Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: Τι μηχανακι να παρω??? help

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

πηγαινε για υπνο τωρα. ειναι αργα.

Μην γίνεσαι κακός :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    δες για honda supra, yamaha crypton, αρκει να μην ειναι καγκουρεμενα
    Παρε ενα απο αυτα.Το yamaha kiolas που θαναι πιο φτηνο στα αξεσουαρ πιστευω.Εγω ειχα τσ 50αρι κροσακι της Suzuki σε αυτη την ηλικια γιατι μου αρεσε το χωμα κ ηθελα να μαθω συμπλεκτη κ γιατι τα παπια τα κλεβουν συνηθως.
    love will save the planet,hate is a good start.

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    να σου πουμε ΕΜΕΙΣ αυτο που θα παρεις εσυ??
    τι λες νεαρε μου??

εσυ θα το οδηγας..
    αν δεν το γουσταρεις κιολας τι να σου πουμε εμεις?

κατ'αρχην παρε κατι που να σε καλυπτει το διπλωμα σου. δλδ 50cc.

απο εκει και περα πηγαινε μια βολτα σε κανα μαγαζι ή σε κανα συνεργειο με μεταχειρισμενα και δες τι γουσταρεις και τι οχι. (παντα σε 50cc)

αφου καταληξεις σε 2-3 διαφορετικα μοντελα που γουσταρεις εμφανισιακα, τα γραφεις στο σκληρο σου και ερχεσαι εδω και λες: "μαγκες το και το. γουσταρω 3 μηχανακια. βοηθηστε με να διαλεξω αυτο που μου ταιριαζει καλυτερα συμφωνα με τις αναγκες μου και τα χρηματα μου".

επισης υπολογιζε και ενα καλο ποσο σε κρανος και μπουφαν. (αν εχεις δουλεψει ΕΣΥ γι'αυτα τα 900€ που λες, μπορεις να πεις στους γονεις σου να σου κανουν δωρο το κρανος και το μπουφαν και ετσι να σε εμπιστευτουν ακομα περισσοτερο).

πηγαινε για υπνο τωρα. ειναι αργα.

εισαι μαλακας!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε παιδια τι να το κανει το 50?

να καλυπτεται....

να καλυπτεται....
    ας παρει κουκουλα να καλυπτεται!

φιλαρακο μην ακους τι σου λενε...εγω αμα πηγαινα τωρα σχολειο αυτο θα επερνα...αλλα τι κριμα που δεν ειχα το μυαλο που εχω τωρα................

και να δεις μετα εξοδους...δεν θα τις προλαβαινεις

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ktm.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	17,8 KB 
ID:	176765
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    να καλυπτεται....

νταξ, ας μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας τωρα...

Ωραία ας μην κρυβόμαστε,για πες!
    Fortis Fortuna Adiuvat

πες τα ντε..........μιλαει και ο devil's που εχει κανει διακονονισμο με την τροχαια στις 3 κλησεις να του κανουν την μια δωρο!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμα θες εσυ κρυψου. εγω δεν μπορω.

επισης οταν το παιδι σου γινει 16 και θελει να παρει μηχανακι για να κυκλοφορει στο δρομο με ολα τα αλλα οχηματα, παρτου busa. και δεν λεω οτι θα σκοτωθει. λεω να ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ σε οποιαδηποτε στραβη!!

ολοι εχουμε οδηγησει μηχανακια οταν ειμασταν μικροι και δεν ειχαμε διπλωμα ή ειχαμε διπλωμα για 50αρι και οδηγουσαμε 100αρια και 200αρια...αλλα δεν ηταν σωστο.
    παμε να φτιαξουμε τα πραγματα και οχι να τα αφησουμε ιδια ή (ακομα χειροτερα) να τα χαλασουμε...

οποτε αν δεν εχεις να πεις κατι σωστο στο πιτσιρικα, σωπασε για να μην εχεις μεριδιο ευθυνης.

επισης οταν το παιδι σου γινει 16 και θελει να παρει μηχανακι για να κυκλοφορει στο δρομο με ολα τα αλλα οχηματα, παρτου busa. και δεν λεω οτι θα σκοτωθει. λεω να ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ σε οποιαδηποτε στραβη!!

ολοι εχουμε οδηγησει μηχανακια οταν ειμασταν μικροι και δεν ειχαμε διπλωμα ή ειχαμε διπλωμα για 50αρι και οδηγουσαμε 100αρια και 200αρια...αλλα δεν ηταν σωστο.
    παμε να φτιαξουμε τα πραγματα και οχι να τα αφησουμε ιδια ή (ακομα χειροτερα) να τα χαλασουμε...

οποτε αν δεν εχεις να πεις κατι σωστο στο πιτσιρικα, σωπασε για να μην εχεις μεριδιο ευθυνης.

νομοταγη μου εσυ!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    πες τα ντε..........μιλαει και ο devil's που εχει κανει διακονονισμο με την τροχαια στις 3 κλησεις να του κανουν την μια δωρο!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ετερον εκατερον μ@λακα...
    :wacko:

:rotflmao: :rotflmao:

ρε φιλε ελεος δηλαδη, συγνωμη κιολας...

μεσα στο φορουμ ολοι λενε για τις μλκιες που κανεις, τα φαναρια που περνας με κοκκινο κλπ και λες μετα για νομοταγεις και μλκιες?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτο που λες για το παιδι μου εντελως ακυρο...ποιος ειπε να παρει μπουσα?δλδ ενα παπακι δηλωμενο 50αρι ξεχυλωμενο στα 100+ ειναι πιο καλο επειδη θα ειναι υποτιθεται νομιμο?παροτι θα ειναι μπουρδελο γενικοτερα...

ενα μηχανακι ζηταει, να πηγαινει σχολειο να μη μπλεκει με λεωφορια, να πηγαινει φροντηστηρια, κανα καφε και να βαζει και κανα φιλο του επανω...

αμαν ελεος δλδ ωρες ωρες...

περα απ'την πλακα τωρα (εισαι και maidenας!!! ) εδω κι εδω μπορεις να ψαξεις να βρεις πολλα μηχανακια στα 50cc στα χρηματα που θελεις. ψαξε απλα κατι σε japone και θα εισαι οκ

ρε φιλε ελεος δηλαδη, συγνωμη κιολας...

μεσα στο φορουμ ολοι λενε για τις μλκιες που κανεις, τα φαναρια που περνας με κοκκινο κλπ και λες μετα για νομοταγεις και μλκιες?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτο που λες για το παιδι μου εντελως ακυρο...ποιος ειπε να παρει μπουσα?δλδ ενα παπακι δηλωμενο 50αρι ξεχυλωμενο στα 100+ ειναι πιο καλο επειδη θα ειναι υποτιθεται νομιμο?παροτι θα ειναι μπουρδελο γενικοτερα...

ενα μηχανακι ζηταει, να πηγαινει σχολειο να μη μπλεκει με λεωφορια, να πηγαινει φροντηστηρια, κανα καφε και να βαζει και κανα φιλο του επανω...

αμαν ελεος δλδ ωρες ωρες...
    ρε φιλε, σκεψου λιγο.

ασχετα ολα αυτα που λες για μενα.
    γουστο μου και καπελο μου. τα κανω,τα πληρωνω, φευγω, με κλεινουν μεσα, με αφηνουν, με ξανακλεινουν, με κυνηγανε...:a12:

ξαναλεω ομως.
    το να οδηγαει καποιος (ποσο μαλλον ανηλικος) ενα οχημα το οποιο δεν το καλυπτει το διπλωμα του,μπορει να του φερει αναπαντεχες εκπληξεις.

και δεν εννοω μονο τον μπατσο που θα τον σταματησει και θα τον γραψει.
    αν τραυματισει καποιον πεζο?
    αν παρει δικαβαλο και τρακαρει και φταιει?
    αν..
    αν..
    αν..

δεν ειναι τοσο απλο το πραγμα.
    ειναι το ιδιο με το κρανος.
    αν ξεραμε τις συνεπειες και ειχαμε και λιγο μυαλο στο κεφαλι μας οταν πρωτοοδηγησαμε, δεν θα το φοραγαμε?? ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΓΑΜΕ!!

ετσι και με το διπλωμα. ολοι εχουμε ερθει σε τετοιες καταστασεις. και εγω οδηγουσα στα 15 μου τσουρνεμενο παπι (οχι απο εμενα) astrea grand. το ειχα παρει κοψοχρονια απο ενα αλανι, το πηγα εξοχικο και ουτε πινακιδες, ουτε χαρτια, ουτε διπλωματα, ουτε τιποτα.
    ειχα συναισθηση?? οχι. την κ@υλα μου ηθελα να κανω. αν ομως με επιαναν και τσεκαριζαν νουμερα ημουν αναμορφωτηριο στην καλυτερη...

αυτα θα συμβουλεψουμε λοιπον την νεα γενια των 15 και 16 χρονων?

δεν νομιζω.

υ.γ: και οχι δεν το εχω εννοειται ακομα το παπι. 2 χρονια ηταν τα ψωμια του. λειτουργικοτατο το εκανα κομματια και πουληθηκε πλην πλαισιου που το εφαγε η χαραδρα...

τα πραγματα δεν ειναι τοσο περιπλοκα...

και να γινει η στραβη, δε προκειτε να ερθει το τελος του κοσμου, το σημαντικο ειναι να φοραει το κρανος μονο...και ο ενας χρονος που θα χρειαστει για να βγαλει το διπλωμα που θα τον καλυπτει θα περασει στο αψε σβησε...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι μηχανακι να παρω?
    από alex56 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 139
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2011, 14:28
  2. ΤΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ?? Help!!
    από TitaniuM_CBSF-R στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 06:45
  3. δεν ξερω τι να παρω? Help
    από gtsagas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 00:46
  4. Τι μηχανη να παρω ?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2004, 16:54
  5. Τι ΜηΧανη Να Παρω?
    από nimbus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 02:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα