Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Gsxr K10

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΔΕΝ σε καλύπτει !!!
    αυτο μου ειπε και ενας παραεισαγωγεας σημερα,,,,

ομως σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο susuki μου ειπαν οτι αν η εισαγωγη εχει γινει απο
    χωρα της Ε.Ε ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ η αντιπροσωπεια να καλυψει την εγγυηση,
    και οτι ολες οι αντιπροσωπειες το κανουν ,,,,,αλλα σιωπηλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Ξέχασα να το επισημάνω, εφόσον η εισαγωγή γίνει απο χώρα της Ε.Ε σε καλύπτει η εγγύηση κανονικά.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
    K sta agglika enooune KILO pou einai 1000 gramaria
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    το Κ δηλωνει την χιλιετια.
    γι αυτο και αρχισε να μπαινει απο το 2000 και μετα...γι αυτο και το s2000 το λενε s2k
    k = 1,000.

Ούτε γραμμάρια, ούτε έτη, ούτε και μία νύχτες. 1,000. Γενικά. Χωρίς μονάδα.

Εξ'ου και kb (kilobyte = 1,000 bytes), kg (kilogram = 1,000 grams), km (kilometre = 1,000 metres), κοκ...

Ευχαριστώ.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Ματια...μυτη.....1000!!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Ξέχασα να το επισημάνω, εφόσον η εισαγωγή γίνει απο χώρα της Ε.Ε σε καλύπτει η εγγύηση κανονικά.
    Επειδή έχω παραεισαγωγής Suzuki ........ και χρειάστηκε κάτι μέσα στην εγγύηση ....... η απάντηση ήταν "....... να πας από εκεί που την αγόρασες ...... "
    Τον νόμο τον γράφουν στα @@ τους, καθώς απλά η δικαιοσύνη στην Ελλάδα κινείται τόσο αργά που δεν μπορείς να περιμένεις από δικαστήρια την δικαίωσή σου ......
    Απλά σε καλύπτουν οι παραεισαγωγείς (όσοι είναι σωστοί) και κατόπιν αυτοί ξεκαθαρίζουν με την Suzuki στο Βέλγιο ........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Ματια...μυτη.....1000!!!!
    -50=950
    ...cause the place seems still alive...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    k = 1,000.

Ούτε γραμμάρια, ούτε έτη, ούτε και μία νύχτες. 1,000. Γενικά. Χωρίς μονάδα.

Εξ'ου και kb (kilobyte = 1,000 bytes), kg (kilogram = 1,000 grams), km (kilometre = 1,000 metres), κοκ...

Ευχαριστώ.
    δηλωνει την χιλιετια στο συγκεκριμενο
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Επειδή έχω παραεισαγωγής Suzuki ........ και χρειάστηκε κάτι μέσα στην εγγύηση ....... η απάντηση ήταν "....... να πας από εκεί που την αγόρασες ...... "
    Τον νόμο τον γράφουν στα @@ τους, καθώς απλά η δικαιοσύνη στην Ελλάδα κινείται τόσο αργά που δεν μπορείς να περιμένεις από δικαστήρια την δικαίωσή σου ......
    Απλά σε καλύπτουν οι παραεισαγωγείς (όσοι είναι σωστοί) και κατόπιν αυτοί ξεκαθαρίζουν με την Suzuki στο Βέλγιο ........
    Αν ο παραεισαγωγέας δεν είναι σωστός, όπως λές, του πετάς κάτι για ΙΝΚΑ κλπ και έρχεται συγκαλά του

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    να ρωτησω κατι ασχετο με το thred,,,,
    ας πουμε οτι παιρνω ενα Κ9 750 απο παραεισαγωγεα ,κουτα ετσι, με καλυπτει η αντιπροσωπεια (Σφιακιανακης) , σε τοιχον βλαβη ????

Φίλε μου εγώ παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι οι τιμές των παραεισαγωγέων με τον αντιπροσώπων δεν έχουνε τις διαφορές που είχαν πριν 2-3 χρόνια που έφταναν σε ορισμένα μοντέλα και τα 3.000?.Πλέον οι τίμες είναι πάνω κάτω οι ίδιες και άντε σε παραεισαγωγέα να το βρεις -500?...Όταν π.χ βλέπεις το GSXR 1000 K8 να έχει αυτή την στιγμή 10.800? καινούργιο (στην αντιπροσωπεία της Suzuki στη Λάρισα) καταλαβαίνεις ότι οι τιμές των μοτοσυκλετών πέφτουν συνεχώς με συνέπεια να μην εμφανίζονται και μεγάλες διαφορές στις τιμές τόσο των αντιπροσωπειών όσο και των παραεισαγωγέων
    Fortis Fortuna Adiuvat

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Αν ο παραεισαγωγέας δεν είναι σωστός, όπως λές, του πετάς κάτι για ΙΝΚΑ κλπ και έρχεται συγκαλά του
    ΝΑΙ αν και στην περίπτωσή μου δεν χρειάστηκε, είναι παλιός και σωστός ..........

Ο Σφακιανάκης όμως ΔΕΝ σε καλύπτει ........... άσχετα τι λέει ο νόμος .........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Φίλε μου εγώ παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι οι τιμές των παραεισαγωγέων με τον αντιπροσώπων δεν έχουνε τις διαφορές που είχαν πριν 2-3 χρόνια που έφταναν σε ορισμένα μοντέλα και τα 3.000?.Πλέον οι τίμες είναι πάνω κάτω οι ίδιες και άντε σε παραεισαγωγέα να το βρεις -500?...Όταν π.χ βλέπεις το GSXR 1000 K8 να έχει αυτή την στιγμή 10.800? καινούργιο (στην αντιπροσωπεία της Suzuki στη Λάρισα) καταλαβαίνεις ότι οι τιμές των μοτοσυκλετών πέφτουν συνεχώς με συνέπεια να μην εμφανίζονται και μεγάλες διαφορές στις τιμές τόσο των αντιπροσωπειών όσο και των παραεισαγωγέων

το μηχανακι που αναφερεις εχει μεινει στοκ μονο στο συγκεκριμενο καταστημα γιαυτο και αυτη η τιμη.
    εδω στην Αθηνα βρηκα το 750 Κ9 (09μοντ.) σε παραεισαγωγεα 10500ε, ενω η αντιπροσωπεια
    το εχει 11900ε, να πω επεισης οτι ο εισαγωγεας περνει ανταλαγη το δικο μου σε καλη τιμη, ενω
    ο αντιπροσωπος δεν το παιρνει καθολου,,,,

1on sorry sakis se perasa gia alon :P

2on blitzer exipnakia mou esi K kilo=1000 opos k kilobyte pou proerxete apo to kilo =1000gr k pai legontas psaxe ligo argo usa etsi to kanoun k se ola ta MMORPG thats it opos k tha dis k sto link to K kilo einai gia oles tis metrisis- K kai mia nixtes- K k kilobyte-K kai to louri tis manas

oti k na tragoudas giorgoooooooooooo opos eipa einai opote SEX
    pare k to link pou to apodiknii kolaraki

http://en.wikipedia.org/wiki/Kilo-

3on exete dikio i suzuki xrisimopii genika gramata , k fisika to exei stavivliarakiatis afou k ego pou eixa 600 elege k7 to idiografi k gia to k8 1000 pou exo ....theoro oti einai thema marketing ostoso to K to xrisimopioune h amerikani gia ton logo pou proto anefera tora ti goustari na kani i suzuki dikeomatis alla afou kanis den dini kaliteri exigisi apo aftin pou edosa to kratao etsi mexri na do tin kaliteri k sostoteri
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    δηλωνει την χιλιετια στο συγκεκριμενο
    Ίσως (δε μπορώ να ξέρω, δεν ασχολούμαι με σουζούκια), αλλά τότε το σωστό θα ήταν 2k και όχι σκέτο k. Είμαστε εκτός θέματος βέβαια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
    2on blitzer exipnakia mou esi K kilo=1000 opos k kilobyte pou proerxete apo to kilo =1000gr k pai legontas psaxe ligo argo usa etsi to kanoun k se ola ta MMORPG thats it opos k tha dis k sto link to K kilo einai gia oles tis metrisis- K kai mia nixtes- K k kilobyte-K kai to louri tis manas

oti k na tragoudas giorgoooooooooooo opos eipa einai opote SEX
    pare k to link pou to apodiknii kolaraki

http://en.wikipedia.org/wiki/Kilo-
    Και, αν εξαιρέσεις ότι δεν είμαι δυσλεκτικός και οι προτάσεις μου βγάζουν νόημα, τι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ είπα?

Διαφωνούμε (μάλλον, γιατί μια τα λες έτσι και μια αλλιώς) μόνο στο εξής, αν θες να το καταλάβεις: το αγγλικό "kilo-" δεν έχει καμία σχέση με τη γνωστή - ελληνική - μονάδα μέτρησης της μάζας. Σίγουρα δεν "προέρχεται" από αυτή. Σημαίνει απλά "1,000". Καθαρός αριθμός. Χωρίς μονάδα.

Δεν ψάχνω τίποτα USA γιατί δεν έχουν καμία σχέση με τις επιστήμες και δεν ξέρουν αγγλικά.
    Life begins at 45°.

malon den xeris na diavazis dislektike giorgi ...eipes oti den simeni kilo to K to K den einai sketi monada metrisis einai apo to kilo parto xambari game over giorgi SEX sto kolarakisou

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    το μηχανακι που αναφερεις εχει μεινει στοκ μονο στο συγκεκριμενο καταστημα γιαυτο και αυτη η τιμη.
    εδω στην Αθηνα βρηκα το 750 Κ9 (09μοντ.) σε παραεισαγωγεα 10500ε, ενω η αντιπροσωπεια
    το εχει 11900ε, να πω επεισης οτι ο εισαγωγεας περνει ανταλαγη το δικο μου σε καλη τιμη, ενω
    ο αντιπροσωπος δεν το παιρνει καθολου,,,,
    to K8 1000 aftin tin stigmi to dini gnostos paraisagogeas 10.000 euro k h episimi adiprosopia 11 opote simferi to paraisagogis....k ekei pou thelo na to pao einai oti poles fores o sfakianakis kani tin papia me tis eggkiisis k krivete eno aditheta paraisagogees kaliptoune kanonika.....
    Nomos tis EE leei:otidipote beni stin EE ypoxreoute na exei 2 xronia egkiisi....xekathara lipon einai astio na sizitame gia mixanaki episimou isagogea afou den exei tpt na zilepsi
    SEx

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Gsxr 600-750-1000 K10
    από pantheo στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2009, 11:42
  2. Gsxr 1000 K10???????
    από nikjoker στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2008, 09:31