Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 161

Θέμα: Τι έγινε εχθές το βράδυ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Σιγά μην τους άκουγε....

οταν κινεισαι με 200km/h διανυεις 55 μετρα το δευτερολεπτο.
    χρειαζεσαι δηλαδη 5,45 δευτερολεπτα για να διανυσεις 300 μετρα.

ο ηχος ταξιδευει στον αερα με 360m/sec.
    απο αποσταση 300 μετρων θα εφτανε στον οδηγο σε 1 δευτερολεπτο περιπου
    και σε 4,5 δευτερολεπτα θα φτανανε και οι μηχανες.

αντε λοιπον οτι ο οδηγος τους ακουσε.
    υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι θα πεφτανε πανω του πριν καν καταλαβει τι ηταν αυτο που ακουσε?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Συγγνώμη ρε Βύρωνα, αλλά αν τα παρακάτω δεν είναι μπινελίκα, τότε τι είναι ..??

Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    παω στοιχημα οτι αυτος ο μπλιτζερ ειναι κολλητος της διαχειρισης και κανουν
    τα στραβα ματια οταν μπινελικωνει..
    Πλάκα κάνετε, έτσι? Ποια μπινελίκια? Το αλκοόλ ή η Επίδαυρος? Άσε που δεν έχω παρευρεθεί ποτέ σε συνάντηση του φόρουμ και δεν ξέρω απολύτως κανέναν από δω μέσα. Οκ έχω δει μια φορά κάποιον.

Αλήθεια γιατί το συζητάτε ακόμα? 200 σε τέτοιο δρόμο είναι βλακώδες, αλλά τέτοια αλλαγή λωρίδας είναι τουλάχιστον εγκληματικό. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι να συμπληρώσουμε.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Πλάκα κάνετε, έτσι? Ποια μπινελίκια? Το αλκοόλ ή η Επίδαυρος? Άσε που δεν έχω παρευρεθεί ποτέ σε συνάντηση του φόρουμ και δεν ξέρω απολύτως κανέναν από δω μέσα. Οκ έχω δει μια φορά κάποιον.

μη συνεχίζεις γιατί όντως κάνουν πλάκα

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Μέχρι ποιά απόσταση θα πρέπει να ελέγχει αυτός που θέλει να αλλάξει λωρίδα;
    Μήπως αυτός που πάει με 200 και βάλε θα έπρεπε να είναι περισσότερο υπεύθυνος του εαυτού του;
    Δηλαδή να χρησιμοποιούμε κυάλια για να βλέπουμε πιο μακριά στους καθρέφτες μας;
    Κάποιος απο πάνω λέει οτι "συνηθως ερχεται απο πισω μηχανακι κι οχι νταλικα να τους κανει μεταλικο σαντουιτς"
    Μήπως η νταλίκα φαίνεται πιο εύκολα στον καθρέφτη;
    Μήπως η νταλίκα πηγαίνει με μικρότερη ταχύτητα;

Προσοχή, δεν υπερασπίζομαι τον κάθε μαλάκα που αλλάζει λωρίδα όπως να'ναι και χωρίς φλας.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Αυτό δε σημαίνει οτι δεν είναι λάθος και αυτοί που πάνε με τα όσα και έχουν την απαίτηση να τους προσέχουμε κιόλας.

+ 1000

Αυτο κυριοι, τελος

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    :rotflmao: :rotflmao:

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σταδιάλα (<- μπινελίκι). Με βρήκατε μικρό.

Γεια σου, Βύρωνα
    Life begins at 45°.

Η αιτια ειναι η γνωστη. Το ειπαμε. Γυναικες. Ποιος ξερει τι ακατανομαστες πραξεις εκανε στον οδηγο του ΒΜW και αυτος εβλεπε αστρακια αντι για μηχανες.....:rotflmao:

αν δεν ειχαμε τους κουτακηδες μεσα στα ποδια μας , δια μαγειας εξαφανιζοντουσαν , φανταζεστε οτι δεν ειμαστε ικανοι να σκοτωνομασταν μεταξυ μας ?????????
    PROzacRIDER

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    πάμε ξανά ..... αν είδε τα φώτα 300 μέτρα πίσω του και τρέχανε τόσο ώστε να τον προλάβουν, οι 4 μηχανές θα ακουγόταν σε όλη τη βουλιαγμένης σαν βομβαρδιστικά... αυτό και μόνο θα έπρεπε να τον αποτρέψει απο τέτοια βλακώδη κίνηση ...

ενα οχημα σε φουλ επιταχυνση απο μπροστα δεν ακουγεται ουτε στο 1/4 του συνολικου θορυβου αυτου που θα ακουγες αν ησουν απο την πισω πλευρα...

σε συνδυασμο με το οτι βρισκεσαι σε αμαξι, με αεροδυναμικους θορυβους μονο στην καλυτερη, δεν ακους ΤΙΠΟΤΑ απολυτως...

το εχω ξαναπει εδω μεσα...οι δρομοι δεν ειναι πιστες, και οταν αποφασιζεις να κινηθεις με 200+ σε δρομο με οριο 70, ολη η ευθυνη ειναι δικη σου για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ συμβει...
    δεν εχετε συνειδητοποιησει οι περισσοτεροι εδω μεσα οτι αυτες οι ταχυτητες ειναι εξωπραγματικες για δεδομενα κινησης σε δημοσιο δρομο, και εγκληματικες, διοτι οι σημερινες μηχανες τις πιανουν με μιση γκαζια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ΑΚΥΡΗ εντελως η θεωρια του ηχου...
    δε το΄ξερα...αλλη φορα οταν ειμαι με το αυτοκινητο να εχω κλεισει ραδιοφωνα,κινητα στο αθορυβο,και κιχ απο κανεναν μεσα...μηπως περασει ο μ...ακας με το 1000αρι...και τα 300κμ/ωρα...
    τι αλλο θα ακουσουμε...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος
    Απορώ γιατί πάντα αυτή η συζήτηση γυρνάει για το ποιος φταίει σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

Και στις ΗΠΑ υπάρχουν μέρη που το κράνος δεν είναι υποχρεωτικό. Αυτό τι σημαίνει? Πως άμα πέσω εκεί ξεκράνωτος και ανοίξει το κεφάλι μου σαν καρπούζι η μάνα μου θα παρηγορείται που σκοτώθηκα νόμιμα?

Και όλοι εσείς που λέτε πως ο οδηγός αυτοκινήτου οφείλει να καταλάβει τον άλλο που έρχεται με 200++ στην βουλιαγμένης, θα καταλαβαίνατε κάποιον που έρχεται από πίσω με 400?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
    Απορώ γιατί πάντα αυτή η συζήτηση γυρνάει για το ποιος φταίει σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

Και στις ΗΠΑ υπάρχουν μέρη που το κράνος δεν είναι υποχρεωτικό. Αυτό τι σημαίνει? Πως άμα πέσω εκεί ξεκράνωτος και ανοίξει το κεφάλι μου σαν καρπούζι η μάνα μου θα παρηγορείται που σκοτώθηκα νόμιμα?

Και όλοι εσείς που λέτε πως ο οδηγός αυτοκινήτου οφείλει να καταλάβει τον άλλο που έρχεται με 200++ στην βουλιαγμένης, θα καταλαβαίνατε κάποιον που έρχεται από πίσω με 400?
    Γιατι δεν εχουμε συνειδητοποιησει πως απ΄τη στιγμη που πιανουμε τιμονι(αυτ/το,μηχανη,ποδηλατο,καρο,κλπ) την ευθυνη την εχουμε αποκλειστικα ΕΜΕΙΣ...
    Ειδικα οταν ΞΕΡΕΙΣ πως εισαι στην Ελλαδα...
    Με τους δρομους/καθρεπτες,τις λακουβες,τις πινακιδες πισω απ΄τα δεντρα και κανα εκατομμυριο αλλες παγιδες,ειναι τουλαχιστον ηλιθιο να καθεσαι και να συζητας πως θα 300αρισεις καπου με ασφαλεια!!!!
    Ρεζερβα απο φορτηγο,ξυλινη παλετα,μεχρι και μαλακα με Audi Α3 σταματημενο στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ στην αριστερη λωριδα εχω δει να μαζευει τις σανιδες που του ειχαν φυγει απ΄τη σχαρα!!!!!

Νιωθω κι εγω ατρωτος οταν φοραω το κρανος,το μπουφαν και τις μποτες...δεν ειμαι ομως...
    Προσπαθω να θυμαμαι πως μαλλον αορατος ειμαι...
    ...cause the place seems still alive...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero

Δεν τους σκότωσαν τα 200+. Το χω ξαναπεί. Θα τους παρέσυρε και με 50. ΔΕΝ αλλάζεις λωρίδα έτσι. Τέλος.
    Το οτι οι μηχανές χτύπησαν δεξιά και αριστερά πάνω στο αμάξι δεν σου λέει κάτι ε (απο τη περιγραφή τουλάχιστον) ;
    Ίσως οτι το αμάξι άλλαξε πρώτα λωρίδα, και μετά έσκασαν πάνω του, δηλαδή δεν τους παρέσυρε, δεν άλλαξε λωρίδα πάνω τους. Αν τους είχε παρασύρει, θα είχαν χτυπήσει και οι 2 από την ίδια μεριά.
    Αλλά ξέχασα, πιτσιρικάς, γκόμενα και bmw.

Αντίστοιχα, πιτσιρικάς, σούπερζμπορ μηχανή και καύλες.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    φεστο και λοιποι...

ειμαι απο τους πρωτους που υποστηριζει πως για ΟΤΙ παθει ο μοτοσυκλετιστης την πρωτη ευθυνη την εχει ο ιδιος!!! γιατι δεν προσαρμωσε την ταχυτητα του στις αναλογες συνθηκες,γιατι δε φανταστηκε οτι μπορει να γινει η στραβη,γιατι ξεχαστηκε...

επιμενω στο σεμιναριο ασφαλους οδηγησης στη πολη αν και απ οτι βλεπω αυτα ειναι για τους φλωρους.οι υπολοιποι εχουνε και αποψη και γνωση και γι αυτο δεν ενδιαφερθηκαν να το δουνε (ουτε σε dvd που εδινα εγω εντελως δωρεαν).στα @@ μου και μενα.

αλλα σε καθε περιπτωση και παρα τα +200 του οποιουδηποτε ο κοκ ειναι κοκ και ενω η ευθυνη θα επρεπε να βαρυνει και τους 2...τον κοκ τον εβαλες και αυτο τα λεει ολα.

ειναι σαν να λεμε οτι εχεις στοπ αρα περναω αερα.υποχρεωση στον εαυτο μου εχω πανω απ ολα να κοψω και να ελεγξω και ας εχεις και στοπ.αλλα αν εγω παω με 200 και εσυ παραβιασεις στοπ,εσυ φταις (ασχετα αν εγω ειμαι μαλακας).

δε θελω να επεκταθω αλλο.

και παλι περαστικα στα παιδια.

Καλύτερα δεν θα μπορούσα να τα πω.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σε σχέση με άλλους εδώ μέσα είμαι αρχάριος οδηγός.

4 χρόνια που οδηγώ δίκυκλα έχω οδηγήσει από σκουτεράκια 50cc μέχρι cruisers 2300cc.
    Σε πόλη/πιστα/εθνική/ορεινό στροφιλίκι.

Η μέγιστη ταχύτητα που έχω δει στο κοντέρ είναι τα 265χλμ/ωρα.

ΟΛΕΣ μου μα ΟΛΕΣ οι πτώσεις/τραυματισμοί κ ένας τράκος έγιναν με ταχύτητες μέχρι 90 χλμ/ώρα.
    Σχεδόν όλες οι περιπτώσεις που έχω χεστεί από το φόβο μου όταν κινούμαι σε δημόσιο δρόμο είναι μέχρι τα 90 χλμ/ώρα.

Τα περί υπερβολικής ταχύτητας που διαβάζω εδώ μέσα δεν μου λένε τίποτα ιδιαίτερο.
    Χίλιες φορές να πηγαίνω σα μανιακός στη Βουλιαγμένης/Αττική στις 1 το βράδυ
    παρά να κυκλοφορώ νορμάλ με αυξημένη κίνηση.

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι εγινε παλι με το bikenet;
    από gcrook στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 11:20
  2. Τι έγινε το www.yamaha.gr?
    από Neuromancer στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2004, 12:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα