Παιδιά ΦΟΒΑΜΑΙ!Όταν τους ρώτησα πάλι πολύ ευγενικά (ξεφύσαγα απο την μυτη εξηγώντας τους ότι μπορούσα να μαι νεκρός) τι κάνουμε απο εδώ και στο εξής μου παν ότι αλλάζουμε όλων τον κινητηρα παραγγέλνοντας τον σαν ανταλλακτικά...
εγώ εκεί πονηρεύτικα... και ρώτησα , γιατί δεν βαζουμε κούτα έναν καινούριο κινητήρα απάνω ,
ή αν έχει πάθει απο την δυναμη αυτή και κάτι άλλο γιατί δεν αλλάζουμε μηχανή...
(παρατήρησα και κατι ελαφρα ξυσιματάκια εντός πλαισίου...)
και μου παν ότι αυτό δεν γίνεται και η μηχανή μου μετά θα είναι καινούρια και όχι σαν καινούρια επισκευασμένη...
εγω προσωπικά φοβάμαι ότι δεν θέλουν να το κάνουν θέμα και να πάρει δημοσιότητα, ή να φτάσει μεχρι την Suzuki Ιαπωνίας,
και σκέφτομαι να στείλω έτσι και αλλιώς ένα αναλυτικό mail που να ρωτά αν θα πρέπει να δεχτώ αυτήν την κίνηση...
ΕΣΕΙΣ τι πιστεύετε, τι προτείνετε?
να βάλω και την νομική προστασία?
να κυνηγήσω την ηθική ζημιά, και την απόπειρα δολοφονίας εξ αμελείας προς την αντιπροσωπία , που μου είπαν στην ARAG?
μήπως το πρόβλημα το προκάλεσε κάνας εγκέφαλος κανα ηλεκτρονικό μαραφέτι, κάνας σενσορας, και βάλουν κινητήρα αντ/κα απάνω και το δώσω, και πάρουν και κανέναν άλλο στο λαιμό τους...
Poly sosta to etheses! Kai meta apo auto pou epathes, pos mporeis na empisteuteis an oooola ta kainourgia antallaktika mpoun sosta stin thesi tous kai den ksanasimvei kati paromoio? Eite logo astoxias ulikon, eite logo lathos topothetisis, i rithmisis i amelias. Vazontas ena komple ergostasiako moter mikraineis tis pithanotites. Oso gia tin dikaiologia pou sou eipe, pes tou oti otan agorazeis kainourgia mixani den agorazeis mono kinitira, agorazeis olo to "paketo". H adeia tha deixnei tin palia imerominia ekdosis me ton idio aritho plaisiou. Akoma kai tin allagi moter na diloseis i imerominia ekdosis tis adeias tha meinei i idia opote auto pou leei den isxiei.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εγώ εκεί πονηρεύτικα... και ρώτησα , γιατί δεν βαζουμε κούτα έναν καινούριο κινητήρα απάνω ,
ή αν έχει πάθει απο την δυναμη αυτή και κάτι άλλο γιατί δεν αλλάζουμε μηχανή...
(παρατήρησα και κατι ελαφρα ξυσιματάκια εντός πλαισίου...)
και μου παν ότι αυτό δεν γίνεται και η μηχανή μου μετά θα είναι καινούρια και όχι σαν καινούρια επισκευασμένη...
Tora an to pas dikastika, pithanotata na kathisterisei k i episkeui, auto einai risko. An parei 1-2 xronia i diadikasia esy ti tha kaneis os tote?
Isos na prepei na tous steileis ena fax me to aitima sou, kai na tous zitiseis na sou apantisoun eggrafos!! Giati sta logia polla ksexniountai kai parapiounte.
Kali epitixia kai APANO TOUS!
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
Να τους πεις να σου βάλουν καινουργειο moter να μην δεχτεις το ιδιο επισκευασμένο.![]()
Dankannn
CBR 600F THE BEST
αν διαθετεις αυτη τη στιγμη χρηματα για αλλη μηχανη στη θεση σου θα αφηνα το θεμα στα δικαστηρια μιας και το καλυπτει η ασφαλεια σου.. το αρνητικο σ'αυτη την περιπτωση ομως ειναι οτι θα παρει αρκετο χρονο..
υγ: δεν θα συζητούσα καν την επισκευη ή την συναρμολογηση κινητηρα απο ανταλλακτικα.. πληρης αντικατασταση και μονο.. σ'αυτο να επιμεινεις..
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
Μου παν ότι θα μπει καινούριο, αλλά θα έρθει ως ανταλλάκτικά...
αυτό δεν σημαίνει επισκευασμένο...?![]()
![]()
Δεν με πειράζει ο χρόνος , ας μην εχω μηχανη, δεν χαθηκε και ο κοσμος ,
εδώ ζήσαμε!!!
Θα κάνω ένα γράμμα,
στον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων καλύτερα? να του πω ότι το χω ποστάρει και σε όλα τα μοτοσυκλετιστικά & SV forum που γνωρίζω και στα περιοδικά, και ταυτόχρονα ένα mail Ιαπωνία?
αυτο σημαινει οτι θα σου συναρμολογησουν τον κινητηρα κομματι-κομματι απο ανταλλακτικα που θα παραγγειλουν και ισως χρησιμοποιησουν και καποια απο τα δικα σου..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μου παν ότι θα μπει καινούριο, αλλά θα έρθει ως ανταλλάκτικά...
αυτό δεν σημαίνει επισκευασμένο...?![]()
![]()
![]()
kala ti na leme twra??![]()
![]()
![]()
i zimia einai stis bieles pistonia kia apla eskase i miza giati ekei vrike ligoteri adistasi...
olokliros kinitiras den erxete me tipota (politiki tis etairias.olwn twn etairiwn)
antikatastasi olokliris tis mixanis na zitizeis kai tipote allo...
kai meta as tin kanoun autoi oti theloune...
xalara tropeas kai tha vgaleis akri...
Στον Υπευθυνο Εγγυησεων καλυτερα μιας και σ'αυτου το χερι ειναι η αντικατασταση-επισκευη.. Tωρα για αρχη ισως δε θα επρεπε να αναφερεις forum και emai στη μαμα suzuki.. Mονο αν δε σε καλυψει η απαντηση του..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Θα κάνω ένα γράμμα,
στον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων καλύτερα? να του πω ότι το χω ποστάρει και σε όλα τα μοτοσυκλετιστικά & SV forum που γνωρίζω και στα περιοδικά, και ταυτόχρονα ένα mail Ιαπωνία?
mipos ennoousan oti me ta antallaktika pou tha sou baloun tha einai SAN kainourgio?? Kainourgio moter, simainei neos arithmos kinitira!
Oso gia to gramma i fax i email, na min anafereis tipota oti exeis postarei klp giati mporei na to theorisoun disfimisi kai na exeis antitheta apotelesmata. Mia perigrafi tou peristatikou, ta osa sou eipe o arximixanikos tous gia episkeui kai tin epithimia sou gia antikatastasi tou paliou me neo moter. An sou poune eggrafos oti den to dexontai, zitise na analavei i nomiki sou prostasia. An den se peirazei na perimeneis gia megalo xroniko diastima, min kaneis tipota kai apla dose ola ta stoixeia stin asfalia sou na to proxorisei.
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
Κατ' αρχήν για την ζημιά..δύσκολο να πείς . Μάλλον αφόυ δεν βρέθηκε αιτία τότε μιλάμε για ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ.
για τα περαιτέρω...
ΙΣΩΣ να τους είναι πολύ πιο εύκολο διαδικαστικά, χρονικά, νομικά, κλπ, να μοντάρουν έναν κινητήρα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ από ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ανταλλακτικά, παρά να έρθει σαν ανταλλακτικό νέος ΔΕΜΕΝΟΣ κινητήρας, που σημαίνει νέος αριθμός κινητήρα, καθυστέρηση, ενοχλητικές ερωτήσεις κλπ....
Σε αυτοκίνητο φίλου μου που του συνέβη λίγο πολύ το ίδιο, έκαναν το ίδιο πράγμα. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΑΝ τον νέο κινητήρα από καινούργια ανταλλακτικά. Μόνο τα ...μπουζί κράτησαν ίδια επειδή ήταν...πανάκριβα !!! (πουτάνα Alfa Romeo....)
Εγώ θα σου έλεγα να απαιτήσεις μεν ολοκαίνουργιο κινητήρα, αλλά αν δεις ότι αντιμετωπίζεις πολλές δυσκολίες ή το πράγμα τραβάει σε μάκρος, να δεχτείς την επισκευή με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προυπόθεση την εκ νέου παροχή εκ μέρους τους 2ετούς εγγύησης...
Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να παραγγείλουν επιμέρους ανταλλακτικά δικαιολογώντας το καθένα σαν ελατωματικό. Δεν θελουν για κάποιο λόγο να δηλώσουν στα κεντρικά ότι έτυχε ελατωματικός κινητήρας.
Είμαι της γνώμης να στείλεις ένα e-mail στα κεντρικά της Ευρώπης αναφέροντας το πρόβλημα, στέλνοντας τις φωτογραφίες και το ιστορικό καθώς και το τι σου είπε το συνεργείο. Ρώτησέ τους απλά ποια είναι η επίσημη θέση τους στο πρόβλημα, τι θα μπορούσε να το έχει προκαλέσει καθώς και και το αν προτείνουν επίσημα την επισκευή και όχι την αλλαγή ολόκληρου του κινητήρα.
Γενικά τα κεντρικά αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά τέτοιες περιπτώσεις γιατί βλάπτουν την εικόνα της εταιρείας και ειδικά την περίοδο αυτή που γίνεται μια κίνηση προώθησης των συγκεκριμένων μοντέλων. Υπάρχει δε περίπτωση να σου στείλουν εξ'ολοκλήρου νέα μηχανή και όχι μονο κινητήρα και να στείλουν άτομο να δει το πρόβλημα.
Δεν νομίζω να χάσεις πάνω από 2 ημέρες με αυτή την διαδικασία. Και μπορεί να κερδίσεις πολύ περισσότερα ακόμη κι αν περιμένεις λίγο παραπάνω.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
ti na kratisei apo auton ton kinitira?
apo tis dynameis pu dextikan ola einai gia petama (gia na min ta vreis meta brosta sou) .. apo tous axones twn taxititwn mexri ta karter kai tin kefali...
grezia pantou kai ponemena metala...
an telika den adexeis allo apo tis grafiokraties simfwnise na sou allaxoun ta panta (ta panta!!) ektos apo to komati tou karter me ton arithmo mixanis...
i eggiisi su kaliptei tin episkeui oxi antikatastasi (etsi den einai??)
alla logo tu oti pextike i zwi sou korona gramata kai to moter einai gia ta skoupidia bori kai na einai pio elastikoi...
palepse to alla panta eugenika... oi tsabukades den voithane otan exeis na kaneis me etairies... exoun periosteri ipomoni apo esena...
![]()
![]()
![]()