Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 58

Θέμα: 500? Προστιμο...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

500? Προστιμο...

Το θεμα εχει ως εξης...

Ανανεωσα προσφατα την ασφαλεια μου, καταθετωντας το αντιτιμο του ασφαλιστρου σε τραπεζα...η ασφαλιστικη με διαβεβαιωσε πως με την αποδειξη της τραπεζας ημουν καλυμμενος μεχρι που να ερθει το σημα, αλλα τελικα εμαθα με το σκληρο τροπο οτι αυτο δεν ισχυει για τη Τροχαια...

...με σταματησαν για ελεγχο το απογευμα, ολα τα χαρτια κομπλε εκτος απο το ασφαλιστρο που δεν μου το ειχαν ακομη στειλει απο την ασφαλεια...δειχνω τη αποδειξη και παιρνω τα @@δια μου, αφου το οργανο με ενημερωσε πως οντως ειμαι καλυμμενος ασφαλιστικα, αλλα η αποδειξη δεν λεει τιποτα στους ιδιους...

το παλεψα λιγο (ευγενικα) αλλα δεν καταλαβαιναν τιποτα και μου κοψαν μπιλιετακι 500? + αφαιρεση αδειας κυκλοφοριας...με ενημερωσαν ωστοσο οτι αν παω στη τροχαια με το κανονικο σημα του ασφαλιστρου η κληση διαγραφεται...εβαλα το οργανο να μου το επαναλλαβει δυο -τρεις φορες, κυριως για το οτι δεν θα καταβαλλω τα χρηματα, γιατι δεν εχω καμμια ορεξη να πληρωνω 500αρια που δεν μου περισσευουν καθολου...

για πειτε, ισχυουν αυτα που μου ειπε ο τροχαιος η θα πρεπει να ξεπαραδιαστω για μαλακιες;

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    εγω γνωριζω πως δεν χρειαζεται να εχεις το χαρτι μαζι σου...τωρα ισως το ξερω λαθος
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Η ασφαλιστική σου έστειλε το έντυπο με το οποίο πήγες να πληρώσεις στην τράπεζα;

Αν ναι, τότε αυτό το έντυπο μαζί με την απόδειξη πληρωμής αποδεικνύει ότι είσαι ασφαλισμένος!

Μάλλον έπεσες σε μ***κα

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    αν αρνηθείς να το πληρώσεις και πας δικαστικά με τα παραστατικά πληρωμής και τις ημερομηνίες, 99% αθωώνεσαι.
    .
    .
    .
    .
    .
    .

1% να λέω μαμακίες γιατί δεν είμαι δικηγόρος

προσωρινό σήμα δεν σου είχαν στείλει, μέχρι να σταλεί το συμβόλαιο?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Δεν ξερω βρε χυμαδορε τι παιζει με την περιπτωση σου απλα βρηκα αφορμη το θρεντακι σου να πω οτι τα αρχιδια εχουν σκιστει αυτη την βδομαδα να κοβουν κλησεις σε παρανομα (δεν γινεται και αλλιως) παρκαρισμενα μηχανακια κατα μηκος της Πανεπιστημιου και στο Κεντρο γενικοτερα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    προσωρινό σήμα δεν σου είχαν στείλει, μέχρι να σταλεί το συμβόλαιο?
    Οχι, μιλαμε οτι πληρωσα πριν απο 2 ημερες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DAN_DAN
    Η ασφαλιστική σου έστειλε το έντυπο με το οποίο πήγες να πληρώσεις στην τράπεζα;

Αν ναι, τότε αυτό το έντυπο μαζί με την απόδειξη πληρωμής αποδεικνύει ότι είσαι ασφαλισμένος!

Μάλλον έπεσες σε μ***κα
    Η ασφαλιστικη μου εδωσε αρ.λογαριασμου τραπεζης και στην αποδειξη της καταβολης των χρηματων στην οποια φαινεται ξεκαθαρα που, ποσα, ποτε και για ποιον εχω καταθεσει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δεν ξερω βρε χυμαδορε τι παιζει με την περιπτωση σου απλα βρηκα αφορμη το θρεντακι σου να πω οτι τα αρχιδια εχουν σκιστει αυτη την βδομαδα να κοβουν κλησεις σε παρανομα (δεν γινεται και αλλιως) παρκαρισμενα μηχανακια κατα μηκος της Πανεπιστημιου και στο Κεντρο γενικοτερα.
    οντως, το ΣΚ γραψαν γνωστο μου στη Πανεπιστημιου για αυτο το λογο...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: 500? Προστιμο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

για πειτε, ισχυουν αυτα που μου ειπε ο τροχαιος η θα πρεπει να ξεπαραδιαστω για μαλακιες;
    Ισχυουν κανονικα οσα σου ειπε.
    Σου προτεινω να κανεις αυτο που εκανα και γω...εβαλα τον μ@λ$κ# τον ασφαλιστη μου και ετρεξε γιατι μου πηραν πινακιδες,διπλωμα,αδεια απο το τουτου.

ps:Στην περιπτωση μου ειχε ξεχασει να μου φερει το ασφαλειστηριο και κυκλοφορουσα με ληγμενο συμβολαιο 2 βδομαδων παρολο που ειχα ανανεωσει.Ο νομος του Μερφυ,χρειαστηκα το αμαξι και με σταματησαν για ελεγχο,λες και το ξεραν ρε πστ μου
    Keep spamming!!!:a13:

είχα πάθει κάτι αντίστοιχο με το αυτοκίνητο της εταιρείας.
    Το είχα παραλάβει μόλις πριν δύο μέρες και είχα μαζί μου το σήμα της ασφάλειας το οποίο όμως μου το είχαν στείλει με φαξ για να κυκλοφορώ μέχρι να το παραλάβω κανονικα. Κάποιος έπεσε πάνω μου ενώ ήμουν σταματημένος σε φανάρι. Φωνάζω τροχαία για καταγραφή τους δίνω το φαξ και μετά πήρα τον μπουλο.
    Πήρα δύο κλήσεις και μου πήραν και την άδεια κυκλοφορίας+πινακίδες.
    Η πρώτη κλήση ήταν γύρω στα 500 ευρώ οτι ήμουν και καλά ανασφάλιστος και μου είπαν ακριβώς ότι έίπαν και σε εσένα. ¨Οντως πήγα την επομένη στην τροχαία με το πρωτότυπο και η κλήση σβήστηκε.
    Η δεύτερη κλήση ήταν για το ότι δεν είχα μαζί μου την ασφάλεια. Για αυτή μου είπαν ότι έπρεπε να πάω δικαστήριο όταν γινόταν με το ασφαλιστήριο στα χέρια μου και θα αθωωνόμουν. Βέβαια τελικά επειδή ήταν γύρω στα 20 ευρώ την πλήρωσα (δηλαδή η εταιρεία) για να μη χάσω μισή μέρα στα δικαστήρια...

http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related

Οχι, μιλαμε οτι πληρωσα πριν απο 2 ημερες...
    ένα προσωρινό σήμα στο βγάζουν επιτόπου βρε Κωστή...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αν δεν υπάρχει το προτότυπο ασφάλιστρο, ΜΑΖΙ με το συμβόλαιο, τότε η τροχαία έχει κάθε δικαίωμα να σε γράψει.

Αυτό που σου είπε ο αστυνομικος οτι θα σου ακυρωθεί η κλήση, είναι επίσης σωστο.

Μην κουβαλάτε μονο το σήμα ή αντίγραφο αυτού.

Η αστυνομία θέλει ολόκληρο το συμβόλαιο και μάλιστα προτότυπο.
    Μην το αφήνουμε στην διακριτική ευχέρεια του χωροφύλακα καλύτερα

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ένα προσωρινό σήμα στο βγάζουν επιτόπου βρε Κωστή...
    Γιωργη ανοιξε τα ματελια σ και διαβασε καλα βρε παιδι...πληρωσε στην τραπεζα οχι σε ασφαλιστη και προφανως θα του στειλουν κατευθειαν το συμβολαιο,του ειπαν οτι ισχυει το αποδεικτικο της τραπεζης "για τον ταδε λογαριασμο,ασφαλειας ταδε για το ταδε εξαμηνο κτλ"
    Keep spamming!!!:a13:

Re: 500? Προστιμο...

Το θεμα εχει ως εξης...

.....με ενημερωσαν ωστοσο οτι αν παω στη τροχαια με το κανονικο σημα του ασφαλιστρου η κληση διαγραφεται...

Sory ρε φίλε αλλά ο τροχαίος στα είπε μια χαρά. Πας με το ασφαλιστήριο στην τροχαία και κλείνει το θέμα εκεί.

Εσύ που κολλάς?

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. NEXUS 500 εντιπωσεις....
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2004, 11:41
  2. KLE 500 Ζελατίνα
    από THEOD στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 13:21
  3. Kle 500 ή Klr 650
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 17:24
  4. Kawasaki er-500
    από milaber στο forum Off topic