"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
και αφοτου υποσχεθηκαμε να ξαναπαμε ειπαμε να τη κανουμε για πισω σιγα-σιγα.απο που ομως?
ο ακης εχει φιμε ζελατινα αρα θα οδηγει με τη ζελατινα ανοιχτη.παμε απο autostrada?
πως να παμε που η θα μας γραψουνε (σιγα μη παμε με 120) η θα πηγαινουμε χωρις να βλεπει ο ακης και θα μας γραφανε και απο πανω (γιατι σιγα μη πηγαιναμε με 120)![]()
αλλη επιλογη???
το πασο νυχτα...φυγαμεεεεεεεεεεε
και αφου ο κυβος εριφθει λεμε δε πα να βαλουμε και βενζινη...?
ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΟΙ ΤΡΙΠΑΠΑΡΕΣ!!!
20 ευρο και για τους 2 ειπαμε να χωσουμε.πως βαζεις βενζινη στην ιταλια:
κατ αρχην γαμιουνται τα βενζιναδικα!1,3 η απλη.δευτερον ειναι ολα κλειστα αρα σωζουνε φραγκα απο τους υπαλληλους και το ρευμα.και σα να μη φτανει αυτο το μηχανημα που βαζεις τα λεφτα δεν εχει οδηγειες στα αγγλικα!και το καλυτερο...ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ!!ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΤΟΥΣ!!!
χωνουμε το 20αρικο λοιπον και βαζω εγω 10 ευρω και ο ακης 6.και τα μηχανακια σκασμενα απο βενζινη!!!βρε τι να χωροπηδαμε πανω τους να κατσει λιγο μπας και παρει κανα ευρω ακομα...ΑΓΓΟΥΡΙΑ.
εχω μεινει πανω στο μηχανακι με τον εξοπλισμο να με ζεσταινει και τη μανικα στο χερι,βριζω και ειμαι να αδειαζω τη βενζινη κατω και να αναβω τσιγαρο!!!
τοτε σκαει ο απο μηχανης θεος!ενας παππους με σκουτερ και ακολουθει η στοιχομυθια:
τροοπερ:πιασε ρε μαλακα τον μπαρμπα να βαλει οτι περισευει και να μας δωσει τα 4ευρω!!
ακης:...
τ:ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!
παει ο ακης τον αρπαει απο τα μαλλιαερχεται ο μπαρμπας...
τ:io...foulare!!!!![]()
![]()
μπαρμπας:hgdfdsgfdgvwfd![]()
τ:foulare re malaka!!!4 euros per toi !!!
μ:jshgjsghksgb δειχνοντας το μηχανακι του ακη
τ:kai aftos foulare re !!!!!![]()
μ:iyo8rythbfeg και μας δειχνει το 10αρικο που κρατουσε.
τ:ela edo exo resta![]()
![]()
να ναι καλα το ανθρωπακι μας εφτιαξε τελικα...και η βενζινη δε πηγε χαμενη και τα φραγκα τα σωσαμε και ολοι ευχαριστημενοι φυγαμε.![]()
και ξεκινησαμε για το πασσο νυχτιατικα.
στη διαδρομη πρεπει να πετυχαμε τον σιμοντσελι με το 250 που εκανε ενα χωσιμο σε ενα χωριο....![]()
![]()
και αφου ανεβηκαμε το βουνο....
![]()
πηγαινοντας για φορλι λοιπον και εχοντας συμφωνησει εναν τουριστικο ρυθμο και λογω νυχτας και λογω ζελατινας και λογω αγνοιας του δρομου κι ενω μας εχει περασει και ο σιμονσελι-πασινι ποιος σκατα ητανε αρχιζουμε σιγα σιγα να ανοιγουμε το γκαζι ολο και παραπανω μιας και το πασο σου εδινε εμπιστοσυνη για κατι τετοιο. μπροστα ειμαι εγω (ακης) με τα ξενον φωτιζω και το δρομο αλλα πριν προλαβω να το καταλαβω εχουμε ανοιξει αρκετα το ρυθμο και κυνηγαμε τις στροφες με καποιον απο πισω να βγαζει φωτογραφιες με την ξεταπωτη ακραπα του!!!! φτανουμε λοιπον μετα απο καμια 50αρια χλμ ξανα στο muraglione.....
![]()
μιας και η ωρα ητανε αργαμιση μεσα στη μαυρη νυχτα βγαλαμε μερικες φωτο, κατουρησαμε, και μετα απο ενα τσιγαρακι (στο ψωλοκρυο μιας και ημασταν 1000 μετρα ψηλα και με ματια τουμπανο απο τα πτωματα) ξαναξεκιναμε για φορλι...μην τα πολυλογουμε εκει δεν εχει νυχτα υγρασιες κλπ οτι κραταει τη μερα ο δρομος το κραταει και τη νυχτα! φτανοντας φορλι περνουμε την κατηφορα (SS9) για ριμινι. ολα καλα...για καμια 30αρια χλμ. μετα καπου χανουμε την μπαλα νομιζοντας οτι εχουμε μπει στον ss16 τον παραλιακο της αδριατικης. ελα μου ντε ομως που καποια μαλακια εχουμε κανει και δεν βλεπουμε να φτανουμε ποτε...επισης πουθενα ταμπελα για ριμινι. ε μεγαλη πολη ειναι του πουστη...θα φτασουμε...εν τω μεταξυ ο δρομος εχει ανοιξει εχουν τελειωσει οι πολλες στροφες και εχουμε κι εμεις φορτωσει το κοντερ. σε καποια δοση πλησιαζουμε γρηγορα κατι ταμπελες, κοβω εγω μιας και εξακολουθω να ειμαι μπροστα για να δουμε που σκατα παμε....και τι να δουμε?????????????
MILAN-VENECIA!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????
αντι τα ζωα να κατεβαινουμε εμεις ανεβαιναμε!!!:rotflmao: :rotflmao:
τελος παντων στην πρωτη εξοδο εξω...με το που βγαινουμε ταμπελα forli-cervia....ειχαμε δεν ειχαμε πηγαμε και στη σερβια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: το αποτελεσμα ειναι οτι τα 30 χλμ νοτια που καναμε τα ξανανεβηκαμε και βρεθηκαμε παλι διπλα στο φορλι!!! γαμω λεμε!!! η κουραση εχει αρχισει ομως σιγα σιγα να ερχεται και θυμαμαι οτι η cervia ειναι καπου παραλιακα. παμε λεμε τοτε και μολις βρουμε θαλασσα την κοβουμε στο αριστερο μας χερι και προχωρουμε! ελα μου ομως που πουθενα η θαλασσα! κοιταμε απο δεξια μαυριλα, αριστερα τα ιδια...εστω αν διακριναμε βουνο θα καταλαβαινα που ημασταν. παπαρια παντου το ιδιο τοπιο. μονο τ αστερια φαινοντουσαν!
ατακα τροοπερ:μαλακα εχω παθει μοτοσυκλετιστικο vertigo!!!ειμαστε διπλ σε χωραφια και εγω τα βλεπω λιμνες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με τα πολλα βλεπουμε ταμπελα ss16 αρα τελικα καλα πηγαιναμε. τραβαμε κατα κει κανουμε και καμια σταση για ξεκουραση και καποια στιγμη φτανουμε και στο ριμινι. το στομαχι εχει κανει τρυπα οποτε στην πρωτη πιτσαρια στοοοοοοοπ! τρωμε πινουμε και καμια μπυρα και στο καμπινγκ κατευθειαν ξεροι για υπνο.
σιγα μη τελειωσαμε!!!![]()
![]()
![]()
συνεχιζεται λεμεεεεεε![]()
ξυπνησαμε λοιπον το επομενο πρωι ελαφρως πιασμενοι (ξερετε...αυτο το πιασιμο της επομενης μερας απο τη πιστα) και ενω λεγαμε να παμε καμια μπολονια η καμια ραβεννα η καμια σιεννα,τελικα κοιταζομαστε και συνενοουμαστε χωρις να μιλησουμε καν.
ημερα σαπιλας λοιπον,ξεκουρασης και χαλαρωσης.
απλα κατα το απογευμα ετοιμαστηκαμε και βγηκαμε μια τελευταια σε κοντινα και πλεον γνωριμα μερη.
ψωνια,χαζι,μπυριτσες και τα σχετικα...
πετυχαμε λοιπον κατι μινιατουρες ρεπλικες του βαλε...
οι τιμες καλυτερα που δεν φαινονται.....
![]()
και παμε για μπυρα.
κοζαρουμε το μαγαζακι που ειναι για καφε,μπυρα,φαι,πολυ προσεγμενο και περνουμε μια erdinger εγω και μια varsteiner ο ακης.4,5 ευρο η καθε μια και αφοτου μας φερανε τις μπυρες ηρθανε και τα καλαμπαλικια.μια μπανιερα πατατακια,φυστικια με κουταλακι μεσα!,σνακς και μια πιατελα ακομα!!!!!!
κοιταζομαστε...και εχουμε μεινει παγωτο!την παγωμαρα διαδεχεται ενα νευρικο γελιο και η κουβεντα μου ''μαλακα θα μας πιασουνε τον κωλο.θα μας βαλουνε να πληρωσουμε διπλα!'' για να παρω την απαντηση του ακη ''θα παρουνε τα @@ μου!!!'' (και αυτο σωστο...)
περνουμε 2η μπυρα και οτι τελειωνει απο τα καθεκαστα αναπληρωνεται!!!
![]()