να μια ακομα..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ποιος δεν την παλευε ρε παπαρα τους τρεις πρωτους αγωνες με τα bridgestone? 5-2-3 στους τρεις πρωτους αγωνες με lorenzo και pedrosa νικητες που φορουσαν michelin...ξεχασες την γκρινια που εριξε?
να μια ακομα..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ποιος δεν την παλευε ρε παπαρα τους τρεις πρωτους αγωνες με τα bridgestone? 5-2-3 στους τρεις πρωτους αγωνες με lorenzo και pedrosa νικητες που φορουσαν michelin...ξεχασες την γκρινια που εριξε?
σε εσενα νεογνο εχω ξαναπει να ρουφηξεις πρωτα 5 αυγα μελατα και μετα να ερθεις να μου την πεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
καλα ρειν το παιζεις κ γνωστης κ πετας ΤΙΣ πιπες
οκ δν μπορει ο ροσσι να αρεσει σε ολους αλλα το γαμας
αληθεια...που εχεις εξαφανιστει εσυ? η μηπως περιμενεις να γινει αντιπαραθεση για να υποστηριξεις καποιον που μου την λεει μια κι εσυ προσωπικα δεν θα μπορεσεις ποτε?
επισης μαζεψε το γλωσσακι σου για να μην σου το κοψω...το οτι ο βυρωνας με λεει μαλακα,βλαμμενο κλπ και αντιστοιχως του μιλω κι εγω ετσι ειναι επειδη ειμαστε 15 χρονια φιλοι...
αυτο ομως δεν σημαινει οτι το επιτρεπω στο καθε τυχαρπαστο πιτσιρικι...οποτε μαζεψου...
frankly my dear, i dont give a damn...
καλημερα λεω εγω ,ψυγειοκαταψυκτης εσυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μαλάκα κάνε ένα reboot και κάνε edit τα ποστ.
Αϊντε λέμε... Δεν έκανε και τίποτα με τα bridgestone λέει, και ο Lorenzo είχε ταχύτερο γύρο :rotflmao::rotflmao:
![]()
Sorry που δεν πήρε και το WSBK το 2008 !!![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
δεν θα συννενοηθουμε σημερα με το μπουστη...(που ειναι το εμοτικον με το φασκελο ρε?)
Με πόνο καρδιάς γιατί σ΄αγαπάω κατά βάθος...:a07: :a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
με λεει μαλακα,βλαμμενο κλπ και αντιστοιχως του μιλω κι εγω ετσι ειναι επειδη ειμαστε 15 χρονια φιλοι...
ασε τα κωλοτριψιματα γιατι θα σε καρφωσω στην γυναικα οτι πα να το γυρισεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Με πόνο καρδιάς γιατί σ΄αγαπάω κατά βάθος...:a07: :a07:![]()
![]()
![]()
καλα σορρυ
δν μπαινω συχνα μοτο τελευταια δατς ολ..
οκ για να σΕ απαντησω κ γω λιγο πιο σοβαρα.. πιστευεις οτι ενω τοσα χρονια φακτορυ κ δορυφορικα μ1 ειχαν μισελεν (ή ντανλοπ) θα μπορουσε ο ροσσι να κερδισει με τα μπριτζεστον με το καλημερα? κ να βρει το ιδανικο στησιμο? επισης αν θυμασαι απ το 2007 τα μισελεν απεδιδαν καλυτερα στη χερεθ κ στο εστοριλ, δλδ εκει που εκανε ο ροσσι 2-3 το 08, κ 1-1 το 07 με μισελεν μπροστα απ το ντανι κ τις 2 φορες με μισελεν. ο στονερ το 07 με μπριτζ ειχε βγει 5ος στη χερεθ κ 3ος στο εστοριλ..
επισης το οτι ειμαι μικροτερος εχω βαρεθει να τ ακουω ρπμ.. δν ειμαι 15 χρονων δλδ ελεος.. α και αν νομιζεις εσυ οτι δν εχω ιδεα οκ αποψη σου.. ετσι κ αλλιως στα φορουμ ο καθεις κ η μλκια του.. απλα διαφωνω στο καθε τι που λες..
Ελα cool.... τέλος και λύθηκε η παρεξήγησηΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
επισης το οτι ειμαι μικροτερος εχω βαρεθει να τ ακουω ρπμ.. δν ειμαι 15 χρονων δλδ ελεος.. α και αν νομιζεις εσυ οτι δν εχω ιδεα οκ αποψη σου.. ετσι κ αλλιως στα φορουμ ο καθεις κ η μλκια του.. απλα διαφωνω στο καθε τι που λες..![]()
Το μόνο που συμφωνούμε όλοι είναι οτι πρέπει να αλλάξω τον τίτλο σε "Παρτα ρε Jorge !!" :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελα cool.... τέλος και λύθηκε η παρεξήγηση![]()
Το μόνο που συμφωνούμε όλοι είναι οτι πρέπει να αλλάξω τον τίτλο σε "Παρτα ρε Jorge !!" :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ελα cool.... τέλος και λύθηκε η παρεξήγηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I vote A style for Jorge sponsor :rotflmao::rotflmao:
![]()
:rotflmao:
Eγώ για να ειμαι ειλικρινής ρε Βύρωνα, αυτό πυ βλέπω στα τελευταία GPείναι ότι το θέαμα είναι χειρότερο από F1....
Γιατί στα GP περιμένεις κόντρα..... και σε παίρνει ο ύπνος στον γΚαναπέ...... Στην F1 βγάλανε όλες τις ηλεκτρονικές μαλακίες απο τα αυτοκίνητα και γινεται της πόρνης....
Κάτι άκουσα ότι θα γυρίσουμε πάλι στα 990..... αντε γιατί βαρέθηκα να κοιμάμαι....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εγω θα το συνεχισω λιγουλι απαντωντας στον μενελαο για τις ντουντουκες,μια και εκτος απο τον ροσσι,στα gp εχω θεμα και με τα μπουρδελα αυτα...
τεκμηριωση του "μπουρδελου"
απο την πρωτη μερα που πατησαν τα λαστιχα τους σε αγωνα Moto gp ηταν για πεταμα...
κι αυτο κατα βαση λογω μοτερ...το να βγαλεις αλογα σε τετοιο επιπεδο ειναι το μονο ευκολο...το να τα βγαλεις σε μεγαλο ευρος στροφων ομως θελει big cohones...που δυστυχεστατα τα ιταλακια της ντουκατι σε αυτο το επιπεδο δεν τα εχουν δυστυχως...ωες εκ των πραγματων λοιπον το μηχανακι οδηγιοταν σαν ταυρος απο τα κερατα...
δεν εχει να κανει φιλε μου με οδηγικο στυλ ,αλλα με ικανοτητα να τιθασευσεις κατι λαθος...αυτη την ικανοτητα την εχει ο καπιροσσι και ο στονερ...
ακομη και ττην χρονια μεταβασης στα 800 η ντουκατη ηταν δυνατοτερη λογω καυσιμου...τι εννοω με αυτο...
οι ιαπωνες πιαστηκαν μαλακες στο ιδιο τους το παιχνιδι και κυριως η χοντα μια και αυτη επεμενε για την αλλαγη...
το desmοδρομικο της ντουκατι εχει το πλεονεκτημα της μικροτερης καταναλωσης καυσιμου για την παραγωγη ιδιας αποδοσης με ενα ελατηριοφορο λογω ακριβως αυτης της ελλειψης ελατηριων στο συστημα κινησης των βαλβιδων...μικροτερες απωλειες ισχυως ουσιαστικα μια και ενα ποσοστο της δυναμης στο ελατηριοφορο καταναλωνεται στο ξεπερασμα της αντιστασης συσπειρωσης τους...
τι εγινε λοιπον...μειωθηκαν οι χωρητικοτητες απο 24 στα 21 λιτρα και οι ιαπωνες τον ηπιαν κι εκαναν και γαργαρες...αν τα φτωχαιναν θα εσπαγαν,αν τα ρυθμιζαν σωστα θα εμεναν απο βενζινη...
βεβαια σιγα σιγα με την εξελιξη της τεχνολογιας των ηλεκτρονικων και κατ επεκτασιν της διαχειρισης καυσιμου το προβλημα ξεπεραστηκε,γι αυτο και πλεον οι αποδοσεις ολων σχεδον ειναι παραμφερεις...
δυστυχως ομως το ντουκατι παραμενει μη οδηγισιμο...
Kαι εγώ το άκουσα και δεν είναι απίθανο και μακάρι, γιατί τι να βλέπεις όταν ο 1ος (όποιος και να΄ναι) είναι 5 δευτ. μπροστά και μέχρι τον 4ο υπάρχει το χάος.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάτι άκουσα ότι θα γυρίσουμε πάλι στα 990..... αντε γιατί βαρέθηκα να κοιμάμαι....
Αν και εκεί που θα γίνει τις πόπης είναι στη Moto2. 40+ συμμετοχές![]()
και τα νούμερα στα άλογα ακούγονται από 150 μέχρι 170!! Η moriwaki έχει παρουσιάσει ήδη ένα πριόνι και το τσίμπησε με τη μία το team Gressini.