Σελίδα 67 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Ε δε τα σχολίασες όλα όμως..σε κάποια μπούκωσες...φάουλ λοιπόν..Μη κολάς σε μερικά μόνο..δες το συνδυασμό που έγραψα και μη τα βάζεις όλα στη σύγκριση με το SS..δε συγκρίνονται σε τπτ..απλά το θέμα είναι πιο συνδυάζει τα πιο πολλά για τις ανάγκες του καθενός..και για εμένα συνδυάζει το tmax..

Το ΣΚ θα είμαι λίμνη Πλαστήρα..έλα να δεις πως στρίβω...γιατί σίγουρα έχω δει πως στρίβεις ;-)

Υ.Γ Τα KTM τα σπάνε..αλλά σπάνε και τα ίδια...και δεν έχουν και χώρο να μεταφέρεις πολλά εργαλεία-ανταλλακτικά μαζί..
    posa ktm eixes k xereis tosa polla??
    na sxoliaso to oti de brexese??re file moto exo...kane moy ti xari..an den ithela na brexome..tha kathomoyn spiti..

ti les??

limni plastira poy tha stripseis re megale??exo paei polles fores..
    stipse kana tsigaro leo ego kalitera ekei sti limni piesto kai pes moy ti eides..mporei na moy peis meta oti stribei se kleisto strofiliki k kalytera apo sm to kanapedaki soy..ok.

kai ego exo anages kai mia ti kano 2 fores ti mera..ti na kano na balo lekani pano sto suzuki???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    ......
    Φιλε δεν εχεις κατι βασικο ταχυτητες που νομιζεις οτι μπορει να ειναι θετικο αλλα οταν κατεβαινεις καμια βουνοπλαγια και τα φρενα κουραστουν γιατι θα κουραστουν δεν εχεις φρενο κινητηρα.Οπως επισης και σε βροχη ή παγο.

Νομιζω πως τα scooter ειναι μοτοσυκλετες

Πολης
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος
    Jimmi κόβει κλείνοντας το γκάζι καθώς έχει και ταχύτητες και συμπλέκτη και δίσκους..απλά αυτόματο. Δεν κόβει όπως ένα σειριακό (όποτε και όπως θες) αλλά κλείνοντας το γκάζι κόβει αρκετά ;-)

Στο θέμα φρένα, δύσκολα ανάβουν 2 φορές Καλάβρυτα 2κάβαλος..δεν ένιωσα κάτι..στην τελική ένα DOT 5.1 και βράζουν πιο αργά. Κάτι beverly παρουσίασαν μόνο τέτοιο prob.

DUKASII έχουν βγάλει κάτι χέστρες compact για περιπτεράδες..αν είναι βάλε μια τέτοια στο suzuki..

Ως τότε κατάλαβε οτι δε το χω ΜΟΝΟ για βόλτα αλλά πάμε ξανά σαν τρόπο ζωής ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..βόλτα-δουλειά-κάβλα-ταξίδι με 2ο...και εξακολουθεί όσο και να προσπαθείς να μη το καταλαβαίνεις να συνδυάζει όλα αυτά. Αν εσύ τώρα πας με το suzuki με βροχούλα στη δουλειά και φτάνεις με κλασμένα παπούτσια και κατουρημένο παντελονάκι και στάζεις, ή πριν μπεις βγάζεις ότι μαλακία σε φώτισε ο θεός να φορέσεις για να μη βραχείς, όλα οκ..εγώ δε το χω το θεματάκι, κι αποφεύγω τ αμάξι όπως ο διάολος το λιβάνι είπαμε..

Για τα ΚΤΜ..δεν είχα..γιατί είχα την τύχη να έχουν οι γύρω μου..είναι απ τα μηχανάκια που απαγορεύεται να πλύνεις, να βάλεις συναγερμό, να πειράξεις οτιδήποτε ηλεκτρικό πάνω τους, να αργήσεις να κάνεις το service τους..αλλά είναι γαμάτα και κουκλιά..ότι άλλη απορία σε κάποιον που κάνει service σε ΚΤΜ θα στη λύσει..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    Ο ερωτας ειναι τυφλος
    και σε καποιες περιπτωσεις κουφος
    Αχ εσένα..την επόμενη κανονίζω Θεσσαλονίκη..θα σε πετύχω δε θα σε πετύχω?

http://i430.photobucket.com/albums/q...i/dsc00346.jpg
    http://i430.photobucket.com/albums/q...i/dsc00440.jpg
    http://i430.photobucket.com/albums/q...fc199840f2.jpg
    http://i430.photobucket.com/albums/q...e50869e273.jpg

Όχι απλά μηχανή..

Μηχανή με πολλές κενοτομίες..αλουμινένιο πλαίσιο..οριζόντια διάταξη δικύλινδρου κινητήρα..

Tmax ;-) Μια απ τις πρώτες μηχανές του μέλλοντος..απο το 2001 :-)

Εχεις κολλησει με uhu και δεν ξεκολλας με τιποτα...Δικαιωμα σου.

Ειχα το tmax για χρονια.Πιστευα οτι με kit variator j-kosta, leovince απο μπροστα μεχρι πισω, κιτ βελονες καρμπυρατερ, φρενα μαργαριτες, xenon, κτλ κτλ... θα γινει μηχανη.
    Οχι, δεν εγινε.Τα scooter ειναι μια κατηγορια οχηματων απο μονη της, οπως τα atv, οι τριτροχες, τα ποδηλατα, τα mini moto.Tα scooter ειναι ευελικτα διτροχα οχηματα ανεσεων.
    Οποιαδηποτε μηχανικη βελτιωση χαλαει τον σκοπο για τον οποιο υπαρχουν.Οταν πας να βαλεις ενα μικροτερο τελικο απο το βαρελισιο μαμα, οταν βγαζεις την ζελατινα-παρμπριζ για να βαλεις μια κοντη smoke, οταν σκυβεις μπροστα για να κανεις καλυτερη εκκινηση τοτε πηγαινε να αγορασεις μια μηχανη, γιατι τα κανεις ολα λαθος.
    Το ιδιο εκανα κι εγω, και βρηκα την υγεια μου.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Νέο μέλος
    τα scooter δεν ειναι μοτοσυκλέτες οντως...αυτο ομως δεν μου απαγορεύει να βολταρω και να ταξιδευω με αυτο.....

οσο για το ποιος την εχει ποιο μεγάλη είναι άλλη υπόθεση αυτό....:smilea: :smilea: :smilea:

το τι με βολευει και με εξυπηρετεί ειναι δικο μου καθαρά θέμα....

Η κινηση σε δυο τροχους ειναι φοβερό συναίσθημα πραγματικά και ειναι κρίμα να εχουμε παρωπίδες...

Ειλικρινα παντως θα ηθελα να συζητησω απο κοντα με καποιον που τα μισει τοσο πολυ....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Εχεις κολλησει με uhu και δεν ξεκολλας με τιποτα...Δικαιωμα σου.

Ειχα το tmax για χρονια.Πιστευα οτι με kit variator j-kosta, leovince απο μπροστα μεχρι πισω, κιτ βελονες καρμπυρατερ, φρενα μαργαριτες, xenon, κτλ κτλ... θα γινει μηχανη.
    Οχι, δεν εγινε.Τα scooter ειναι μια κατηγορια οχηματων απο μονη της, οπως τα atv, οι τριτροχες, τα ποδηλατα, τα mini moto.Tα scooter ειναι ευελικτα διτροχα οχηματα ανεσεων.
    Οποιαδηποτε μηχανικη βελτιωση χαλαει τον σκοπο για τον οποιο υπαρχουν.Οταν πας να βαλεις ενα μικροτερο τελικο απο το βαρελισιο μαμα, οταν βγαζεις την ζελατινα-παρμπριζ για να βαλεις μια κοντη smoke, οταν σκυβεις μπροστα για να κανεις καλυτερη εκκινηση τοτε πηγαινε να αγορασεις μια μηχανη, γιατι τα κανεις ολα λαθος.
    Το ιδιο εκανα κι εγω, και βρηκα την υγεια μου.
    Το injection/abs είναι άλλη φάση...Συμφωνώ μαζί σου για τα πειράγματα αυτά, όμως γίνονται και σε μηχανές 100+ ίππων. Δε τα κάνεις για να πάει πιο γρήγορα ή να γίνει κάτι άλλο το μηχανάκι σου καθώς ειδικά σε κάτι SS που βλέπω τέτοιες αλλαγές οι κάτοχοι τους δε πρέπει να έχουν δει την τελική τους ποτέ. Τα κάνεις γιατί γουστάρεις..εγώ προσωπικά ούτε ζελατίνα ούτε εξάτμιση θα πειράξω, το θεωρώ χαζό. Βαριατόρ έβαλα σε πολύ τουριστική ρύθμιση..βελτιώνει τη μετάδοση που είναι και το σημείο που χάνουν τα σκούτερ και είναι πραγματική βελτίωση με αισθητή διαφορά..φρένα θ άλλαζα αν δε με κάλυπταν..αλλά με καλύπτουν 100%..φρενάρω στα ίδια και καλύτερα σε βρεγμένο, απο αρκετές μηχανές. Δε ξέρω τι μηχανή πήρες και για τι σκοπό την έχεις..αν διαβάσεις πιο πάνω τις δικές μου ανάγκες, τι ζητάω απ αυτήν..είναι δύσκολο ν αλάξω το tmax με κάποια μηχανή, όχι οτι δε το χω σκεφτεί..

Η uhu δεν είναι η καλύτερη κόλα..ξεκολάει έυκολα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου..το tmax που οδηγώ δε το χες..είχες πολύ προηγούμενο μοντέλο. Σε πληροφορώ μοντέλο 06 και κάτω το θεωρώ επικύνδινο..και έχω πάει να τσακιστώ ουκ ολίγες φορές με τέτοιο..

jimbrav..επειδή έχω βρεθεί με αρκετά club μηχανόβιων..απο κοντά δεν υπάρχει μίσος και όλα αλλάζουν..ο λογος?Δε μπορεί κανείς ούτε να σου πει οτι δεν είσαι άντρας επειδή καβαλάς σκούτερ, ούτε οτι είναι μλκ το σκούτερ επειδή καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Απο κοντά μπαίνουν πιο έυκολα στη θέση σου και πολλοί ειδικά SSades συνηδητοποιούν οτι ένα σκούτερ φτάνει όπου φτάνουν..και χρησιμοποιείται και εκτός Σαββάτου-Κυριακής...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ...και πολλοί ειδικά SSades συνηδητοποιούν οτι ένα σκούτερ φτάνει όπου φτάνουν..και χρησιμοποιείται και εκτός Σαββάτου-Κυριακής...
    Με κανα ον οφφα μιλησες?(αποκλειονται οι vstromαδες...)
    Μη κανεις το λαθος να του πεις το ιδιο...
    θα ριξει πολυ :rotflmao: :rotflmao:
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Με κανα ον οφφα μιλησες?(αποκλειονται οι vstromαδες...)
    Μη κανεις το λαθος να του πεις το ιδιο...
    θα ριξει πολυ :rotflmao: :rotflmao:
    Φίλε οι πραγματικοί ον/οφάδες (όπως το πες, αποκλείονται vstromades και αρκετοί άλλοι) αν και δεν έχω πάει χώμα ποτέ, αλλά έχω αρκετούς φίλους. Είναι respect στο χώρο, πραγματικοί μοτοσυκλετιστές με κάθε έννοια. Ανοίγουν δρόμο εκεί που δεν υπάρχει..δε κάνουν το δημόσιο δρόμο πίστα ;-)

Η uhu δεν είναι η καλύτερη κόλα..ξεκολάει έυκολα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου..το tmax που οδηγώ δε το χες..είχες πολύ προηγούμενο μοντέλο. Σε πληροφορώ μοντέλο 06 και κάτω το θεωρώ επικύνδινο..και έχω πάει να τσακιστώ ουκ ολίγες φορές με τέτοιο..

Πιστευω οτι καταλαβες πως κανω χαβαλε με τα περι UHU
    Εχεις δικιο με την διαφορα που επισημαινεις αναμεσα στα δυο μοντελα, ειναι πραγματικα χαωδης, αλλα μην ξεχνας οτι στους ισχυρισμους σου για την ''ισοτητα'' βαζεις και τα παλαιοτερα tmax , και τα πρωτα piaggio , και typhoon 50cc, και τα τζοκακια, και, και ...που φυσικα δεν εχουν καμμια σχεση με ενα V4 Factory.Δεν γινεται να ανηκουν στην ιδια κατηγορια..

Επειδη περασα σαν μικροτερος απο την φαση glx-ξεβρακωμα-καταβασμα κυλινδροπιστονο-εξατμιση και μετα πιο κυριλε σαν φοιτητης Runner-εξατμιση-ξυλωμα πλαστικων-βαψιμο κτλ, θεωρω οτι τα scooter, οπως ειπα και πιο πανω, ευελικτα διτροχα οχηματα ανεσεων, και ουδε μια σχεση εχουν με το στησιμο και γενικοτερα την κατακευη των μηχανων.
    Τωρα , στο ''ευελικτα'' αφηνω μια πορτα για τα burgie 650...
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Άκουσα πως θα καταργηθούν οι εισαγωγές σκούτερ μεγάλου κυβισμού...αληθεύει;
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Πιστευω οτι καταλαβες πως κανω χαβαλε με τα περι UHU
    Εχεις δικιο με την διαφορα που επισημαινεις αναμεσα στα δυο μοντελα, ειναι πραγματικα χαωδης, αλλα μην ξεχνας οτι στους ισχυρισμους σου για την ''ισοτητα'' βαζεις και τα παλαιοτερα tmax , και τα πρωτα piaggio , και typhoon 50cc, και τα τζοκακια, και, και ...που φυσικα δεν εχουν καμμια σχεση με ενα V4 Factory.Δεν γινεται να ανηκουν στην ιδια κατηγορια..

Επειδη περασα σαν μικροτερος απο την φαση glx-ξεβρακωμα-καταβασμα κυλινδροπιστονο-εξατμιση και μετα πιο κυριλε σαν φοιτητης Runner-εξατμιση-ξυλωμα πλαστικων-βαψιμο κτλ, θεωρω οτι τα scooter, οπως ειπα και πιο πανω, ευελικτα διτροχα οχηματα ανεσεων, και ουδε μια σχεση εχουν με το στησιμο και γενικοτερα την κατακευη των μηχανων.
    Τωρα , στο ''ευελικτα'' αφηνω μια πορτα για τα burgie 650...

Αν μιλάμε για "ισότητα" ανάμεσα σε jog 50 και tmax 500..κτλ..τότε και το CBR125 (ss), jazz50 (τσόπερ), DT 50(enduro)..είναι μηχανές ή δεν είναι μηχανές..αν δεν είναι μοτοσυκλέτα το jog 50 δεν είναι και όλα τα παραπάνω. Αν δεν είναι μοτοσυκλέτα το tmax 500 τότε δεν είναι κι όλα τα SS, SM, enduro κτλ της κατηγορίας 500cc. Πιστέυω να καταλαβαίνεις που το πάω. Υπάρχουν 2 κατηγορίες σκούτερ. Σκούτερ και megascooter. Τα 2α ειδικά είναι μοτοσυκλέτες πολύ ανώτερες απο πολλά μηχανάκια που κυκλοφορούν στα ίδια κυβικά. Στο χτεσινό μου ταξίδι 725km..όλοι οι συνάδελφοι στο δρόμο άναβαν φώτα και χαιρετούσαν. Πιθανολογώ οτι το έκαναν επειδή μ έβλεπαν σαν καθρέπτη του εαυτού τους..οδηγούσα το megascooter μου με γυναίκα και σαμάρια.. ;-)

Μικροί στην ίδια φάση είμασταν :-)

Τώρα άτομα που έχουν άποψη οτι μηχανές είναι μόνο τα ΚΤΜ ή μόνο τα SS..δε νομίζω οτι τα παίρνεις σοβαρά σε μια συζήτηση...

DUKASII για λίμνη Πλαστήρα περνάς απο Μπράλο αν μένεις στα μέρη μου..πέραν του Μπράλου όμως έχει το άπειρο στροφιλίκι και στην Λίμνη. Μήπως πήγες αλλού ρε συ και δεν είχε στροφές?

Sakisvolos σας είδα ρε γμτ...αλλά είμασταν αλλού γι αλλου..

Αν μιλάμε για "ισότητα" ανάμεσα σε jog 50 και tmax 500..κτλ..τότε και το CBR125 (ss), jazz50 (τσόπερ), DT 50(enduro)..είναι μηχανές ή δεν είναι μηχανές..αν δεν είναι μοτοσυκλέτα το jog 50 δεν είναι και όλα τα παραπάνω. Αν δεν είναι μοτοσυκλέτα το tmax 500 τότε δεν είναι κι όλα τα SS, SM, enduro κτλ της κατηγορίας 500cc. Πιστέυω να καταλαβαίνεις που το πάω. Υπάρχουν 2 κατηγορίες σκούτερ. Σκούτερ και megascooter. Τα 2α ειδικά είναι μοτοσυκλέτες πολύ ανώτερες απο πολλά μηχανάκια που κυκλοφορούν στα ίδια κυβικά. Στο χτεσινό μου ταξίδι 725km..όλοι οι συνάδελφοι στο δρόμο άναβαν φώτα και χαιρετούσαν. Πιθανολογώ οτι το έκαναν επειδή μ έβλεπαν σαν καθρέπτη του εαυτού τους..οδηγούσα το megascooter μου με γυναίκα και σαμάρια.. ;-)

Μικροί στην ίδια φάση είμασταν :-)

Τώρα άτομα που έχουν άποψη οτι μηχανές είναι μόνο τα ΚΤΜ ή μόνο τα SS..δε νομίζω οτι τα παίρνεις σοβαρά σε μια συζήτηση...

DUKASII για λίμνη Πλαστήρα περνάς απο Μπράλο αν μένεις στα μέρη μου..πέραν του Μπράλου όμως έχει το άπειρο στροφιλίκι και στην Λίμνη. Μήπως πήγες αλλού ρε συ και δεν είχε στροφές?

Sakisvolos σας είδα ρε γμτ...αλλά είμασταν αλλού γι αλλου..
    mi ta perneis sovara osa leo file..xabale kano de mporo na sizitiso sobara moy einai poly diskolo eilikrina..

an esy theoreis oti striveis sto mpralo me to kanapedaki..e sigoyra de mporo na sizitiso sobara de nomizeis?

na moy peis edo theoreis moto to aytomataki soy me ta 40 aloga...sto ti theoro ego moto tha kolisoyme tora?

kai pos to pes??eixes ti tixi na min exeis ktm.... :rotflmao: kai exeis ti tixi fantazome na xei to tmax to pentakosari file e???

episis lyse moy kati poy de katalaba..an otan brexei ego forao ena adivroxo kai de brexome..kathos amaxi den exo ..opote oti metakinisi kano ti kano me to gixer..esy apla anebeneis sto skoyter kai de brexese?ayto les?

Παλαιό μέλος
    Γιατί να μη θεωρώ μότο το 500ρι φίλε και να θεωρεί μότο κάποιος ένα KLE500 ή κάτι αντίστοιχο. Δε σε πιάνω..ή είπαμε οτι μότο είναι μόνο τα ΚΤΜ?Αγγούρια μότο είναι και ναι είχα την τύχη να έχουν οι γύρω μου..Βάλε ένα LC4 640 δίπλα μου (τα 140cc/10 άλογα παραπάνω δώρο)..σε ότι δρόμο/στροφή/ευθεία εκτός απο χώμα (που έτσι κι αλλιώς ούτε αυτό πάει) θες και έλα μετά να μου μιλήσεις..Σε ταξίδι μη το βάλεις..Γιατί αν πάει πάνω απ 10 λεπτά με 170-180 παίζει να σπάσει κανα μοτέρ..

Για την απορία σου. Όταν βρέχει cordura μπουφάν και γαντάκι. Λύσε μου και εσύ μία..με το gixer όταν βρέχει τι παπουτσάκι φοράς?

Γιατί να μη θεωρώ μότο το 500ρι φίλε και να θεωρεί μότο κάποιος ένα KLE500 ή κάτι αντίστοιχο. Δε σε πιάνω..ή είπαμε οτι μότο είναι μόνο τα ΚΤΜ?Αγγούρια μότο είναι και ναι είχα την τύχη να έχουν οι γύρω μου..Βάλε ένα LC4 640 δίπλα μου (τα 140cc/10 άλογα παραπάνω δώρο)..σε ότι δρόμο/στροφή/ευθεία εκτός απο χώμα (που έτσι κι αλλιώς ούτε αυτό πάει) θες και έλα μετά να μου μιλήσεις..

Για την απορία σου. Όταν βρέχει cordura μπουφάν και γαντάκι. Λύσε μου και εσύ μία..με το gixer όταν βρέχει τι παπουτσάκι φοράς?
    :rotflmao: :rotflmao: ego leo na balo ena 450 ktm dipla soy na xeis k abanta ta 50 kybika ti les?kai nai se strofes to xeis stadar..

ase stin eythia..me ta 40 aloga soy kai ta 200 kila..to pernas stadar..ase poy k xoma pane ...

otan brexei..forao adiabroxo olosomo k getes. mesa apo tis getes sandalia. :rotflmao:

profanos xereis tosa polla gia ta ktm poy nomizeis diafora e??? :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15