Σελίδα 24 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 565

Θέμα: Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    El Hymador μπορείς να εξηγήσεις την πυρηνική έκρηξη;Και μετά να εξηγήσεις την ανικανότητα των οικολόγων να εκμεταλλευτούν την δυνατότητα που τους δόθηκε να κάνουν πράξη αυτά που πρεσβεύουν;
    Δεν ηταν πυρηνικη, σοσιαλιστικη ηταν....

τωρα για το θεμα με την αρνηση των οικολογων (του Χρυσογελου) να αδραξουν καρεκλα στο υπουργειο περιβαλλοντος....εεε, sorry, στο ministry of enviroment κατα George A. Papandreou, δες καμια 4-5 σελιδες πισω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αυτο τωρα ρε φιλε ειναι αντιεπιχειρημα σε αυτα που συζηταμε?

Δεν είναι αντιεπιχείρημα,εγώ είπα ότι ψηφίζω ένα κόμμα γιατί με πρεσβεύει η ιδεολογία του.Ας μας πει για ποιόν λόγο ψήφισε οικολόγους και πως αισθάνεται τώρα που τον άφησαν ξεκρέμαστο.Εμένα αν μου έκανε κάτι αντίστοιχο το ΠΑΣΟΚ θα τους έγραφα στα @@ μου μετά και προφανώς και δεν θα τους υπερασπιζόμουν
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

τωρα για το θεμα με την αρνηση των οικολογων (του Χρυσογελου) να αδραξουν καρεκλα στο υπουργειο περιβαλλοντος....εεε, sorry, στο ministry of enviroment κατα George A. Papandreou, δες καμια 4-5 σελιδες πισω...

Έλα πες μας τώρα και εσύ τα κλισέ περί αμερικανοαναθρεμένου πρωθυπουργού κτλ κτλ...Εγώ θέλω άνθρωπο με όραμα και αποδεδειγμένη εμπειρία σε διάφορους τομείς να με κυβερνάει,ας έχει ζήσει και σπουδάσει και στο Περού και στο Τρινινταντ και Τομπάγκο,δεν με ενδιαφέρει
    Fortis Fortuna Adiuvat

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    .Εμένα αν μου έκανε κάτι αντίστοιχο το ΠΑΣΟΚ θα τους έγραφα στα @@ μου μετά και προφανώς και δεν θα τους υπερασπιζόμουν

@@ θάκανες....Εδω κοτζάμ suzuki σου τον φοράει σε κάθε service και φωνάζεις κι άλλοοοοο :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    .Εμένα αν μου έκανε κάτι αντίστοιχο το ΠΑΣΟΚ θα τους έγραφα στα @@ μου μετά και προφανώς και δεν θα τους υπερασπιζόμουν
    δηλαδη τοσα χρονια δεν νιωθεις προδομενος απο το πασοκ?

πιστευεις οτι υποστηριζουν αυτα που λενε με πραξεις?

ρε παιδια, ειπαμε να μην κοροιδευομαστε.. τουλαχιστον οχι μεταξυ μας..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Δεν είναι αντιεπιχείρημα,εγώ είπα ότι ψηφίζω ένα κόμμα γιατί με πρεσβεύει η ιδεολογία του.Ας μας πει για ποιόν λόγο ψήφισε οικολόγους και πως αισθάνεται τώρα που τον άφησαν ξεκρέμαστο.Εμένα αν μου έκανε κάτι αντίστοιχο το ΠΑΣΟΚ θα τους έγραφα στα @@ μου μετά και προφανώς και δεν θα τους υπερασπιζόμουν
    ετσι θα μιλαμε δηλαδη; σε τριτο προσωπο;

Του απαντω λοιπον οτι ψηφισα οικολογους γιατι μου αρεσει ο ηλιοσπορος και δεν μπορουσα να αντισταθω σε αυτο το τεραστιο και λαχταριστο ηλιοτροπιο που εχουν ως συμβολο

Του λεω επισης, οτι τωρα που με αφησαν ξεκρεμαστο αισθανομαι οτι πεφτω.

Επισης του υπενθυμιζω οτι δεν χρειαζεται να γραψει στα @@ του το ΠΑΣΟΚ, θα το κανει αυτο πρωτο, τωρα που εξασφαλισε την ψηφο του...

Ναι ναι... τρεχάτε 5 σελίδες πίσω!!
    Το θέμα λύθηκε με το επιχείρημα ότι οι πράξεις ενός πολιτικού κόμματος, είναι ισοδύναμες με τις παρλαπίπες που λέω εγώ στο φόρουμ
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δηλαδη τοσα χρονια δεν νιωθεις προδομενος απο το πασοκ?

πιστευεις οτι υποστηριζουν αυτα που λενε με πραξεις?

ρε παιδια, ειπαμε να μην κοροιδευομαστε.. τουλαχιστον οχι μεταξυ μας..

Γι'αυτό και φάγανε άκυρο στις περασμένες εκλογές.Μην ανοίξουμε κουβέντα για το 81' τώρα και για το ποιός προσέφερε συνολικά περισσότερα στην Ελλάδα.Λίγο πολύ όλοι τα ξέρουμε και τα παραδέχονται ακόμα και πολέμιοι του ΠΑΣΟΚ
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    @@ θάκανες....Εδω κοτζάμ suzuki σου τον φοράει σε κάθε service και φωνάζεις κι άλλοοοοο :rotflmao:

Βρε ας βγει από την εγγύηση και τα χεράκια μου πιάνουν εμένα,μην ανησυχείς
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ναι ναι... τρεχάτε 5 σελίδες πίσω!!
    Το θέμα λύθηκε με το επιχείρημα ότι οι πράξεις ενός πολιτικού κόμματος, είναι ισοδύναμες με τις παρλαπίπες που λέω εγώ στο φόρουμ
    αν αυτο καταλαβες λυπαμαι...

αν αυτο καταλαβες λυπαμαι...
    .

Και εγώ λυπάμαι που αυτό κατάλαβα, αλλά δεν το κάνω θέμα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

.

Και εγώ λυπάμαι που αυτό κατάλαβα, αλλά δεν το κάνω θέμα.
    να που το κανεις ομως...

Φίλε Κώστα είσαι από τα άτομα που σέβομαι απόλυτα σε αυτό το φόρουμ και λόγω επιπέδου αλλά και λόγω χιούμορ,αλλά ακόμα δεν κατάφερες να μου εξηγήσεις το αυτονόητο.Φωνάζουν οι οικολόγοι για την πράσινη ανάπτυξη (και πολύ καλά κάνουν,μαζί τους κι εγώ 1000%) και έρχεται ο νέος πρωθυπουργός,ο αυτοδύναμος με τις 160 έδρες που θα μπορούσε να τους γράψει εύκολα όλους στα @@ του και τους λέει:"Θέλω να σας δώσω την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα αυτά που λέτε,σας βάζω στο κατεξοχήν αρμόδιο υπουργείο" και οι οικολόγοι απαντάνε:"Α όχι εμείς κάνουμε αντιπολίτευση".Δηλαδή είναι απάντηση λογικών ανθρώπων αυτή;Περιμένουν τον κόσμο που πίστεψε σε αυτούς να τους ξαναψηφίσει μετά την απόρριψη τέτοιας πρότασης;Ο Παπανδρέου είναι ακομπλεξάριστος άνθρωπος,θέλει όλους να τον βοηθήσουν για το κοινό καλό (το αν το καταφέρει η όχι θα το δούμε στο μέλλον) και γι'αυτό έδωσε υπουργείο και σε πρώην σύμβουλο του Αβραμόπουλου και έκανε και πρόταση στους οικολόγους.Το αν κάποιοι αρέσκονται μόνο σε στείρα κριτική γιατί δεν έχουνε τα κότσια να αναλάβουν ευθύνες είναι δικό τους πρόβλημα,δεν μπορεί να τους βάλει στην κυβέρνηση με το ζόρι.Θεωρούσα τους οικολόγους μια πολύ καλή πρόταση γιατί με αγγίζουν οι απόψεις τους,μετά από αυτό όμως πιστεύω πως είναι ακόμα μία φούσκα
    Fortis Fortuna Adiuvat

SRX6 & Tuono Rulezzz

Προσωπικη απαντηση σε ερωτημα συμφορουμιτη..εσυ που κολας στην ολη ιστορια;

Παρόμοια θέματα

1. ΣτΕ: Αντισυνταγματική η ψήφος των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές
    από Ichigo στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2011, 21:59
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2009, 06:32
  3. Στις εκλογες ψηφισα......
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες