Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Τι μηχανακι να παρω??? help

Τι μηχανακι να παρω??? help

Γεια σας. ΕΙμαι Νεο μελος στο μοτο.gr...
    τελωςπαντων ειμαι ασχετος απο μηχανακια και 8α ι8ελα την βοη8εια σας...
    λοιπον ειμαι 16-17 και 8ελω να παρω ενα μηχανακι ... εχω κανει μια συζητηση με τους γονεις μου και μου εχουν πει πως δεν 8α δοσουν πολλα λεφτα για να μου παρουν μηχανακι...εγω τα χριστουγεννα πεζει να δουλεψω αλλα το 8ελω πιο νωρις..γιαυτο αν ξερετε κανενα φθηνο και μετριο-καλο μηχανακι για να κανω την δουλεια μου...τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 900 ευρω...επισης πολλοι φιλοι μου , μου λενε μακρια απο σκουτερ και κινεζικα...μου λενε να παρω ενα με ταχυτητες για το μερος που μενω..αν μπορειτε να μου προτεινετε μερικα..
    ευχαριστω.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    παρε ενα enduro.... 200-250 cc
    Accipere quam facere praestat injuriam

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    enduro με 900? θα ειναι πιο σαραβαλο εντελως...

το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να παρει ενα παπι, οχι καγκουρεμενο και να το εχει για ολες τις δουλειες, και για πολλα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ας μην ξεχναμε και το ηλικιακο οριο παιδια...

δεν νομιζω πως μπορει να παρει 200-250 κυβικα

θα ελεγα κι εγω η παπακι η κανενα 125...

καλα, κατω απο 18 ουτε 125 μπορει να οδηγησει παρα μονο 50αρι...αλλα το παραβλεπουμε αυτο εντελως

pedia exw diploma gia 50cc molis tora to pira...den exw gia parapanw kibika..logo ilikias..
    psaxnw na parw ena mixanaki na teliono...an mporeite na mou peite marka kai poso.. euxaristo.

δες για honda supra, yamaha crypton, αρκει να μην ειναι καγκουρεμενα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    παπι και ξενοιαζεις...εχει ταχυτητες,συμπλεκτη δεν εχει!τουλαχιστον αυτα που θυμαμια εγω.οικονομικο μεχρι αηδιας,φτηνοτατο στην συντηρηση του,βρισκεις πανευκολα ανταλλακτικα

ναι ρε παιδια αυτο λεω και εγω..παπι με ταχυτητες..αλλα πιο ειναι το θεμα..γιατι τωρα θελω να το παρω...και δεν διαθετω πολλα χρηματα .μεχρι 900 ευρω..αν ξερετε πειτε μου κανενα μοντελο και την τιμη του..
    ευχαριστω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 1ronMa1den
    ναι ρε παιδια αυτο λεω και εγω..παπι με ταχυτητες..αλλα πιο ειναι το θεμα..γιατι τωρα θελω να το παρω...και δεν διαθετω πολλα χρηματα .μεχρι 900 ευρω..αν ξερετε πειτε μου κανενα μοντελο και την τιμη του..
    ευχαριστω.

Στην θέση σου για να μην είμαι παράνομος,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να ξεχωρίζω από την μάζα με τα παπιά θα έπαιρνα ένα μεταχειρισμένο Aprilia RS 50

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aprilia_rs_50_schwarz_2006.jpg 
Προβολές:	469 
Μέγεθος:	33,4 KB 
ID:	176764
    Fortis Fortuna Adiuvat

καλο ειναι αυτο αλλα δεν λεει να σκαω μυτη στο σχολειο με αυτο..και εξαλλου δεν μου πολυ-αρεσουν τετιου στυλ μηχανες....ενα παπι μου αρκει..

καλο ειναι αυτο αλλα δεν λεει να σκαω μυτη στο σχολειο με αυτο..και εξαλλου δεν μου πολυ-αρεσουν τετιου στυλ μηχανες....ενα παπι μου αρκει..

Γιατί αν σκας μύτη στο σχολείο με παπί που θα έχουνε άλλοι 100 θα είναι καλύτερα;Τα φρένα του,οι αναρτήσεις του και το πλαίσιό του είναι καλύτερα από παπιού και θα μάθεις από τα 17 σου να οδηγάς μοτοσυκλέτα και όχι παπάκι
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ευχαριστω.

να σου πουμε ΕΜΕΙΣ αυτο που θα παρεις εσυ??
    τι λες νεαρε μου??

εσυ θα το οδηγας..
    αν δεν το γουσταρεις κιολας τι να σου πουμε εμεις?

κατ'αρχην παρε κατι που να σε καλυπτει το διπλωμα σου. δλδ 50cc.

απο εκει και περα πηγαινε μια βολτα σε κανα μαγαζι ή σε κανα συνεργειο με μεταχειρισμενα και δες τι γουσταρεις και τι οχι. (παντα σε 50cc)

αφου καταληξεις σε 2-3 διαφορετικα μοντελα που γουσταρεις εμφανισιακα, τα γραφεις στο σκληρο σου και ερχεσαι εδω και λες: "μαγκες το και το. γουσταρω 3 μηχανακια. βοηθηστε με να διαλεξω αυτο που μου ταιριαζει καλυτερα συμφωνα με τις αναγκες μου και τα χρηματα μου".

επισης υπολογιζε και ενα καλο ποσο σε κρανος και μπουφαν. (αν εχεις δουλεψει ΕΣΥ γι'αυτα τα 900€ που λες, μπορεις να πεις στους γονεις σου να σου κανουν δωρο το κρανος και το μπουφαν και ετσι να σε εμπιστευτουν ακομα περισσοτερο).

πηγαινε για υπνο τωρα. ειναι αργα.

εχω καταληξει σε 2-3 .....εχω παει σε 2-3 αντιπροσωπιες και εχω δει με κατι φιλαρακια μου μερικα..
    lifan,innova( alla mou ipan kapioi filoi mou pos den iparxei se 50cc) , επισης πιο πολυ μαρεσε το daytona sprinter 50cc (αλλα εχω ενα κολλημα..θελω να το βαψω αλλιως)...εσεις τι λετε?
    εγω δεν σας ειπα να μου πειτε πιο να αγορασω απλα μια γνωμη

για υπνο δεν το συζητω...κραταω δυναμης για την αυριανη εξοδο hahaha:rotflmao:

ρε παιδια τι να το κανει το 50?

δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι που να εχουν οδηγησει 50αρι μηχανακι καν

φιλε τσεκαρε τα παπακια που σου ειπα...στα λεφτα που διαθετεις μπορεις να βρεις πολλες καλες περιπτωσεις, και θα σου μεινουν και λεφτα για κανα φτηνο κρανακι σιγουρα...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι μηχανακι να παρω?
    από alex56 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 139
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2011, 14:28
  2. ΤΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ?? Help!!
    από TitaniuM_CBSF-R στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 06:45
  3. δεν ξερω τι να παρω? Help
    από gtsagas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 00:46
  4. Τι μηχανη να παρω ?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2004, 16:54
  5. Τι ΜηΧανη Να Παρω?
    από nimbus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 02:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα