Για λαδάκια έχω να προτείνω Full Synthetic CASTROL Power 1 Racing 10w-50.
Ακριβά αλλά τα πλεόν ενδεδειγμένα για υδρόψυκτα super four. Τα έχω βάλει εδώ και 250km και το μοτέρ ανεβάζει καλύτερα στροφές εώ οι ταχύτητες κουμπώνουν άριστα.
Για λαδάκια έχω να προτείνω Full Synthetic CASTROL Power 1 Racing 10w-50.
Ακριβά αλλά τα πλεόν ενδεδειγμένα για υδρόψυκτα super four. Τα έχω βάλει εδώ και 250km και το μοτέρ ανεβάζει καλύτερα στροφές εώ οι ταχύτητες κουμπώνουν άριστα.
βαλε ΑMSOIL 10-40 FULL SYNTHETIC Kαι θα βρεις την υγιεια σου.Και φθηνοτερα απο το μοτουλ λογω δολλαριου.:smilea:![]()
Μόλις σήμερα το μηχανάκι έκανε το 1ο του service. Ο μηχανικός έβαλε λαδακι 15-50, άλλαξε φίλτρο λαδιού και έκανε το απαραίτητο inspection σε όλα όσα λέει το manual. Τελείως διαφορετική συμπεριφορά του κινητήρα και της μηχανής τώρα σαν να αγόρασα καινούρια ένα πράμα.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Γεια σας!
είμαι από τη Δευτέρα κάτοχος ενός bandit 650s του '07 (υδρόψυκτο). Ο ιδιοκτήτης του είχε χάσει το βιβλιαράκι χρήσης, το οποίο θα ζητήσω από κάποια αντ/πεία, αλλά επειδή τα service συνήθως τα κάνω μόνος, θα ήθελα να ρωτήσω τι λάδια προτείνονται και πού τα αγοράζει κανείς..ξέρω δύο μαγαζιά με φθηνά, αλλά δεν ξέρω αν έχουν τις μάρκες που αναφέρετε...ευχαριστώ!
Υ.Γ. η μηχανή έχει 2900χλμ και το 1ο service των 1000 χλμ έγινε πριν 1,5 χρόνο, οπότε καταλαβαίνετε ότι πρέπει να τα αλλάξω σύντομα...
Motul 5100 15-50 όπως είπε και ο tzrypvs, θα βρεις παντού... Αυτά βάζει η Suzuki.
Καλοτάξιδο και αγρατσούνιστο...
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, αυτά έβαζα και στο παλιό μου και τα βρίσκω σε σούπερ τιμή των 28,5€, εκτός και έχετε καμία καλύτερη άκρη....
Το 2λιτρο ??Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, αυτά έβαζα και στο παλιό μου και τα βρίσκω σε σούπερ τιμή των 28,5€, εκτός και έχετε καμία καλύτερη άκρη....
Εαν ναι ειναι ακριβο.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Motul 5100 & motul 300vΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Motul 5100 15-50 όπως είπε και ο tzrypvs, θα βρεις παντού... Αυτά βάζει η Suzuki.
Καλοτάξιδο και αγρατσούνιστο...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Alex14 όχι το δίλιτρο, το 4λιτρο έχει 28,5€. Σήμερα τα παίρνω και τα αλλάζω γιατί μου κάνει κάτι σκορταρίσματα που νομίζω θα διορθωθούν με τα λαδάκια....