Πανέμορφα!
Πόσο άσχημα νιώθω που δεν έχω ταξιδέψει αρκετά την Ελλάδα μας...
Συνέχισε το ποστάρισμα vulcan!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να ρωτήσω αν θυμάσαι σε ποιό κομμάτι ακριβώς τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία;Αρχικά δημιουργήθηκε από vulcan
ΟΤΑΝ ΤΑ PASSA ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Να ρωτήσω αν θυμάσαι σε ποιό κομμάτι ακριβώς τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία;![]()
Η φοτο ειναι πανοραμικη απο τον αυχαινα του μπαρου στα 1900 μ .
Απεχει 12 χλμ απο καλαρυτες και 12 χλμ απο ματσουκι ολα ασφαλτο.Απο τη μερια του
νομου τρικαλων ειναι 4χλμ ασφαλτο και 8 χλμ χωμα (ετοιμο για ασφαλτοστρωση).
![]()
Ευχαριστώ πολύΑρχικά δημιουργήθηκε από vulcan
![]()
Η φοτο ειναι πανοραμικη απο τον αυχαινα του μπαρου στα 1900 μ .
Απεχει 12 χλμ απο καλαρυτες και 12 χλμ απο ματσουκι ολα ασφαλτο.Απο τη μερια του
νομου τρικαλων ειναι 4χλμ ασφαλτο και 8 χλμ χωμα (ετοιμο για ασφαλτοστρωση).![]()
![]()
Έχω φάει την περιοχή "με το κουτάλι" και έσπαγα το κεφάλι μου για το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι και το μοναδικό (μάλλον) απ'όπου δεν έχω περάσει, μιας και οι χάρτες μου το υποδείκνυαν απαγορευτικό για street μηχανή.
Να'σαι καλά, μόλις μου έβαλες ιδέα (ή καλύτερα αφορμή) για ένα από τα επόμενα Σ/Κ![]()
Πολύ καλή η προσπάθεια σου να δείξεις την ομορφιά των Τζουμέρκων. Ιδιαίτερα αξιόλογη με τη συγκεκριμένη moto, που δεν είναι και η πιο κατάλληλη για τέτοιες διαδρομές.Αρχικά δημιουργήθηκε από vulcan
τα τζουμερκα απο τη μερια των θεοδωριανων.απο την αποτυχημενη αποπειρα αναβασης στα 2300+.![]()
Επειδή είχα και εγώ κόλλημα με το passo στα 2.400- m, το πραγματοποίησα αλλά δυστυχώς όχι με το ADV αλλά με 4Χ4.
Παραθέτω τις φωτό της διαδρομής : Καταράκτης- προφ. Ηλίας-καταφύγιο - κορυφή 2.393 m-Θεοδώριανα.
![]()