Κοστιζει λιγοτερο απο το να αγορασεις διπλωμα μοτοσυκλεταςΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Που μπορούμε να βγάλουμε κι εμείς τέτοια ταυτότητα?
Κοστιζει λιγοτερο απο το να αγορασεις διπλωμα μοτοσυκλεταςΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Που μπορούμε να βγάλουμε κι εμείς τέτοια ταυτότητα?
Φωτό αρχείου έχεις για τους γνωστούς πχ Παπανδρέου, Βουγιουκλάκη, κ.λ.π. .......... όχι για κάποιον Σαδουλάχ από την Κομοτηνή ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Είναι φωτό αρχείου ρε. Εχει και τέτοιες ο μάκης.
Καθόσ(μ)αστε και σχολιάζουμε ζούγκλα για άλλη μια φορά....
Σιγά μην έχει και εμένα φωτο .........
Αν έχει φωτό αρχείου του τύπου ............ τότε αυτό σημαίνει ότι έχει ξανα-απασχολήσει τα ΜΜΕ .......
Τότε ίσως πρέπει να δούμε το γιατί τα απασχόλησε ........![]()
Τρομερά επιχειρήματα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
:a31: :a31: :a31:
Έχεις κι άλλα τέτοια να προσφέρεις ή "τελείωσες" ;;;
Αν δεν ξερεις ορθογραφια, βαζε καναν τονο, μην παρεξηγηθει κανενας μπασκετμπολιστας..Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
.... και σε σφαζουνε για ψηλου πηδημα. Οποιος εχει κοτσια ...![]()
Αν αρχισο τους τωνους φωβαμε ωτι θα μαι απωβαλοις απω τω σαοιτ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Αν δεν ξερεις ορθογραφια, βαζε καναν τονο, μην παρεξηγηθει κανενας μπασκετμπολιστας..![]()
Να αιρθο με των κειδαιμωνα μου τοιν Δαιφταιρα ι με παραπαιμποις για των Σαιπταιμβρειω?
Εκτως αν παραδειδοις οιδοιαιταιρα μαθειματα Νεον Αιλλεινοικον εδο μεσα ενο αιγω νωμοισα ωτοι οιμαι σαι μωτω θραιντ.
Προσεχε μην σπασεις κανα αυγο ρε Μπανανια.
Παιδιά για να μην σφαζόμαστε άλλοθα ρωτήσω σήμερα κιόλας 2-3 συναδέλφους από την "ζούγκλα" και θα ενημερώσω
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Καντο σε παρακαλω γιατι εκτος απ'τους τιμωρους των δρομων εχουμε να σχολουμαστε και με τους τιμωρους της ανορθογραφιας.
1). Ρώτησα κι έμαθα κάποια πράγματα
2). Το θέμα δεν είναι της ζούγκλας. Είναι από τον Χρόνο. Ο "χρόνος" είναι εφημερίδα τοπική της Θράκης.
3). Ο "Χρόνος" δεν ανήκει στη μειονότητα και πολλές φορές έχει γράψει για τα υποπτα κόλπα ορισμένων μουφτήδων και άλλων παραγόντων της μειονότητας επομένως πρέπει να το έχει ψάξει και τσεκάρει πολύ καλά πριν το δημοσιεύσει επειδή είναι "ευαίσθητο" ως έντυπο σε τέτοια θέματα. Αυτά![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
παιδια, και να πηγε να τον σκοτωσει ο παππους τον νεαρο, τωρα με αυτα που κανε θα τον πιει πολυ ασχημα(εκτος αμα ειναι της νυχτας και εχει κοννε στην αστυνομια)
εκτος απο αυτο
δεν ειναι συμπεριφορα αυτη..
αυτος ειναι μανιακος δεν ειναι εξοργισμενος μοτοσυκλετιστης, να κατεβασει ολα τα τζαμια αυτοκινητου, και να δειρει αντρα και γυναικα..
δηλαδη καποιο προβλημα εχει, δεν εξηγητε αλλιως..
εγω παντως επειδη εχω δει/ακουσει διαφορα, πιστευω τον μουσουλμανο παππα, και φανταζομε οτι ο τυπος θα ηταν απο αυτους που θεωρουν οτι μπορουν να αποδιδουν δικαιοσυνη στους δρομους, κλωτσοντας πορτες, σπαζοντας καθρεφτες..
μακαρι να βγω λαθος..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αντι να κανει το κουλαδι ο παππας λιγο στην ακρη να περασει ο καφρος ,ηθελε συζητηση.
Καλα η καταθεση του ολα τα λεφτα.:a31:
Eμενα γιατί μου κάνει και λίγο προς ρατσιστική επίθεση?
Από τα συμφραζόμενα και απλά μια αίσθηση, δε μπορώ να είμαι σίγουρος.
Καλο θα ηταν να μπορουσαμε να ακουγαμε και την αλλη πλευρα, τωρα οτι και να πει ο μουσουλμανος..........
Επειδη ζω στη θρακη να σας πω ενα απλο παραδειγμα, στις περασμενες δημοτικες εκλογες υποψηφιος προετρεπε τους μουσουλμανους να μην ψηφησουν "ΓΚΙΑΟΥΡ'' (ετσι ακριβως κατα λεξη) παρα μονο δικο τους.
Ποιος ξερει αν δεν ξεστομησε καποια προσβολη;![]()
και δεν τον σκοτωσατε?Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
στις περασμενες δημοτικες εκλογες υποψηφιος προετρεπε τους μουσουλμανους να μην ψηφησουν "ΓΚΙΑΟΥΡ''
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Περιμένουν να τον πετύχουν στο δρόμο με το κουτί του.
Life begins at 45°.