίπλωμα κ.λ.π) και εξοπλισμό (κράνος , μπουφάν κ.λ.π) θα είσαι κομπλέ , έτσι ?
![]()
ZZR250,CBR250Αρχικά δημιουργήθηκε από Sezand27
πανάρχαια μοντέλα (εκτός και αν μπερδεύτηκες στις ονομασίες) οπότε θα έλεγα μακριά...εκτός και αν είναι πολύ καλοδιατηρημένο..![]()
Καλώς ήρθες και καλά χιλιόμετρα να έχεις!!!![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Καλωσηρθες....
καλη επιτυχια με το διπλωμα ...
και κοιτα να παρεις κανενα ελαφρως μεταχειρισμενο αφου το ελεγξεις....γιατι αν παρεις καινουριο μαλλον θα εχεις το αγχος της πρωτης γρατσουνιας που λενε, και ο φοβος αυτο σε κανει να οδηγας πολυ αμυντικα και δεν βοηθαει...
Accipere quam facere praestat injuriam
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ ΚΤΛΠ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΑΓΚΕΣ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΤΑΞΕΙ Η CBR ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ...
Μήπως εννοείς το 125;:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Sezand27
ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΤΑΞΕΙ Η CBR ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ...
Kαλωσήρθες κι από μένα!![]()
ΛΕΣ??ΚΟΙΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΠΡΙΝ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΞΠΕΡΤ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΝ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ?ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Π ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ?
Αν εννοείς το 125 πωλείται ακόμα στις αντιπροσωπείες του κουτιού, αν όμως μιλάς για το 250 τότε σταμάτησε να βγαίνει από τότε που η γιαγιά μου ήτανε δεσποινίδα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Sezand27
ΛΕΣ??ΚΟΙΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΠΡΙΝ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΞΠΕΡΤ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΝ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ?ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Π ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ?![]()
ΟΠΟΤΕ Τ ΒΓΑΖΩ ΑΠ ΜΥΑΛΟ Μ Ν ΥΠΟΘΕΣΩ..
παρτα απο τη αρχη..δες τα ninja250r cbf250 cbr125 και νομιζω θα εισαι ενταξει για αρχη ^^
T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
Two beeeeeeeerr!!!!
ΒΣΚ ΔΝ ΘΛΩ Ν ΠΑΡΩ 125 ΓΤ ΔΝ ΞΡ ΑΝ Θ Μ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ Ν ΠΑΩ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ..
Δ Θ Ε Κ ΠΑρχικά δημιουργήθηκε από Sezand27
ΒΣΚ ΔΝ ΘΛΩ Ν ΠΑΡΩ 125 ΓΤ ΔΝ ΞΡ ΑΝ Θ Μ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ Ν ΠΑΩ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ..![]()
ωραια..δες τοτε τα αλλα 2..εγω εχω το ninja το μικρο 250 και πηγα απο θεσ/νικη γιαννενα φλωρινα κοζανη κτλλ.. δεν μασαει
T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
Two beeeeeeeerr!!!!