Πρωτα απο ολα απο οσα τουλαχιστον γνωριζω, οι πολιτικες συζηστησεις η μαλλον οι κομματικες διαφωνιες για να το θεσω καλυτερα, απογορευονται στο forum και καλα κανουν και απαγορευονται...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Φίλε Κώστα είσαι από τα άτομα που σέβομαι απόλυτα σε αυτό το φόρουμ και λόγω επιπέδου αλλά και λόγω χιούμορ,αλλά ακόμα δεν κατάφερες να μου εξηγήσεις το αυτονόητο.Φωνάζουν οι οικολόγοι για την πράσινη ανάπτυξη (και πολύ καλά κάνουν,μαζί τους κι εγώ 1000%) και έρχεται ο νέος πρωθυπουργός,ο αυτοδύναμος με τις 160 έδρες που θα μπορούσε να τους γράψει εύκολα όλους στα @@ του και τους λέει:"Θέλω να σας δώσω την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα αυτά που λέτε,σας βάζω στο κατεξοχήν αρμόδιο υπουργείο" και οι οικολόγοι απαντάνε:"Α όχι εμείς κάνουμε αντιπολίτευση".Δηλαδή είναι απάντηση λογικών ανθρώπων αυτή;Περιμένουν τον κόσμο που πίστεψε σε αυτούς να τους ξαναψηφίσει μετά την απόρριψη τέτοιας πρότασης;Ο Παπανδρέου είναι ακομπλεξάριστος άνθρωπος,θέλει όλους να τον βοηθήσουν για το κοινό καλό (το αν το καταφέρει η όχι θα το δούμε στο μέλλον) και γι'αυτό έδωσε υπουργείο και σε πρώην σύμβουλο του Αβραμόπουλου και έκανε και πρόταση στους οικολόγους.Το αν κάποιοι αρέσκονται μόνο σε στείρα κριτική γιατί δεν έχουνε τα κότσια να αναλάβουν ευθύνες είναι δικό τους πρόβλημα,δεν μπορεί να τους βάλει στην κυβέρνηση με το ζόρι.Θεωρούσα τους οικολόγους μια πολύ καλή πρόταση γιατί με αγγίζουν οι απόψεις τους,μετά από αυτό όμως πιστεύω πως είναι ακόμα μία φούσκα
...η παρουσα, μιας και παραμενει, καλο θα ειναι να κρατηθει στα επιπεδα πλακας και χαβαλε. Ειλκρινα σεβομαι τις αποψεις του καθενα και φυσικα και τη δικη σου και ελπιζω να μην περεξηγηθηκες.
Για το ερωτημα σου, σου απαντω με π.μ.