λιγα λογια κ τιμες που πληρωσα
mra ζελατινα διπλη ρυθμιζομενη (~49cm) 170ε
χουφτες acerbis dual road (για street μηχανες) 80ε
bugster 110e
δυχτακι (για τα πραγματα) 6ε
![]()
Προστασια απο τον κρυο αερα, την βροχη, κ τα μυγακια !
Ειχα την ευκαιρια να τα δοκιμασω σε ταξιδι, με ταχυτητες 180-200 km/h
Οι χουφτες δεν τραμοπαιζανε πολυ, σταθερες ακομα κ σε μεγαλες ταχυτητες .
Η βροχη (που με επιασε περασμενο Σαββατο στο Αιγιο), ισα που αγκιζε τα χερια μου με ταχυτητα γυρω στα 80 - 100km/h λογω αεροδυναμικης.
Η ζελατινα ειναι ολα τα λεφτα. Αισθανομαι πληρη προστασια απο τον αερα κ τον θορυβο ! Πηγαινα με 170++ και δεν το ειχα καταλαβει , νομιζα οτι πηγαινα με 130 το πολυ . Ουτε ταρακουνιματα στο κρανος , ουτε βαβουρα στα αυτια μου ! Ισα που εσκυβα λιγο το κεφαλι για να μην με χτυπαει ο αερασς στο κουτελο (1,79 υψος) ... παλια αγκαλιαζα το ντεποζιτο κ παλι δεν την παλευα ... εφτανα στον προορισμο μου κ ειχα ενα κεφαλι καζανι κ γενικα ημουν πτωμα κ δεν ειχα ορεξη για τπτ ... τωρα φτανω κ ειμαι κομπλε ! ουτε ο αυχενας ποναει ουτε η μεση , ουτε εχω βαβουρα , πηγα κ για καφεδακι στο καπακι , μετα απο 2 ωρες ταξιδι !
Κανει λιγο θορυβο γυρω στα 130 km/h και γενικοτερα στις 6000-7000 στροφες , μαλλον απο συντονισμο του κινητηρα πρεπει ναναι (?), γιατι μετα σταματει ...
Αισθητικά θα έλεγα ότι το χαλάει πολύ το μηχανάκι αλλά αφού σε εξυπηρετεί στα ταξίδια και γενικότερα είσαι ευχαριστημένος πάω πάσο
Υ.Γ Γιατί δεν έπαιρνες το Fazer ;
Fortis Fortuna Adiuvat
αισθητικα , ναι , εχεις δικαιο
ασχημινε αρκετα ..
αλλα προς τον πονο τι ειναι τα καλη ?
ΥΣ Αν επερνα τωρα , θα επερνα το ντυμενο , αλλα no money no funny
Δεν θα σε σώσει φίλε μου απλά και μόνο η ζελατίνα χωρίς την προστασία των φαίριγκ από τα χτυπήματα του αέρα![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Δεν θα σε σώσει φίλε μου απλά και μόνο η ζελατίνα χωρίς την προστασία των φαίριγκ από τα χτυπήματα του αέρα![]()
θα συμφονισω εδω ......
αλλα αμα εσυ βλεπεις αισθητες διαφορες .... πασο και οσο για την εμφανιση ολα ειναι περι ορεξεως αν σε βολευει![]()
η africana παροπλιστηκε.............
tiger 1050 caspian blue
triumph comfort seat (gel)
ohlins springs and oil at fork
triumph alarm (datatool s4)
centre stand kit triumph
pirelli diablo corsa III
more upgrades and mods soon :P
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Πίστεψέ με πως αν είσαι σε γυμνό μηχανάκι,μόνο τον αέρα που τρως στην μούρη να γλυτώσεις αισθάνεσαι βασιλιάς.Τρώμε πολύ ξύλο εμείς οι γυμνοί ρεεεεεεεεεεεεεε! :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
χμμμμμ να φοβαστε αμα αρχισει να σας αρεσει το ξυλοΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Τρώμε πολύ ξύλο εμείς οι γυμνοί ρεεεεεεεεεεεεεε!![]()
![]()
![]()
![]()
tiger 1050 caspian blue
centre stand kit triumph
pirelli diablo corsa III
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnxrv750
χμμμμμ να φοβαστε αμα αρχισει να σας αρεσει το ξυλο![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω φτιάξει έναν σβέρκο όμως δεν σου λέω τίποτα,τύφλα να χουν τα γυμναστήρια:rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
μονο σβερκο ??
Κοιτα κοιλιακους , μοιρους , δικεφαλους , τικεφαλους κτλ κτλ
ειπα να πλαδαρεψω παλι λιγο , γιαυτο εβαλα τις προστασιες απο τον αερα !
οκ λοιπον με ψισατε παω μια βολτα εξω να μαζεπσω λιγο ξιλο να δω αν θα με οφελισει καθολου σε φισικη κατασταση :hypnotize :hypnotize :hypnotize
tiger 1050 caspian blue
centre stand kit triumph
pirelli diablo corsa III
αυτό τώρα χρειάζεται και ασφαλιστική κάλυψη για θραύση κρυστάλλων...;
από την άλλη, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα....
ελπίζω να αξίζει...
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Μολις γυρησα απο Πατρα.
Πλησιαζοντας προς Αθηνα, που εχει καλο δρομο , με μηδενικη κινηση, πατησα ~240κm/h και δεν ειχα κανενα προβλημα . Μονο κατι σαν βουητό ακουγοταν αλλα τιποτα σπουδαιο .
και εγω ...
αρχοντας !
Ισα ισα ειχα σκυψει το κεφαλι λιγο πιο χαμηλα , κ απολαμβανα τους lacuna coil στο mp3 σε μεσαια ενταση (ενω παλια το ειχα σχεδον στο τερμα για να ακουσω κατι)
και γλυτωσα κ την γεννοκτονια κουνουπιων επανω στο μπουφανακι μου ,πλεον ολα κολλανε στην ζελατινα !
Γενικα θα προτιμησω να το κρατησω ετσι ... το ωφελος ειναι μεγαλο και προτιμω να θυσιασω την εμφανιση ... εξ'αλλου, νταξ, δεν το λες κ κουζιμοδο ... ε ? αν το συνηθησεις στο ματι , ομορφουτσικο ειναι ... ε ?
![]()