Τίποτα απ'αυτά δεν δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά στον δημόσιο δρόμο, κινδυνεύεις και βάζεις ζωές κι άλλων σε κίνδυνο και το ξέρεις. Υπάρχουν άνθρωποι που σ'αγαπούν κι αυτό έχει μεγαλύτερο νόημα από καθετί που ανεβάζει την αδρεναλίνη στο αίμα μας. Μπορείς να χαρείς τη μοτοσυκλέτα που με κόπο αγόρασες και πληρώνεις με ιδρώτα, το να παίζεις με το θάνατο όμως.. ξανασκεφτείτε το, και εσύ και ο αδερφός σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από LocoMoto
το θέμα είναι ότι εγώ έχω διάθεση να τρέξω ακόμα και τα μεσιμερια που τελειώνω από τη δουλειά... πάω σπίτι αλλάζω και πάω τσάρκα.... από εκεί και πέρα το να πάω πίστα θέλει προγραμματισμό (κάτι στο οποίο δεν έχω πρόβλημα) αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένω 1 μήνα να ανοίξει η πίστα για το κοινό (αν δεν έχει συντηρήσεις ή εκδηλώσεις όπως αναφέρει το πρόγραμμα της πίστας)... και αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ να επέμβω και ένα γαμημένο ΣΚ ήταν ανοιχτή και ήθελα να πάω είχε ΚΑΤΑΚΛΗΣΜΟ μόνο ο ΝΟΕ την πάλεψε!!!!
επίσης και το οικονομικό είναι σοβαρό ζήτημα για μένα... (και μη μου πείτε πήρες μοτόρι με 15.000 και δεν μπορείς να πας πίστα και τέτοιες πίπες) γιατί καλά έκανα οικονομίες κάποια χρόνια για να την πάρω τη μηχανή και τώρα ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ή την αγόρασα με ένα ΚΩΛΟΔΑΝΕΙΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ και πληρώνω 350 ευρό δόση ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ και πέρνω μισθό 600 ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣΗ....
Ποτέ αναποδιές και πάντα όρθιοι να είστε παιδιά![]()