Εγω περιμενω να σκασει το πρωτο σκανδαλο...δεν θα φταιει ο Γιωργακης φυσικα, αλλα το τρισαθλιο "πολιτικο" συστημα στο οποιο αναποφευκτα συμμετεχει...
Εγω περιμενω να σκασει το πρωτο σκανδαλο...δεν θα φταιει ο Γιωργακης φυσικα, αλλα το τρισαθλιο "πολιτικο" συστημα στο οποιο αναποφευκτα συμμετεχει...
αυτο ειναι συνδρομο καταδιωξης πια!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
....
Είδα αυτό "Αρνητική μετάκληση συνειδήσεων!"
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=91141
...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε παληκάρια λες;....
1. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=69316&cid=6
Μείωση στόλου οχημάτων δημοσίου και περικοπές μετακινήσεων.
2. Μείωση του ανθρώπινου δυναμικού της ΕΛ.ΑΣ που είναι σε ανάθεση σε πολίτες-ιδιώτες και επιστροφή τους για την κάλυψη αναγκών και υπηρεσιών του συνόλου των πολιτών. (πεζές περιπολίες κτλ. ) ... By Χρυσοχοϊδης.
Αν μη τι άλλο τους δίνω την διάθεση να κάνουν κάτι... το θέμα είναι να θα αντέξουν πλέον.. και φυσικά το τι θα κάνουμε εμείς που έχουμε μάθει σε ρουφιανιά και ρουσφέτια. Βλέπεις ακόμα και αν θέλει κάποιος να κάνει καλό σαν Αρχή του τόπου πρέπει να ακολουθήσει και ο τόπος.
Φαίνεται ουτοπικό σενάριο... αλλά θέλω για πρώτη φορά να γίνει κάτι πλέον. Απο όποιον και αν είναι στην διακυβέρνηση.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
gandalf
Από όσα ανάφερες το μόνο και πιο σημαντικό είναι ο νόμος για τα όρια ηλικίας και το ΕΚΑΣ.
Η μείωση του στόλου, οι διωγμοί, τα κολέγια είναι εύκολες και ανώδυνες αποφάσεις, τέτοιες μπορούν να πάρουν πολλές.
Το να ακυρώσεις το νόμο τα όρια ηλικίας όμως, τον οποίο τον απαιτεί και η ΕΕ, θέλει @@..
Αν το καταφέρουν αυτό τότε και μόνο θα δεχτώ ότι έκαναν ένα σημαντικό και σοβαρό βήμα για τον λαό....
αλίμονο αν σε 10 μέρες τα κάνει πουτάνα ρε παιδιά...
όλες μα όλες οι κυβερνήσεις τα πρώτα 1-2 χρόνια δείχνουν άριστα σημάδια... μετά αρχίζει το τζέρτζελο.
Γλυψτε κι αλλο ρε μαγκες.Και μολις μας βαλει το αγγουρι ΚΑΙ ο Γιωργακης μη χαθειτε.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Γλυψτε κι αλλο ρε μαγκες
Ποιός γλύφει και τί εχει να κερδίσει άραγε μέσα σε forum που ασχολείται με τις μηχανές;
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
όντως... φαντάσματα βλέπεις;... ποιός γλύφει;
Το να ζητάμε να γίνει έργο και κάποιος να κάνει έστω και κάτι μικρό όπως το θέμα του ΕΚΑΣ και της φορολογίας, μόνο κατακριτέο δεν είναι.
Τώρα το αν θα αντέξουν... το αναρρωτηθήκαμε και πριν.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Οσο ανοιχτομυαλος κι αν θελω να το παιξω, το καλοσωρισμα του Γιωργακη απο Γκρουεβσκι, Ερντογαν με παραλληλη παυση των παραβιασεων στο Αιγαιο, κατι που δεν ξαναγινε ποτε, η πανηγυρικη σταση ολων των media και των μεγαλοδημοσιοκαφρων, του ΣΕΒ και του Μπομπολα, δε χτυπουν χαρμοσυνα καμπανακια στο κεφαλι μου. Μακαρι να κανω λαθος.. αλλα κανω; Θα δειξει..
Κλειστε τα παραθυρα.Πολλες μυγες μπηκανε.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Καμμία μύγα δεν μπήκε. Σε προσωπικό επίπεδο πετάς καρφιά, και έτσι σου απάντησαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Κλειστε τα παραθυρα.Πολλες μυγες μπηκανε.
Το γιατι δεν καταλαβαίνω.
Μονο επιφυλακτικος μπορει να ειμαι απεναντι στον γονο της πιο αντικομμουνιστικης οικογενειας στην Ελλαδα.Εχει καει η γουνα μας απο αυτη την οικογενεια και απο αυτο το κομμα.Το να χειροκροτω την οποιαδηποτε θετικη κινηση μιας κυβερνησης 10 ημερων το θεωρω ατοπο και "στημενο".Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καμμία μύγα δεν μπήκε. Σε προσωπικό επίπεδο πετάς καρφιά, και έτσι σου απάντησαν.
Το γιατι δεν καταλαβαίνω.
Δεν επιτιθεμαι σε καποιον απο εδω μεσα προσωπικα,την πικρια μου εκφραζω προς ενα κομμα(η να πω κινημα καλυτερα?)που αυτοπροσδιοριζεται ως σοσιαλιστικο και η πολιτικη του εως σημερα ειναι συντηριτικοτατη.
Εμενα παντως με πειραξαν οι δηλωσεις του Γεωργιου Α. Παπανδρεου για τον Γεωργιο (?) Παπανδρεου πανω στην Ακροπολη.Στην καλυτερη απλα ξυπναει τα εμφυλιακα φαντασματα....
Ρε 'σύ ματσ, φρένο κ χαλάρωσε λίγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Στην καλυτερη απλα ξυπναει τα εμφυλιακα φαντασματα....
Τα φαντάσματα μΕ φαίνεται είναι στο μυαλό σου...![]()
(Από την ώρα που ασχοληθήκατε για αριστερά και δεξιά κρατιέμαι να ΜΗΝ γράψω... )![]()
the who... στην καχυποψία ειμαι μαζί σου.. για αυτό λέμε οτι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, κάτι δείχνουν. Το θέμα είναι αν θα αντέξουν και αν φυσικά ακουμπήσουν πιο καυτά θέματα..
ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ...
εκεί είναι το ΑΓΓΟΥΡΙ ... αν κάνουν κάτι εκεί, είναι το ζήτημα.
Για παράδειγμα πάντως το θέμα του ΕΚΑΣ-Ασφαλιστικό και το θέμα με την φορολογία σε κλίμακα... όπως και να το κάνεις είναι καλά δείγματα για όλο τον κόσμο. Ειδικά οπως ειπώθηκε πριν , όταν η Ε.Ε. θέλει ντε και καλά το δικό της πρόγραμμα να περάσει.
τώρα τι θα γίνει μετά;... 91 μέρες ακόμα.
Gandalf