Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Τι μηχανακι να παρω??? help

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    τα πραγματα δεν ειναι τοσο περιπλοκα...

και να γινει η στραβη, δε προκειτε να ερθει το τελος του κοσμου, το σημαντικο ειναι να φοραει το κρανος μονο...και ο ενας χρονος που θα χρειαστει για να βγαλει το διπλωμα που θα τον καλυπτει θα περασει στο αψε σβησε...
    οσα δεν τα φερνει ο χρονος τα φερνει η ωρα...λενε...
    και ενας χρονος (που δεν ειναι ενας αλλα 2) ειναι ΠΑΡΑ πολυς χρονος για να γινει η στραβη...

τωρα ολα τ'αλλα ειναι :a16:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    ...
    Θύμισε μου να ξεχέσω τον πατέρα μου που μου πήρε για πρώτο μηχανάκι 50αρι scooter και ήμουν και 18... ΑΙΣΧΟΣ

p@nos σκέψου 2-3-5-10 φορές αυτό που έγραψες και ίσως αναθεωρήσεις (ελπίζω τουλάχιστον)...

Όσο πιο μικρός είσαι τόσο πιο πολύ σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι (ισχύει για όλους) οπότε ξεκινάς απο τα μικρά κυβικά και ανεβαίνεις... Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος.

Εγώ πως "άντεξα" μέ το 50αρι scooter μου μέχρι να πάρω το RS?
    Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

και να γινει η στραβη, δε προκειτε να ερθει το τελος του κοσμου
    Ποιός σε διαβεβαίωσε? (μακριά απο μας βέβαια)

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    νταξ, ειναι γνωστο οτι εδω μεσα γραφετε το 90% αλλα αντ'αλλων...δε θα το συνεχισω...

ολοι νομοταγεις απολυτοι και κηδεμονες σωστοι...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Θύμισε μου να ξεχέσω τον πατέρα μου που μου πήρε για πρώτο μηχανάκι 50αρι scooter και ήμουν και 18... ΑΙΣΧΟΣ

p@nos σκέψου 2-3-5-10 φορές αυτό που έγραψες και ίσως αναθεωρήσεις (ελπίζω τουλάχιστον)...

Όσο πιο μικρός είσαι τόσο πιο πολύ σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι (ισχύει για όλους) οπότε ξεκινάς απο τα μικρά κυβικά και ανεβαίνεις... Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος.

Εγώ πως "άντεξα" μέ το 50αρι scooter μου μέχρι να πάρω το RS?
    Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Ποιός σε διαβεβαίωσε? (μακριά απο μας βέβαια)
    και κατι τελευταιο...

και μενα αμα μου επερνε ο πατερας μου...οτι και να μου παιρνε θα το καβαλαγα...αλλα δε μου πηρε, και πηρα μονος μου...και το πρωτο, και το 2ο, και το τριτο...

οταν πληρωνει ο αλλος ειναι μια χαρα, οταν τα βγαζζεις απο την τσεπη σου αλλαζει το πραγμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    οταν πληρωνει ο αλλος ειναι μια χαρα, οταν τα βγαζζεις απο την τσεπη σου αλλαζει το πραγμα
    Για να πάρω το RS και δούλεψα και οικονομίες έκανα και τα έβγαλα απο την τσέπη μου για να το παρω αλλα δεν είναι εκεί το θέμα.

Η διαφορά μας είναι πως όταν εγώ είδα το 50αρι scooter δε σκέφτηκα "ω ρε γμτ, πως θα ανεβαίνω τις ανηφόρες??"

Ας κάνει το παιδί ότι θέλει (αφού στη τελική αυτό θα επιλέξει) αλλα εσύ απο τη πλευρά σου δε μπορείς να του λές "γίνε παράνομος" γιατί μιλάμε για την ασφάλεια του παιδιού αλλα και εκείνων που είναι γύρω του.

Και ναι, εγώ είμαι νομοταγής και οι κηδεμόνες μου είναι απόλυτα σωστοί γιατί είμαι παιδί τους και επειδή έχουν πάθει και έχουν μάθει.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    νταξ, ειναι γνωστο οτι εδω μεσα γραφετε το 90% αλλα αντ'αλλων...δε θα το συνεχισω...

ολοι νομοταγεις απολυτοι και κηδεμονες σωστοι...
    να φυγετε !!!

να πατε αλλου !!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    να φυγετε !!!

να πατε αλλου !!!!

ξερεις κανα καλο μπαρακι? για το βραδυ..........
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

φιλαράκι Μεϊντενά τι το θές το μηχανάκι;

Τα καλά κορίτσια άαααααλλα πράγματα κοιτάνε!

Πάνε με το λεωφορείο ή με κανα ωραιο ποδηλατάκι στο σχολείο και στο φροντιστήριο και άσε τους άλλους με τους πάπιους να είναι πιο γρήγοροι!

Αν σου αρέσει η οδήγηση και η μηχανη γενικά, τότε κάνε υπομονη και πάρε κανενα εντουράκι να κάνεις την πλάκα σου στο βουνό σε 2 χρονάκια!

αλλα επειδη ολα αυτα λογικά θα τα ακούσεις βερεσέ (και με το δίκιο σου αφου είσαι άπειρος ακόμα), πάρε ότι βρέις και σ'αρέσει αρκει να εχει καλα λάστιχα και φρένα.

και φόρα και το γαμήδι το κράνος που δεν φοράει κανένας στην ηλικά σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

Δε μπορείς να φανταστείς το τί δούλεμα έχω φάει στο σχολείο όταν έσκαγα μύτη με το Runner μου.Όλοι μου λέγανε:"Καλά ρε μ@λ@κ@,τί φοράς κράνος λες και έχεις καμμιά μηχανή;" :rotflmao: :rotflmao: 2 από αυτούς δεν είναι μαζί μας σήμερα βέβαια...
    Fortis Fortuna Adiuvat

φιλαράκι Μεϊντενά τι το θές το μηχανάκι;

Τα καλά κορίτσια άαααααλλα πράγματα κοιτάνε!

Πάνε με το λεωφορείο ή με κανα ωραιο ποδηλατάκι στο σχολείο και στο φροντιστήριο και άσε τους άλλους με τους πάπιους να είναι πιο γρήγοροι!

Αν σου αρέσει η οδήγηση και η μηχανη γενικά, τότε κάνε υπομονη και πάρε κανενα εντουράκι να κάνεις την πλάκα σου στο βουνό σε 2 χρονάκια!

αλλα επειδη ολα αυτα λογικά θα τα ακούσεις βερεσέ (και με το δίκιο σου αφου είσαι άπειρος ακόμα), πάρε ότι βρέις και σ'αρέσει αρκει να εχει καλα λάστιχα και φρένα.

το προτεινα εγω το πριονι απο νωρις αλλα ποιος μας ακουειιιιιι
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis

το προτεινα εγω το πριονι απο νωρις αλλα ποιος μας ακουειιιιιι
    Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !

Άλλωστε εκει πάνω, χωμένος μεσα στα δένδρα ποιος σε βλέπει εκτος απο τους άλλους τρελούς της παρέας με τους οποίους βγαίνεις ; Πρέπει να εισαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστης!

ρε παπαρα σταυρο(devils) γιατι λες στο παιδι να παρει 50αρι που σερνεται?

δεν βλεπεις τι τραβας εσυ με το 636 στην εθνικη?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    frankly my dear, i dont give a damn...

Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !

Άλλωστε εκει πάνω, χωμένος μεσα στα δένδρα ποιος σε βλέπει εκτος απο τους άλλους τρελούς της παρέας με τους οποίους βγαίνεις ; Πρέπει να εισαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστης!

τα ειπες ακριβως οπως τα ειχα στο μυαλο μου! δεν σε πειραζει να το βαλω στην υπογραφη μου ε???

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Μάλλον σου βρήκα την μηχανή που ψάχνεις maidenοβιε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	iron_maiden_maiden_england.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	59,0 KB 
ID:	176818

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ένα απ' τα καλύτερα παπιά του κόσμου και με συμπλέκτη. Το τετράχρονο FX ή το πιο σπιντάντο και δίχρονο Z

Πάντα κράνος εννοείται
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι μηχανακι να παρω?
    από alex56 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 139
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2011, 14:28
  2. ΤΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ?? Help!!
    από TitaniuM_CBSF-R στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 06:45
  3. δεν ξερω τι να παρω? Help
    από gtsagas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 00:46
  4. Τι μηχανη να παρω ?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2004, 16:54
  5. Τι ΜηΧανη Να Παρω?
    από nimbus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 02:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα