Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Βενζιναδικα Shell.

Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
    ΒΡ 100 οκτάνια!Η καλύτερη!
    γιατι ειναι η καλυτερη?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Γενικά το είπα φίλε μου, οχι σε προσωπικό τόνο... .
    Κι'εγω στον Kosttanttinos το εγραψα οχι σε σενα!!!! :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
    ΒΡ 100 οκτάνια!Η καλύτερη!

εμενα παντως παει μια χαρα με ολες..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Κάντε και καμμία βόλτα στα υπόλοιπα ευρωπαικά κράτη... που κατεβαινεις απο την μηχανή, βάζεις το διπλό σταντ (αν εχει), βάζεις την βενζίνη μόνος σου, πας μετά πληρώνεις στο ταμείο και μετά επιστρέφεις να πάρεις την μηχανή σου να φύγεις.... Αντε γιατί καλόμαθε ο κόλος μας.....

εκει ομως την πληρωνεις 20% φθηνοτερα, δεν ειναι νοθευμενη, οι αντλιες δεν κλεβουν
    κι ο βεντζινας δεν σε βαζει να παιρνεις καμψεις για να σου γεμισει το ντεποζιτο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    εκει ομως την πληρωνεις 20% φθηνοτερα, δεν ειναι νοθευμενη, οι αντλιες δεν κλεβουν
    κι ο βεντζινας δεν σε βαζει να παιρνεις καμψεις για να σου γεμισει το ντεποζιτο..
    για ποια χωρα μιλας?

ποιο φθηνα απο εδω?

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
    Κατεβαίνεις δλδ απο την μοτο σε κάθε βενζινάδικο ή μονο στα shell ;
    Κατεβαίνω σε όλα φίλε μου, άλλωστε σπάνια βάζω σε shell

Λόγω ότι ο θείος μου έχει βενζινάδικο, έχω βάλει σε πάμπολες μοτο βενζίνη,
    το πρόβλημα βρίσκεται στο καλοκαίρι.
    Σε 3 μηχανάκια μου συνέβει λόγω ζέστης και απ τις αναθυμιάσεις (άδειο τεπόζιτο)
    να *¨σκάσει το τεπόζιτο¨και προσέξτε...ποτέ δεν ακούμπησα το πιστόλι σε μέταλο
    απ το τεπόζιτο.

1. Εντελώς αντικειμενικά μιας και το μαγαζί βρίσκεται Ρόδο, εγώ Καλαμάτα.
    και έχοντας δοκιμάσει διάφορες βενζίνες ψηφίζω ΕΚΟ, η οποία αγόρασε και τη ΒΡ στην Ελλάδα.

2. Προτιμάται βενζινάδικα και ειδικά όταν βάζετε 100αρα, με μεγάλη κατανάλωση.
    Μην την έχει αποθηκευμένη πάνω από βδομάδα.(ακόμη και καινούριες δεξαμενές έχουν
    τις ψιλογρασίες τους.....κ.α...

3. Πάντα και το λέω αυτό διότι και στα 3 μηχανάκια που προανέφερα οι αναβάτες έκαναν σάλτο,
    κατεβαίνουμε απ τη μότο, γιατί οι άλλοι είμαστε εμείς και μπορεί να μας συμβεί.

4. Όλες οι εταιρίες ΕΚΟ, ΒΡ, SHELL, ΕΛΛΙΝ..... προμηθεύονται τις 95αρες απ την ίδια διύληση
    πλήν ομως τις 100 με τα γνωστά 15λιτρα που θα μπούν στο φορτηγό και ως που να φτάσει
    θα έχει γίνει 100... (με το κούνημα). Μόνο η ΕΚΟ και νομίζω και η ΕΛΛΙΝ παράγουν έτοιμες
    100ρες.

* φυσικά και οι 3 μότο δεν έπαθαν ζημία, αν είσαι από πάνω και κοιτάς παίζει να καείς...
    Αυτά εκ πείρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    εχει ξανασυζητηθει το θεμα

εγω απλα πιστευω οτι καποιοι εβαλαν βενζινη κ την κοπανησαν χωρις να πλερωσουν οποτε τωρα σου λεει κατεβα για να μην την κανεις , λαμογιο..

αν υπηρχε κινδυνος να σαι σιγουρος οτι θα το εφαρμοζαν ολες οι εταιριες κ οχι μονο αυτη ...

δηλαδη σε αλλα πρατηρια δεν σκανε αλλα στην σχελλ σκανε ???

Ας αλλαξουν μανικες τοτε ρε παιδια ή υπαλληλους ... ή νοοτροπια ... ή βενζινη

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    εχει ξανασυζητηθει το θεμα

εγω απλα πιστευω οτι καποιοι εβαλαν βενζινη κ την κοπανησαν χωρις να πλερωσουν οποτε τωρα σου λεει κατεβα για να μην την κανεις , λαμογιο..

αν υπηρχε κινδυνος να σαι σιγουρος οτι θα το εφαρμοζαν ολες οι εταιριες κ οχι μονο αυτη ...

δηλαδη σε αλλα πρατηρια δεν σκανε αλλα στην σχελλ σκανε ???

Ας αλλαξουν μανικες τοτε ρε παιδια ή υπαλληλους ... ή νοοτροπια ... ή βενζινη
    Συμφωνω!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    1. Μαλλον κανενας ηλεκτρολογος η που να ξερει τελος παντων ..... για το ποσο ευκολα προκαλειται η αναφλεξη (οχι εκρηξη) ..... δεν εδωσε απαντηση.
    2. Φιλε μου δεν το ζητησαν με αγενεια, ουτε και ο κωλος θα μου πεσει αλλα ...... οταν γεμιζω για να παω στην πιστα των Μεγαρων το φτανω μεχρι και την τελευταια σταγονα που μπορει να παρει το τεποζιτο. Ο λογος ειναι οτι δεν θελω να γεμισω απο αλλο βενζιναδικο. Μεχρι χτες το εκανα τωρα ομως θα πρεπει στην επιστροφη να βαλω απο αλλον οποτε .... βαζω αλλου μια κι'εξω.
    3. Το θεμα το ανοιξα γιατι υποθετω οτι λογος για σπινθηρα μπορει να προκληθει απο .... π.χ. τριβη του σωληνα εφοδιασμου με το τοιχωμα του τεποζιτου .... απο μη γειωμενη αντλια ..... η δεν ξερω τι αλλο. Εγω δεν το κατεχω το θεμα και ηθελα να μου "ανοιξει" καποιος τα ματια.-
    Για το 2ο που λες σεβαστο φυσικα, αλλα δυστυχως δεν μπορει να γινει κατι, εκτος κι αν εξηγησεις στον βενζινα οτι δεν παιζει να κατεβεις γι'αυτο τον λογο.
    Για τα υπολοιπα εχουν ακουστει-γραφτει διαφορα περιστατικα και πλεον δεν ξερεις τι να πιστεψεις.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda

4. Όλες οι εταιρίες ΕΚΟ, ΒΡ, SHELL, ΕΛΛΙΝ..... προμηθεύονται τις 95αρες απ την ίδια διύληση
    πλήν ομως τις 100 με τα γνωστά 15λιτρα που θα μπούν στο φορτηγό και ως που να φτάσει
    θα έχει γίνει 100... (με το κούνημα). Μόνο η ΕΚΟ και νομίζω και η ΕΛΛΙΝ παράγουν έτοιμες
    100ρες.

Eπειδη υστερα απο αρκετες ωρες δουλειας ειμαι λιγακι κουρασμενος, μπορεις να εξηγησεις λιγο καλυτερα?
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

You BETA believe...

Εγώ κατέβαινα εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον στην shell στην γειτονιά μου.
    Αν και μου κακοφάνηκε στην αρχή συνέχισα να πηγαίνω κυρίως λόγω της ποιότητας του καυσίμου.
    Πάντως η v power ηταν η αγαπημένη μου από το συγκεκριμένο πρατηριο - έβαζα μόνο αυτήν. Καποια στιγμή μου είπε μια υπάλληλος οτι το λένε το πρατήριο της v power ειχε ρεκόρ σε πώληση του συγκεκριμένου τύπου καυσίμου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    by the way...

κουνιαδο τον εχεις?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βενζιναδικα...
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 07:45
  2. ΝΕΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ
    από m1ke στο forum Στραβά κι ανάποδα