Σελίδα 34 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 565

Θέμα: Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Τώρα που τα ξαναδιαβάζω….
    ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΕ$ καθόμαστε και γράφουμε σε ένα φόρουμ για μοτοσικλέτες.....
    Εμμμ; Άμα μιλάω εγώ για φύση να το πιάνετε το υπονοούμενο...!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Arxaios βιάστηκες να απαντήσεις γιατί νόμιζες ότι η ερώτηση ήταν παγίδα…
    Η απάντηση που σου έδωσα δεν είναι λάθος ....... και αυτό που σου έγραψα ΙΣΧΥΕΙ .......
    Τα υπόλοιπα από κοντά όταν κάποτε βρεθούμε και αν το θυμόμαστε !!!

Υ.Γ. ο μόνος λόγος που βιαζόμουν ήταν γιατί πήγα να ρίξω ένα υπνάκο ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Η απάντηση που σου έδωσα δεν είναι λάθος ....... και αυτό που σου έγραψα ΙΣΧΥΕΙ .......
    Τα υπόλοιπα από κοντά όταν κάποτε βρεθούμε και αν το θυμόμαστε !!!

Υ.Γ. ο μόνος λόγος που βιαζόμουν ήταν γιατί πήγα να ρίξω ένα υπνάκο ......

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Arxaios βιάστηκες να απαντήσεις γιατί νόμιζες ότι η ερώτηση ήταν παγίδα…

@Byron ,
    απολύτως σωστά… η περίοδος δεν ήταν τυχαία …

θα μπορούσαμε να πούμε δικαιολογίες για την κατάσταση των Βαλκανίων το 20-24 , οι για δυο – τρεις φορές πριν πάρουν την «απόφαση» που οι αντιπρόσωποι του ΚΚΕ στην κομιντερν διαφώνησαν και είτε ..εξαφανίστηκαν , είτε διαγράφηκαν , αλλά αυτό δεν αλλάζει σε ΤΙΠΟΤΑ την ηλιθιότητα της απόφασης.

Ευτυχώς , η απόφαση ήταν τόσο ηλίθια και τόσο ουτοπική που στην πράξη δεν έκανε ζημιά στον τόπο παρά μόνο στο ΚΚΕ…

Άμα όμως καταδικάζουμε σήμερα το ΚΚΕ για τα μεγάλα λάθη του παρελθόντος , θα έπρεπε να έχουμε ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ως προδότες και συνεργάτες των κατακτητών τουλάχιστον τα 2/3 των κυβερνητικών σχημάτων και μηχανισμών από το 1944 έως το 1981. (μερικούς και σήμερα…)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ …..Π(Α)ΣΟΚ !!!! (ξανά)
    ggs kai byron επειδη απο οτι ξερω σας αρεσει η ιστορια ψαξτε να βρειτε τα τευχη του "Σπαρτακου" αριστερη αντιπολιτευση του ΚΚΕ.Θα σας πω και την εκδοση μολις φυγει ο αλτσχαιμερ.Σιγουρα θα παρετε πολλες απαντησεις για το ρολο του ΚΚΕ,τις διασπασεις της αριστερας αλλα και μια εικονα του ποσο πλουραλιστικο ηταν το αριστερο κινημα στην Ελλαδα τοτε.ΚΑΜΜΙΑ σχεση με σημερα δυστυχως.

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Χμμμμμμμμμ ....... τώρα γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι έχουμε μαζευτεί οοοοοοοοοοοοοολοι οι αριστερής ιδεολογίας κωλό εδώ ;;;

Χμμμμμμμμμ ....... τώρα γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι έχουμε μαζευτεί οοοοοοοοοοοοοολοι οι αριστερής ιδεολογίας κωλό εδώ ;;;

Κωστα μου στα καπη δεν καβαλανε μηχανακια γι αυτο μπαινουμε εδω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Στα σοβαρα τωρα πηγαινε στο φιλο μου το Δημητρη στο ΠΡΑΞΙΣ να τσιμπησεις το βιβλιαρακι για να σου πεσει το σαγωνι στο πατωμα.Κι αυτα που γραφτηκαν περι τιμιοτητας του ΚΚΕ θα πανε περιπατο με τη μια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Mπααα....αριστερός δεν είμαι. Κάποιες απ΄τις θεωρίες περί κοινωνικής δικαιοσύνης μ΄ενδιαφέρουν αλλά μεχρι εκεί. Η αγάπη μου για την ιστορία με κάνει να ψάχνομαι.

the who. Να τα δούμε φίλε, αλλά για ποιόν πλουραλισμό μιλάμε? Οι διασπάσεις και οι συγκρούσεις ξεκίνησαν με το καλημέρα την δεκαετία του 1920.

ggs. Τα ξέρω πάνω κάτω φίλε. Έχω κάποια ενδιαφέροντα εγχειρίδια για την δράση των Εθνικοσοσιαλιστικών και φασιστικών οργανώσεων του 41-45, ενώ και η μετέπειτα περίοδος του εμφυλίου γεμάτη καθάρματα ήταν.

Το αφήνω το θέμα, μιας και η ιστορία, τα λάθη και οι διασπάσεις της αριστεράς θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν επιστημονικό πεδίο σε ΑΕΙ, με μεταπτυχιακό και διδακτορικά. Και σίγουρα ούτε τα μισά δεν θα κάλυπτε η ύλη....

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Κωστα μου στα καπη δεν καβαλανε μηχανακια γι αυτο μπαινουμε εδω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Στα σοβαρα τωρα πηγαινε στο φιλο μου το Δημητρη στο ΠΡΑΞΙΣ να τσιμπησεις το βιβλιαρακι για να σου πεσει το σαγωνι στο πατωμα.Κι αυτα που γραφτηκαν περι τιμιοτητας του ΚΚΕ θα πανε περιπατο με τη μια.
    Χρήστο ......... γι αυτό απάντησα στον Γιώργο ggs μιλώντας για "επίσημες" και "ανόδυνες" θέσεις ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Mπααα....αριστερός δεν είμαι. Κάποιες απ΄τις θεωρίες περί κοινωνικής δικαιοσύνης μ΄ενδιαφέρουν αλλά μεχρι εκεί. Η αγάπη μου για την ιστορία με κάνει να ψάχνομαι.

the who. Να τα δούμε φίλε, αλλά για ποιόν πλουραλισμό μιλάμε? Οι διασπάσεις και οι συγκρούσεις ξεκίνησαν με το καλημέρα την δεκαετία του 1920.

ggs. Τα ξέρω πάνω κάτω φίλε. Έχω κάποια ενδιαφέροντα εγχειρίδια για την δράση των Εθνικοσοσιαλιστικών και φασιστικών οργανώσεων του 41-45, ενώ και η μετέπειτα περίοδος του εμφυλίου γεμάτη καθάρματα ήταν.

Το αφήνω το θέμα, μιας και η ιστορία, τα λάθη και οι διασπάσεις της αριστεράς θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν επιστημονικό πεδίο σε ΑΕΙ, με μεταπτυχιακό και διδακτορικά. Και σίγουρα ούτε τα μισά δεν θα κάλυπτε η ύλη....

Αν αριστερος σημαινει κκε ουτε εγω ειμαι Βυρωνα.Στη δεκαετια του 20 ειχαμε στην Ελλαδα ΜΕΣΑ στο κκε αποψεις απο ακρα αριστερα μεχρι και λιγο δεξιοτερα απο το κεντρο. Μπορει να σου φαινεται απιστευτα αλλα ετσι ειναι.Δεν υπηρχε το σημερινο σταλινικο ισοπεδωτικο μπλοκ που βαζει χειροφρενο στην ατομικη και συλλογικη εξελιξη ενος ζωντανου οργανισμου που λεγεται κομμα.
    Ενα κομμα που ειναι στα σπαργανα ειναι φυσιολογικο να διασπαστει αν δεν υπαρχουν οι ηγετικες φυσιογνωμιες που θα παρουν τα πραγματα στα χεριατους και θα γεφυρωσουν τα χασματα.Το ιδιο εγινε σε ολα τα κομμουνιστικα κομματα με πρωτο το κκσε.
    Φαντασου δλδ να ηταν γραματεας του κομματος τοτε ο Βελουχιωτης. Ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Mπααα....αριστερός δεν είμαι .......
    Δεν είπα αριστερός ........... είπα αριστερής ιδεολογίας ........... έχει μια μικρή διαφορά

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Φαντασου δλδ να ηταν γραματεας του κομματος τοτε ο Βελουχιωτης. Ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα?
    Δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί αυτό, σε ένα τέτοιο κόμμα. Οι εκλεκτοί ήταν πάντα φυτευτοί και ανάλογα με την καύλα του ΚΚΣΕ είχαν και την ανάλογη μεταχείριση. Από που να πιάσεις? Απ΄τον Ζαχαριάδη, τον Πλουμπίδη, ή τον Βελουχιώτη ?

Και το 7% που παίρνουν, πολύ τους είναι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πάντως , σήμερα έχουμε αυτή την πολυτέλεια να καταδικάζουμε το ΚΚΕ για τα τραγικά λάθη του παρελθόντος (και του παρόντος) .

Θα πρέπει να είμαστε ΠΟΛΥ προσεχτικοί όμως , και να διαχωρίζουμε τις ΗΓΕΣΙΕΣ του από την βάση του , να κατανοήσουμε ότι σε περιόδους που οι πιο «γενναίοι» έπιναν τσάι στην Αίγυπτο και στο Παρίσι και οι περισσότεροι «πολιτικοί» υπηρετούσαν Έμεσα ή άμεσα τους ναζί ή το καθεστώς , δεκάδες χιλιάδες μέλη του έδιναν την ζωή τους για τα ιδανικά τους..

Ήταν ένα κόμμα που από την ίδρυση του μέχρι την μεταπολίτευση τα μέλη του ήταν σε ΜΟΝΙΜΟ καθεστώς παρανομίας , κυνηγητού , φυλακών, βασανιστηρίων και εκτελέσεων..

Ίσως , σήμερα έχει δίκιο ο Βύρωνας που λέει ότι και το 7% πολύ του είναι…

Αν , όμως , ζούσαμε σε περιόδους μαύρες για την χώρα , θα ήταν πολύ δύσκολα να βρούνε κάποια άλλη οργάνωση που να έχει τέτοια δύναμη αντίστασης …

Δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ το ΚΚΕ…άλλωστε, χρόνια τώρα του τα «χώνω»…

Είχε , όμως χιλιάδες ήρωες στις τάξεις του…

(παω να παρω τα χαπια μου τωρα... την Δευτερα θα τα πουμε στο ΙΚΑ εξω απο τον ρευματολογο συντροφοι...
    )

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Η κόρη της Παπαρήγα σπούδασε ή όχι σε Αμερικάνικό κολλέγιο;Η Λιάνα Κανέλλη σπούδασε η όχι σε Αμερικάνικο κολλέγιο;Ο γιος του Σκυλάκου σπούδασε η όχι σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού;Ωραίο αγώνα εκ του ασφαλούς κάνει η αριστερά,συγχαρητήρια! Θυμάμαι έναν της ΚΝΕ που ήρθε στην σχολή και μας έλεγε για το μποϋκοτάζ των Αμερικάνικων προϊόντων ενώ φορούσε All Star παπούτσια και Nike μπλούζα
    ε μααα.κ οι δυσμοιροι πολιτες ψηφιζουν ακομα το κκε.
    εξω απ το νατο,εε οηε κ οτι αλλα λαλουνε κ κατεβηκαν στις ευροεκλογες.χαχα
    μα καλα αυτα τα παιδια του κκε δεν τα κρινουν αυτα,δεν τα βλεπουν?
    κ αυτη η παπαρηγα ρε παιντιμ..τι το θελουν το κακοειδες αυτο θυληκο οι αριστεροι
    για πολιτικη κ δεν την αμπωνουν στον καιαδα?

απ την αλλη η ιστορια μας δειχνει οτι καποτε ενας παπανδρεου εσωσε τους ελληνες απ τον καραμανλη κ γλεντουσε ο κοσμος στις τοτες γειτονιες.
    λετε να ξαναγινει το ιδιο?
    φοβαμαι ομως μη συμβουν κ σε μας τα μετεπειτα των τοτε γλεντιων.
    νιαου

Πάντως , σήμερα έχουμε αυτή την πολυτέλεια να καταδικάζουμε το ΚΚΕ για τα τραγικά λάθη του παρελθόντος (και του παρόντος) .

Θα πρέπει να είμαστε ΠΟΛΥ προσεχτικοί όμως , και να διαχωρίζουμε τις ΗΓΕΣΙΕΣ του από την βάση του , να κατανοήσουμε ότι σε περιόδους που οι πιο «γενναίοι» έπιναν τσάι στην Αίγυπτο και στο Παρίσι και οι περισσότεροι «πολιτικοί» υπηρετούσαν Έμεσα ή άμεσα τους ναζί ή το καθεστώς , δεκάδες χιλιάδες μέλη του έδιναν την ζωή τους για τα ιδανικά τους..

Ήταν ένα κόμμα που από την ίδρυση του μέχρι την μεταπολίτευση τα μέλη του ήταν σε ΜΟΝΙΜΟ καθεστώς παρανομίας , κυνηγητού , φυλακών, βασανιστηρίων και εκτελέσεων..

Αν , όμως , ζούσαμε σε περιόδους μαύρες για την χώρα , θα ήταν πολύ δύσκολα να βρούνε κάποια άλλη οργάνωση που να έχει τέτοια δύναμη αντίστασης …

συμφωνω σε ολα εκτος στο τελευταιο περι ηρωων.αν κ δεν θα επρεπε να παραθεσω γιατι μεσω φορουμ δεν μπορουμε να σχολιασουμε το συγκεκριμενο θεματακι που αν κ καυστικο διαφωνω εγκαθετα με την προσφωνηση "ηρωες".
    νιαου

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο byron !!!

Άλλο η ηγεσία και άλλο ο λαος ........... οξύμωρο όμως ε ;;;

Να πω όμως και κάτι που με εκνεύριζε ΠΑΝΤΑ στο ΚΚΕ ...........
    το καπέλωμα του κάθε μορφής αγώνα .........
    π.χ. ΔΕΝ ήταν μόνο κομμουνιστές αυτοί που αγωνίστηκαν στο Β' ΠΠ και αυτοί στην Αίγυπτο δεν ήταν όλοι Βασιλόφρονες ......... και κάποιοι αγωνίστηκαν και στο Ελληνικό έδαφος αλλά και στην Αφρική ......... Σίντι Μπαρανί, Μάρσα Ματρούχ, εοιδρομές και σαμποτάζ στην Κρήτη, στην ηπειρωτική Ελλάδα, στη Λιβύη, στην Ροδεσία, στην Αιθιοπία ...........

Επίσης ΔΕΝ ήταν μόνο ΚΚΕ στο Πολυτεχνείο και στον αγώνα κατά της Χούντας ..........

κ.λ.π. κ.λ.π.

Ήρωες και Πατριώτες γεννήσαν όλες οι παρατάξεις και όλες οι ιδεολογίες .......

Υ.Γ. σε λίγο πάμε ολοταχώς για Κολωκοτρόνη, Παπαφλέσσα, Κιουταχή και για τον ρόλο του Αλή Πασσά στην ενταξη της Τουρκίας στην ΕΕ !!!

Παρόμοια θέματα

1. ΣτΕ: Αντισυνταγματική η ψήφος των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές
    από Ichigo στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2011, 21:59
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2009, 06:32
  3. Στις εκλογες ψηφισα......
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 18:55
  4. Απαντήσεις: 6