Σελίδα 68 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 1858636465666768697071727378 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Παλαιό μέλος
    450?ΧΑΧ και δε το χω στην ευθεία?Λαμία-Βόλο πάω χωρίς να κλείσω γκάζι..φορτωμένος με 170+..λες ν αντέχει τόση ώρα το ΚΤΜ χωρίς να αδειάσει λάδια κάτω?Έλα μη τρελαθούμε..περίμενα να μιλήσεις για στροφές (που ας πούμε έχει avantage) όχι για ευθεία σε παρακαλώ...γιατί δείχνεις εσύ να μη ξέρεις απο ΚΤΜ..

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    episis pare kati apo ta opoia milas...giati ego eixa 4...
    eixa skoyter..

exo moto..

k sinexizeis na milas sobara???

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    450?ΧΑΧ και δε το χω στην ευθεία?Λαμία-Βόλο πάω χωρίς να κλείσω γκάζι..φορτωμένος με 170+..λες ν αντέχει τόση ώρα το ΚΤΜ χωρίς να αδειάσει λάδια κάτω?Έλα μη τρελαθούμε..περίμενα να μιλήσεις για στροφές (που ας πούμε έχει avantage) όχι για ευθεία σε παρακαλώ...γιατί δείχνεις εσύ να μη ξέρεις απο ΚΤΜ..

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
    oxi de to xeis stin eythia...
    170 oloklira filaraki???????????tora psarosa leme etsi??:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Σου λέω είχα την τύχη και έχω την τύχη να έχω δίπλα μου..Πες μου ένα λόγο να τ αγοράσω. Και αφού είχες 4 ΚΤΜ (αν κατάλαβα καλά..) γτ δε τα κράτησες?

Το ψάρωμα για τα ΚΤΜ που αναφέρεις/ρω (δε μιλάμε για 950-990 κτλ) δεν είναι τα 170+ είναι τα 170+ μονοκόματα Λαμία-Βόλο..κάντο με ΚΤΜ που αναφέρεις και πάρε τηλ όπου ξεμείνεις να ρθω να σε πάρω..

Σου λέω είχα την τύχη και έχω την τύχη να έχω δίπλα μου..Πες μου ένα λόγο να τ αγοράσω. Και αφού είχες 4 ΚΤΜ (αν κατάλαβα καλά..) γτ δε τα κράτησες?
    k ta 4???? :hypnotize

de ta kratisa giati me malakas file..eilikrina pali ktm tha paro.
    tora molis steilo to gixer...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    k ta 4???? :hypnotize

de ta kratisa giati me malakas file..eilikrina pali ktm tha paro.
    tora molis steilo to gixer...
    Ρε ας κράταγες και 1...γιατί άλαξες 4?Είσαι ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα ΚΤΜαδων?Πες μου πια είχες..θα καταλάβω γιατί τ άλαξες..

Όσο για το gixer..κράτα το..τουλάχιστον έχεις γκάζι και αξιοπιστία...δεν έχεις οφθαλμαπάτες..

Το ψάρωμα για τα ΚΤΜ που αναφέρεις/ρω (δε μιλάμε για 950-990 κτλ) δεν είναι τα 170+ είναι τα 170+ μονοκόματα Λαμία-Βόλο..κάντο με ΚΤΜ που αναφέρεις και πάρε τηλ όπου ξεμείνεις να ρθω να σε πάρω..
    ego na soy po logo na to agoraseis?kanenan.
    na agoraseis oti saresei..alla ayto de simenei oti epidi saresei kai einai oti kalitero gia ESENA ayto to anebazei katigoria apo skoyter i to kanei kalytero apo kati allo...skoyter tha ne oti k na peis edo mesa.
    opote pame parakato?

Ρε ας κράταγες και 1...γιατί άλαξες 4?Είσαι ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα ΚΤΜαδων?Πες μου πια είχες..θα καταλάβω γιατί τ άλαξες..

Όσο για το gixer..κράτα το..τουλάχιστον έχεις γκάζι και αξιοπιστία...δεν έχεις οφθαλμαπάτες..
    sou leo den exeis idea apo moto..meine sta skoyter....axiopistia ta gixer..A KALO!!!!!

Παλαιό μέλος
    Πάμε παρακάτω..σκούτερ θα ναι..δεν αλάζει το δικό μου..

Και το ΚΤΜ, enduro ή sm ή toyring θα είναι...

Παρακάτω?Μοτοσυκλέτα το ένα μοτοσυκλέτα το άλλο..σίγουρα ότι αρέσει στον καθένα παίρνει..όσο άχρηστα είναι τα ΚΤΜ σε κάποια σημεία..τόσο άχρηστα και τα σκούτερ σε κάποια άλλα..

Στη σύγκριση όμως..ακόμα και μερικά ΚΤΜ (τα υπερτατα μηχανάκια για σένα) δεν κάθονται ούτε δίπλα σε σκούτερ..ελπίζω να με πιάνεις και ν αναθεωρήσεις λίγο...

Πάμε παρακάτω..σκούτερ θα ναι..δεν αλάζει το δικό μου..

Και το ΚΤΜ, enduro ή sm ή toyring θα είναι...

Παρακάτω?Μοτοσυκλέτα το ένα μοτοσυκλέτα το άλλο..σίγουρα ότι αρέσει στον καθένα παίρνει..όσο άχρηστα είναι τα ΚΤΜ σε κάποια σημεία..τόσο άχρηστα και τα σκούτερ σε κάποια άλλα..

Στη σύγκριση όμως..ακόμα και μερικά ΚΤΜ δεν κάθονται ούτε δίπλα σε σκούτερ..ελπίζω να με πιάνεις και ν αναθεωρήσεις λίγο...
    den exo na anatheoriso kati exo zisei gia oti milao kai esy exeis apopsi..apo ti fantasia soy kai to ti soy pane..akoyses..ktl...

koinos..xanamila sobara mazi moy..otan tha xeis empiria gia oti milas.

mexri tote pes oti pernas me to kanapedaki soy se strofes ola ta ktm..pas me 170!!!..

kai edo eimaste emeis na gelame.. :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Δλδ αν δεν είχα ΚΤΜ δεν έχω άποψη?

Πιο μοντέλο t-max είχες?Η μήπως δε το χες και είχες κάποιο 250ρι μονοκύλινδρο σκούτερ?

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Imarton leme sigrinete ASXETA pragmata den to katalavenete re?

kathe ditroxo poy ftiaxnei mia etairia to proorizei vasika gia sygkerimenes xriseis xoris na simenei oti me symvivasmous den mporeis na kaneis poly perisotera.

@ sfinaki & duka @@, einai TOYLAXISTON AKYRO na prospatheis na syggrineis ena 250cc scooter me ena enduro-sm 640cc h ena street 900cc+
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Ρε αντε καντε καμια γαργαρα που θα μιλησετε για ΚΤΜ...
    Εχω κανει 800χλμ Αθηνα-Αλεξανδρουπολη με 2 στασεις μονο για βενζινη,160-220km/h και με το που εφθασα πηγα για εντουρο!
    Που πανε πιο ανετα τα σκουτερ στην Εθνικη...εμποδια ειναι!!!!
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Imarton leme sigrinete ASXETA pragmata den to katalavenete re?

kathe ditroxo poy ftiaxnei mia etairia to proorizei vasika gia sygkerimenes xriseis xoris na simenei oti me symvivasmous den mporeis na kaneis poly perisotera.

@ sfinaki & duka @@, einai TOYLAXISTON AKYRO na prospatheis na syggrineis ena 250cc scooter me ena enduro-sm 640cc h ena street 900cc+
    EGO DE SYGRINO RE KATI..GIA NA SYGRINO TO TMAX ME KATI PREPEI NA TOPAME STO IKEA NA TA XO OLA TA KANAPEDAKIA DIPLA DIPLA..NA TA DO..KAI THA SOY PO.

Παλαιό μέλος
    Ρε dim..μην εξάπτεσαι...δες για τι μιλάμε..

Εμπόδιο είναι και το ΚΤΜ 450 που λέει ο DUKASII..για σένα..και για μένα όμως..Τι δλδ πάει γαμ..ντας?

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15

Κανόνες δημοσιεύσεων