Το θεμα εχει ως εξης...
Ανανεωσα προσφατα την ασφαλεια μου, καταθετωντας το αντιτιμο του ασφαλιστρου σε τραπεζα...η ασφαλιστικη με διαβεβαιωσε πως με την αποδειξη της τραπεζας ημουν καλυμμενος μεχρι που να ερθει το σημα, αλλα τελικα εμαθα με το σκληρο τροπο οτι αυτο δεν ισχυει για τη Τροχαια...
...με σταματησαν για ελεγχο το απογευμα, ολα τα χαρτια κομπλε εκτος απο το ασφαλιστρο που δεν μου το ειχαν ακομη στειλει απο την ασφαλεια...δειχνω τη αποδειξη και παιρνω τα @@δια μου, αφου το οργανο με ενημερωσε πως οντως ειμαι καλυμμενος ασφαλιστικα, αλλα η αποδειξη δεν λεει τιποτα στους ιδιους...
το παλεψα λιγο (ευγενικα) αλλα δεν καταλαβαιναν τιποτα και μου κοψαν μπιλιετακι 500? + αφαιρεση αδειας κυκλοφοριας...με ενημερωσαν ωστοσο οτι αν παω στη τροχαια με το κανονικο σημα του ασφαλιστρου η κληση διαγραφεται...εβαλα το οργανο να μου το επαναλλαβει δυο -τρεις φορες, κυριως για το οτι δεν θα καταβαλλω τα χρηματα, γιατι δεν εχω καμμια ορεξη να πληρωνω 500αρια που δεν μου περισσευουν καθολου...
για πειτε, ισχυουν αυτα που μου ειπε ο τροχαιος η θα πρεπει να ξεπαραδιαστω για μαλακιες;