Άμα γουστάρεις κυριακάτικο γεύμα στην Καστανιά, γιατί όχι . .Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Μάνο λες να ερθω με το αμάξι![]()
Άμα γουστάρεις κυριακάτικο γεύμα στην Καστανιά, γιατί όχι . .Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Μάνο λες να ερθω με το αμάξι![]()
Αυτο το ΣΚ. θα ειμαι Πάτρα... ελπίζω αμα κανονιστει νεα εξορμηση να καταφέρω να έρθωΑρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Άμα γουστάρεις κυριακάτικο γεύμα στην Καστανιά, γιατί όχι . .![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Το λοιπον, που θα παμε την κυριακη; για να προετοιμαζόμαστε!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Το λοιπόν, ραντεβού Κυριακή πρωί στο Aegean (30ο χλμ Αθηνών-Κορίνθου) στις 9:30. Οι ευσυνείδητοι πολίτες που θέλουν να έρθουν καλό θα είναι να ψηφίσουν πουρνό-πουρνό γιά να μην έχουμε το άγχος στην επιστροφή.
τι ξέχασα;Α ναι!
Προορισμός: Ορεινή Κορινθία, λίμνες, Ζήρειες, Ζαρούχλες και τα ρέστα. See ya!![]()
ΟΚ τα λέμε την Κυριακή από κοντά![]()
Μαζευτήκαμε λοιπόν 4 για μια χωμάτινη εξόρμηση στην ορεινή Κορινθία μετά την πρωϊνή ψήφο. Αφού "φάγαμε" τα αναγγαία ασφάλτινα χιλιόμετρα ανεβήκαμε από το Κιάτο σε χώμα - επιτέλους. Χαρήκανε τα μηχανάκια (και οι αναβάτες) ανηφορούλες, κρυφτό στα αμπέλια και υπέροχο μαλακό χωματάκι μέχρι την πίστα του Κριονερίου. Από 'κει ακόμα πιο όμορφο χωματάκι γυρο-γύρο το βουνό και λίγες λασπίτσες, κατηφόρες και μια αναπάντεχη λιμνούλα...μέχρι τους Καλλιάνους, όπυ στάση για - βενζίνη!
Και από 'κει το ανήφορο από την νοτιο-ανατολική πλευρά στη Ζήρια, 7,5 χλμ πέτρα να σου φύγουν τα σφραγίσματα, αλλά σουπερ κράτημα και άγρια ομορφια με στόχο το "φαλακρό βουνό" της Πελοποννήσου. Περνώντας από κρυμμένα λειβάδια κατεβαίνουμε στο οροπέδιο και στη λίμνη δασίου για μια στάση ανεφοδιασμού ενέργιας. Με τις λασπίτσες και τα ρυάκια της είναι ιδανικός παιδότοπος για 2-και 4-τροχα "βρώμικα"παιχνίδια.
Αλλά επειδή φωνάζει το τσιπουράκι ξεκινάμε σύντομα για το γύρο του βουνού και μετά από μεγάλη φλαταδούρα κατηφορίζουμε στην Καστανιά για την εκπλήρωση όλων των υποσχέσεων, στην ποιό όμορφη καφετέρια της Κορινθίας.
Επιστροφή κουρασμένα αλλά με το χαμόγελο απ' το'να αυτί στ'άλλο και με θέα την πανσέληνο πάνο από την Αθήνα...
Και επειδή δεν θέλουν να ανέβουν οι φωτο, εδώ το λίνκ
Εισαι η "τρελη" απο την Συ.μο.φε που κανετε απιστευτες βολτες μαζι με τον Λευτερη με το ΧΤ.Μπραβο και ξανα μπραβο κανετε καταπληκτικα πραγματα και εχετε και πολυ καλη παρεα.Οσο για τις φωτο σιγουρα ειναι πανεμορφεςΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtgirl ......
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ωραία η βόλτα της Κυριακής.
Ευχαριστηθήκαμε ωραίο χωματάκι, είδαμε βουνά και λαγκάδια άπαιχτα, λασπωθήκαμε για τα καλά, χαρήκαμε τα μηχανάκια μας σε dirty καταστάσεις, χαρήκανε κι αυτά, ήπιαμε και το τσιπαράκι μας σε φοβερό μέρος, τι άλλο να ζητήσει κανείς.
Να μαστε καλά, να την επαναλάβουμε το συντομότερο αλλά σε κάποιο άλλο βουνό.
Στη φωτο τα αλόγατα ξεκουράζονται ευτυχισμένα στον καφενέ της Καστανιάς με φόντο τα έλατα. Πάντα τέτοια
![]()
Ηταν πραγματικα παρα πολυ ωραία!!
Ανυπομονώ για την επόμενη![]()
![]()
ευχαριστώ την παρεα (Μάνος,Κώστας,Ειρήνη) για αυτη την εμπειρια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtgirl
Μαζευτήκαμε λοιπόν 4 για μια χωμάτινη εξόρμηση στην ορεινή Κορινθία μετά την πρωϊνή ψήφο...
...
Και επειδή δεν θέλουν να ανέβουν οι φωτο, εδώ το λίνκ:a19:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Nice!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδια πότε το βλέπετε να το ξανακάνετε αυτό? Αυτη η συγκεκριμένη διαδρομή μου άρεσε πολύ (φωτογραφίες!!) για κανονήστε το και στην επόμενη έρχομαι κι εγώ. Θα χτυπήσω ένα on/off για δεύτερη μηχανή σύντομα , έχω βρει με 3.000 Africaνες αλλά παίζουν κι άλλα, δεν είμαι σίγουρος ακόμα, ίσως και Tenere επειδή είμαι Yamahaκιας αλλά άλλο 3.000 κι άλλο 7.000. Τέλος πάντων, μέχρι την επόμενη βόλτα σας θα έχω πάρει!!
Χαθήκανε τα....Trail rides??
είχα πει στο Μάνο ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ερχόμουν αλλά το προηγούμενο βράδυ δεν έκλεισα μάτικαι μου ήταν αδύνατο να ξυπνήσω ...
αν πηγαίνετε τακτικά χωμάτινες εκδρομικές για μεγάλα ον-οφφ και πιστεύετε ότι κουλάδια άνευ χωμάτινης εμπειρίας μπορούν να ακολουθήσουν, ψήνομαι σγα σγα
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
![]()
![]()
![]()
Όμορφα πράγματα… όμορφα video…
Να πω ότι δεν ζήλεψα ? ζήλεψα…
Να πω ότι είμαι τεμπέλης και προτίμησα να ξεραθώ στον ύπνο την Κυριακή ? είμαι τεμπέλης ..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αν πηγαίνετε τακτικά χωμάτινες εκδρομικές για μεγάλα ον-οφφ και πιστεύετε ότι κουλάδια άνευ χωμάτινης εμπειρίας μπορούν να ακολουθήσουν, ψήνομαι σγα σγα
Gentlemen, start your engines !
Ζάχη , σου βρήκα παρέα!![]()