Καλημερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καλημερα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Καλημερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Στράτο εχθές στο Ναύπλιο εντοπίστηκε γνωστό σαλιγκάρι παρέα με την σαλιγκαρινα του και βγήκαν πολλά στην φορά....
Ένα πράγμα έχω να σου πω... θέλει λέει να πάρει καινούργιο αμάξι ο παλιό-κρυφό-κουτάκιας![]()
Για κοίτα να τον περιποιηθείς ιδιαιτέρως![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Α, τον παλιοψευτη!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Στράτο εχθές στο Ναύπλιο εντοπίστηκε γνωστό σαλιγκάρι παρέα με την σαλιγκαρινα του και βγήκαν πολλά στην φορά....
Ένα πράγμα έχω να σου πω... θέλει λέει να πάρει καινούργιο αμάξι ο παλιό-κρυφό-κουτάκιας![]()
Για κοίτα να τον περιποιηθείς ιδιαιτέρως![]()
![]()
![]()
Και οταν του ελεγα για βολτα πριν απο λιγες μερες μου ελεγε δικαιολογιες του τυπου οτι εχει αυξηθει η βενζινη, και κανω οικονομιες τωρα γιατι τα πραγματα δυσκολεψαν.....
Οικονομιες για κουτακι κανει ο βρωμογερος, να δεις οτι στο τελος θα μας πει οτι δεν του φταναν τα λεφτα και αναγκαστηκε να πουλησει και την μηχανη...
Εχει οργανωμενο σχεδιο η παλιολουγκρα μην τον εμπιστευεσαι ποτε.
Την καλημερα μου Μπιλαρα.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Στρατούλη, επιφυλάσομαι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Α, τον παλιοψευτη!!!!!
Και οταν του ελεγα για βολτα πριν απο λιγες μερες μου ελεγε δικαιολογιες του τυπου οτι εχει αυξηθει η βενζινη, και κανω οικονομιες τωρα γιατι τα πραγματα δυσκολεψαν.....
Οικονομιες για κουτακι κανει ο βρωμογερος, να δεις οτι στο τελος θα μας πει οτι δεν του φταναν τα λεφτα και αναγκαστηκε να πουλησει και την μηχανη...
Εχει οργανωμενο σχεδιο η παλιολουγκρα μην τον εμπιστευεσαι ποτε.
Την καλημερα μου Μπιλαρα.![]()
![]()
![]()
Καλημέρα φίλε !!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
αντε, καλημερες σε όλους
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΕΣ !!!!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα παιδακια!!!!![]()
![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
Πάλι επιστημονικά παρθένα μέρα στο σα σήμερα, άρα οι απαραίτητες παπάρες μου ξεκινώντας από το 1492 που στην ουσία ανακαλύφτηκε η Αμερική για την ακρίβεια οι Κολόμβος έπιασε Μπαχάμες (η ήπειρος…δηλαδή) το 1928 γεννήθηκε κι η Δόμνα Σαμίου στην Καισαριανή, δηλαδή κι αυτή Παρασκευή όπως όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι, ή οποία κόντεψε να φάει και αφορισμό για το πώς το τρίβουν το πιπέρι του διαβόλου οι καλογέροι!!! Ενώ το 1944 απελευθερώθηκε επίσημα κι η Αθήνα από τους Γερμανούς. Τέλος το 1975 γεννήθηκε και μια Μάριον Τζόουνς στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια γιατί αφού όλες ντοπάρονται τουλάχιστον αυτή είναι και 1,80 κι όχι σαν την κάτοχο(χα!) των παγκοσμίων ρεκόρ στα 100&200 μέτρα Φλόρενς Γκρίφιθ στούμποΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ry0NDYpViYg
http://www.youtube.com/watch?v=7bVrvg2iXjY
http://www.youtube.com/watch?v=zDR0VFg7DJs
http://www.youtube.com/watch?v=E7DCz...om=PL&index=32
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Καλημέρες κυρίες και κύριοι...
Κι ένα τραγουδάκι αφιερώμενο για καλημέρα![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Καλημέρααα!!![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Καλημεραα..![]()