Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πηγαινε για υπνο τωρα. ειναι αργα.![]()
![]()
![]()
![]()
Μην γίνεσαι κακός:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Μην γίνεσαι κακός:rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Παρε ενα απο αυτα.Το yamaha kiolas που θαναι πιο φτηνο στα αξεσουαρ πιστευω.Εγω ειχα τσ 50αρι κροσακι της Suzuki σε αυτη την ηλικια γιατι μου αρεσε το χωμα κ ηθελα να μαθω συμπλεκτη κ γιατι τα παπια τα κλεβουν συνηθως.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δες για honda supra, yamaha crypton, αρκει να μην ειναι καγκουρεμενα
love will save the planet,hate is a good start.
να σου πουμε ΕΜΕΙΣ αυτο που θα παρεις εσυ??
τι λες νεαρε μου??
εσυ θα το οδηγας..
αν δεν το γουσταρεις κιολας τι να σου πουμε εμεις?
κατ'αρχην παρε κατι που να σε καλυπτει το διπλωμα σου. δλδ 50cc.
απο εκει και περα πηγαινε μια βολτα σε κανα μαγαζι ή σε κανα συνεργειο με μεταχειρισμενα και δες τι γουσταρεις και τι οχι. (παντα σε 50cc)
αφου καταληξεις σε 2-3 διαφορετικα μοντελα που γουσταρεις εμφανισιακα, τα γραφεις στο σκληρο σου και ερχεσαι εδω και λες: "μαγκες το και το. γουσταρω 3 μηχανακια. βοηθηστε με να διαλεξω αυτο που μου ταιριαζει καλυτερα συμφωνα με τις αναγκες μου και τα χρηματα μου".
επισης υπολογιζε και ενα καλο ποσο σε κρανος και μπουφαν. (αν εχεις δουλεψει ΕΣΥ γι'αυτα τα 900€ που λες, μπορεις να πεις στους γονεις σου να σου κανουν δωρο το κρανος και το μπουφαν και ετσι να σε εμπιστευτουν ακομα περισσοτερο).
![]()
![]()
![]()
εισαι μαλακας!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
να καλυπτεται....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε παιδια τι να το κανει το 50?
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
να καλυπτεται....
νταξ, ας μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας τωρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Ωραία ας μην κρυβόμαστε,για πες!
Fortis Fortuna Adiuvat
πες τα ντε..........μιλαει και ο devil's που εχει κανει διακονονισμο με την τροχαια στις 3 κλησεις να του κανουν την μια δωρο!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αμα θες εσυ κρυψου. εγω δεν μπορω.
επισης οταν το παιδι σου γινει 16 και θελει να παρει μηχανακι για να κυκλοφορει στο δρομο με ολα τα αλλα οχηματα, παρτου busa. και δεν λεω οτι θα σκοτωθει. λεω να ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ σε οποιαδηποτε στραβη!!
ολοι εχουμε οδηγησει μηχανακια οταν ειμασταν μικροι και δεν ειχαμε διπλωμα ή ειχαμε διπλωμα για 50αρι και οδηγουσαμε 100αρια και 200αρια...αλλα δεν ηταν σωστο.
παμε να φτιαξουμε τα πραγματα και οχι να τα αφησουμε ιδια ή (ακομα χειροτερα) να τα χαλασουμε...
οποτε αν δεν εχεις να πεις κατι σωστο στο πιτσιρικα, σωπασε για να μην εχεις μεριδιο ευθυνης.
![]()
επισης οταν το παιδι σου γινει 16 και θελει να παρει μηχανακι για να κυκλοφορει στο δρομο με ολα τα αλλα οχηματα, παρτου busa. και δεν λεω οτι θα σκοτωθει. λεω να ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ σε οποιαδηποτε στραβη!!
ολοι εχουμε οδηγησει μηχανακια οταν ειμασταν μικροι και δεν ειχαμε διπλωμα ή ειχαμε διπλωμα για 50αρι και οδηγουσαμε 100αρια και 200αρια...αλλα δεν ηταν σωστο.
παμε να φτιαξουμε τα πραγματα και οχι να τα αφησουμε ιδια ή (ακομα χειροτερα) να τα χαλασουμε...
οποτε αν δεν εχεις να πεις κατι σωστο στο πιτσιρικα, σωπασε για να μην εχεις μεριδιο ευθυνης.
![]()
νομοταγη μου εσυ!!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
πες τα ντε..........μιλαει και ο devil's που εχει κανει διακονονισμο με την τροχαια στις 3 κλησεις να του κανουν την μια δωρο!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ετερον εκατερον μ@λακα...
:wacko:
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
ρε φιλε ελεος δηλαδη, συγνωμη κιολας...
μεσα στο φορουμ ολοι λενε για τις μλκιες που κανεις, τα φαναρια που περνας με κοκκινο κλπ και λες μετα για νομοταγεις και μλκιες?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο που λες για το παιδι μου εντελως ακυρο...ποιος ειπε να παρει μπουσα?δλδ ενα παπακι δηλωμενο 50αρι ξεχυλωμενο στα 100+ ειναι πιο καλο επειδη θα ειναι υποτιθεται νομιμο?παροτι θα ειναι μπουρδελο γενικοτερα...
ενα μηχανακι ζηταει, να πηγαινει σχολειο να μη μπλεκει με λεωφορια, να πηγαινει φροντηστηρια, κανα καφε και να βαζει και κανα φιλο του επανω...
αμαν ελεος δλδ ωρες ωρες...
ρε φιλε, σκεψου λιγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε φιλε ελεος δηλαδη, συγνωμη κιολας...
μεσα στο φορουμ ολοι λενε για τις μλκιες που κανεις, τα φαναρια που περνας με κοκκινο κλπ και λες μετα για νομοταγεις και μλκιες?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο που λες για το παιδι μου εντελως ακυρο...ποιος ειπε να παρει μπουσα?δλδ ενα παπακι δηλωμενο 50αρι ξεχυλωμενο στα 100+ ειναι πιο καλο επειδη θα ειναι υποτιθεται νομιμο?παροτι θα ειναι μπουρδελο γενικοτερα...
ενα μηχανακι ζηταει, να πηγαινει σχολειο να μη μπλεκει με λεωφορια, να πηγαινει φροντηστηρια, κανα καφε και να βαζει και κανα φιλο του επανω...
αμαν ελεος δλδ ωρες ωρες...
ασχετα ολα αυτα που λες για μενα.
γουστο μου και καπελο μου. τα κανω,τα πληρωνω, φευγω, με κλεινουν μεσα, με αφηνουν, με ξανακλεινουν, με κυνηγανε...:a12:
ξαναλεω ομως.
το να οδηγαει καποιος (ποσο μαλλον ανηλικος) ενα οχημα το οποιο δεν το καλυπτει το διπλωμα του,μπορει να του φερει αναπαντεχες εκπληξεις.
και δεν εννοω μονο τον μπατσο που θα τον σταματησει και θα τον γραψει.
αν τραυματισει καποιον πεζο?
αν παρει δικαβαλο και τρακαρει και φταιει?
αν..
αν..
αν..
δεν ειναι τοσο απλο το πραγμα.
ειναι το ιδιο με το κρανος.
αν ξεραμε τις συνεπειες και ειχαμε και λιγο μυαλο στο κεφαλι μας οταν πρωτοοδηγησαμε, δεν θα το φοραγαμε?? ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΓΑΜΕ!!
ετσι και με το διπλωμα. ολοι εχουμε ερθει σε τετοιες καταστασεις. και εγω οδηγουσα στα 15 μου τσουρνεμενο παπι (οχι απο εμενα) astrea grand. το ειχα παρει κοψοχρονια απο ενα αλανι, το πηγα εξοχικο και ουτε πινακιδες, ουτε χαρτια, ουτε διπλωματα, ουτε τιποτα.
ειχα συναισθηση?? οχι. την κ@υλα μου ηθελα να κανω. αν ομως με επιαναν και τσεκαριζαν νουμερα ημουν αναμορφωτηριο στην καλυτερη...
αυτα θα συμβουλεψουμε λοιπον την νεα γενια των 15 και 16 χρονων?
δεν νομιζω.
υ.γ: και οχι δεν το εχω εννοειται ακομα το παπι. 2 χρονια ηταν τα ψωμια του. λειτουργικοτατο το εκανα κομματια και πουληθηκε πλην πλαισιου που το εφαγε η χαραδρα...![]()
τα πραγματα δεν ειναι τοσο περιπλοκα...
και να γινει η στραβη, δε προκειτε να ερθει το τελος του κοσμου, το σημαντικο ειναι να φοραει το κρανος μονο...και ο ενας χρονος που θα χρειαστει για να βγαλει το διπλωμα που θα τον καλυπτει θα περασει στο αψε σβησε...