Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σωστός ο παίχτης... Ελπίζω να μην πέσουμε στην παγίδα και πάμε να αγοράσουμε καινούρια αυτοκίνητα... καλύτερα 100 -200 ευρώ παραπάνω το χρόνο σε τέλη παρά γραμματια για 5 χρόνια!!!!!
δε πα να 3*&(#@&
Σωστος![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σωστός ο παίχτης... Ελπίζω να μην πέσουμε στην παγίδα και πάμε να αγοράσουμε καινούρια αυτοκίνητα... καλύτερα 100 -200 ευρώ παραπάνω το χρόνο σε τέλη παρά γραμματια για 5 χρόνια!!!!!
δε πα να 3*&(#@&
Σωστος![]()
![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
Δεν το διάβασα όλο το thread, αλλά συμφωνώ με το καλύτερα 200 παραπάνω το χρονο, από το 5 χρόννια γραμμάτια. Και το καταπληκτικό της υπόθεσης.
Το κουτί που αγόρασα πρόσφατα, είναι μοντέλο 95-96. Η πρώτη άδεια του βγήκε το 99 (δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν είναι μεταχείρω εξ αλλοδαπής) Σε ποιά κατηγορία ανήκω? Κοινονική ισότητα λέμεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Με υπογραφή Παπούλια η απόσυρση
Επισπεύδονται οι ρυθμίσεις που έμειναν σε εκκρεμότητα λόγω της προκήρυξης των εκλογών
Υπογράφηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που αφορούν στην αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανση (μέσω της απόσυρσης παλαιών ΙΧ), το «πάγωμα» των πλειστηριασμών, καθώς και την καταβολή ΦΠΑ σε δόσεις. Παράλληλα, ο κ. Παπούλιας υπέγραψε και την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η οποία ρυθμίζει τις μετατάξεις και τα συνταξιοδοτικά θέματα περίπου 40.000 εργαζομένων στην «Ολυμπιακή Αεροπορία».
Για να παραμείνουν σε ισχύ οι ρυθμίσεις θα πρέπει να ψηφιστούν από τη νέα Βουλή εντός 40 ημερών από τη συγκρότησή της σε σώμα.
Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης περιλαμβάνει εκτός από το μέτρο της απόσυρσης, την καθιέρωση των λεγόμενων «περιβαλλοντικών» τελών κυκλοφορίας, καθώς και την εφαρμογή «πράσινου» δακτυλίου.
Με τη δημοσίευση της πράξης στο φύλλο της εφημερίδας της Κυβερνήσεως θα εκδοθούν ταυτόχρονα και τρεις κοινές υπουργικές αποφάσεις. Οι δύο πρώτες που αφορούν τα περιβαλλοντικά τέλη και την απόσυρση θα εκδοθούν από το υπουργείο Οικονομίας, ενώ η τρίτη για τον πράσινο δακτύλιο θα εκδοθεί από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ ξεκινάει η εφαρμογή του μέτρου της απόσυρσης.
Όφελος μέχρι 2.200 ευρώ
Υπενθυμίζεται ότι το όφελος από την απόσυρση ανά κατηγορία αποσυρόμενου επιβατικού ΙΧ είναι το εξής:
• έως 900 κ.εκ. 500 ευρώ
• 900-1.400 κ.εκ. 1.000 ευρώ
• 1.400-2.000 κ.εκ. 1.500 ευρώ
• 2.000-2.400 κ.εκ. 1.800 ευρώ
• 2.400+ κ.εκ. 2.200 ευρώ
Μάλιστα υπάρχει και επιπλέον όφελος που φτάνει τα 1.000 ευρώ για την αγορά νέου οχήματος προδιαγραφών EURO4 ή EURO5.
Τα αυτοκίνητα που ανακοινώθηκε ότι θα μπορούν να αποσυρθούν ανήκουν στις κλάσεις Β, Γ και Δ, δηλαδή είναι εκείνα που έχουν κυκλοφορήσει έως τις 31/12/2004.
http://www.skai.gr
δλδ ο παππουλης με τη βεσπα του 70+ απο 15? θα πλερωνει 165???
παει κ αυτο το ονειρο...![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Έλα ρε τα λαμόγια.. πάνε να βγάλουν λεφτά από παντού. Και άντε πάνε, άλλα μην μας θεωρούν και ηλίθιους.. Ποιο είναι ποιο αντιοικολογικό??? ένα αυτοκίνητο 10ετιας που έχει πρόσφατα αλλάξει καταλύτη ή η κατασκευή ενός καινούργιου αυτοκίνητου???
Ένα καινούργιο αυτοκίνητο για να κατασκευαστεί βγάζει τόσους ρύπους που για να τους βγάλει το μεγαλύτερο σαράβαλο πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια..
Mας δουλεύουν.
Όλα για τον πολίτη έλεγε ο κυβερνήτης. Όλα για τον πολίτη πάνω όμως.
Απόσυρση: Να χρεωθώ 15.000ε να γλυτώσω τα τέλη? Είναι δυνατόν?
Πάλι οι φραγκάτοι κάνουν πάρτυ.
sorry αλλα επειδη "καιγομαι" για κατι...
...και δεν προλαβαινω να διαβασω ολο το θρεντ...
τα τελη θα ισχυσουν και για παπι 90αρι του 1990?
SOS μια αμεση απαντηση παρακαλω!
ποσο θα πληρωσω δλδ τελη σε ενα τετοιο?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
sorry αλλα επειδη "καιγομαι" για κατι...
...και δεν προλαβαινω να διαβασω ολο το θρεντ...
τα τελη θα ισχυσουν και για παπι 90αρι του 1990?
SOS μια αμεση απαντηση παρακαλω!
ποσο θα πληρωσω δλδ τελη σε ενα τετοιο?
![]()
πες μου ποσα βγαζεις?
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
πες μου ποσα βγαζεις?
![]()
Λεγε μωρε μλκ και βιαζομαι λεμε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τπτ, ενα παπι βρηκα και θελω να παρω
![]()
τελικα θα ισχυσει και για τις μηχανες η μονο για τα αμαξια ρε παιδια????
καποια στανταρ απαντηση πλζ!!!!
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι με το χιλιαράκι vw polo που έχω του 2001, το οποίο είναι πιο οικονομικό και βγάζει λιγότερους ρύππους απο κάθε υβριδικό, θα πλήρώνω 50 ευρώ επιπλέον επειδή ρυπάινω? Πείτε μου οτι κάνω λάθος...
Reggae will save us...
κι εγω παντως αυτο υποστιριζω...
Καλυτερα 150+ για το 106 του 99 με τις 200.000 χλμ και να σαπισει στα χερια μου, παρα να παω να χρεωθω για κατι που πλεον του κανω 1000-2000 χλμ το χρονο και μονο οταν εχω να κουβαλησω οργανα της δουλειας!
...και να το εχω και μεσα στο δρομο κτλ κτλ...
ετσι κι αλλιως μοτο θα ξαναπαρω οποτε?![]()
Οτι ειναι κλεφτες και μαλακες υποκριτες αυτο ειναι πασιφανες!
Οτι θελω να τους φτυσω στα μουτρα ειναι επισης ονειρο ζωης!
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ!!!
ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ!
Το Πασοκ ειπε οτι αυτα θα ισχυσουν για φετος γιατι δεν γινεται διαφορετικα.
Του χρονου θα αναθεωρησουν τον νομο λενε![]()
Προς τα πανω :rotflmao: :rotflmao:
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Το Πασοκ ειπε οτι αυτα θα ισχυσουν για φετος γιατι δεν γινεται διαφορετικα.
Του χρονου θα αναθεωρησουν τον νομο λενε![]()
Προς τα πανω :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ολα πάνω πάνε... είμαστε.... ανώτερος λαός!!!!![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.