Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 120

Θέμα: Hayabusa Bastard Turbocharged - Πρώτο video στο δρόμο

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ωραιο φιλε,η ουρα ειναι απο Gsxr;;;
    χαζευα τον compressora στο πλαι...ψαρωτικο!!!
    Ναι ο κώλος είναι απο gsxr1000 k7. Μπήκε με φτιαχτό υποπλαίσιο.
    ψαρωτικο δεν λες τίποτα. Κι εγώ ακόμα δεν το έχω συνηθίσει... το χάζευα πιο πολύ απ όλους!
    Ακόμα σαν ψέμα μου φαίνεται!

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Τάκη ότι και να πω θα είναι λίγο! Θα πω την εξυπνάδα μου όμως σαν Έλληνας,θεωρώ ότι το στοκ γρανάζωμα σε Busa τετοιας ιπποδύναμης είναι υπερβολή... -3 πίσω τουλάχιστον
    Σε ευχαριστώ!
    Δεν είναι εξυπνάδα, καλά τα λες! Θα είναι πιο αξιοποιήσιμη η δύναμη αν το μακρίνω.
    Αλλά μου αρέσει έτσι!!! :hypnotize Γουστάρω που κοφτιάζει αμέσως! Ασε που δεν θέλω να μπλέξω με γρανάζια και διωρθοσεις κοντέρ κλπ.
    Προς το παρόν μένει ως έχει... αργότερα βλεπουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
    Χρήστο!
    Σε ευχαριστώ φίλε, πάντα έχεις κάτι καλό να πεις.
    Πωπω... σε καταλαβαίνω... χωρίς μηχανάκι θα πρέπει να έχεις πάθει στέριση... αλλά έχεις άλλες χαρές τώρα. Πιο μεγάλες και πιο ουσιαστικές! Εύχομαι να στρώσουν τα πράγματα γρήγορα και να πάρεις πάλι κάποιο πριόνι! ..και μετά πάμε παρέα για εξορκισμό!
    Γεια σου ρε Παναγιοτη με το τερας σου και χαρηκα πολυ για την γνωρημια.

Ο Θεος ειναι μεγαλος φιλε μου..... ....ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕ!!!!!!!!!!!!:wacko:

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Σε ποια πτέρυγα μάχης έχεις το . . . . αεροπλάνο σου

Υπερβολικά πάρα πολύ γκάζι, να το χαίρεσαι και να προσέχεις.

Πάντα όρθιος

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Σε ποια πτέρυγα μάχης έχεις το . . . . αεροπλάνο σου

Υπερβολικά πάρα πολύ γκάζι, να το χαίρεσαι και να προσέχεις.

Πάντα όρθιος

Σε ευχαριστώ φίλε μου!
    Κι εσύ να έχεις πάντα διασκεδαστικά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Μπραβο σου....ΤΕΡΑΣ πραγματικο...

να το χαιρεσαι οσο δεν παει και παντα να σε οδηγει σε χαρες!

παντα ορθιος
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    Μπραβο σου....ΤΕΡΑΣ πραγματικο...

να το χαιρεσαι οσο δεν παει και παντα να σε οδηγει σε χαρες!

παντα ορθιος
    Πραγματικά όμορφες ευχές απο φίλους μηχανόβιους!
    Thanks φίλε Corvo!

Εύχομαι και σε εσένα ασφαλή και διασκεδαστικά χιλιόμετρα!
    Και πάντα όρθιοι όλοι μας!

!!!!!

+1000 φιλε μου και απο εμενα και μπραβο σου που αφου μπορεις να κανεις αυτο που γουσταρεις δεν μασας και να το postαρεις.Και οσον αφορα για μερικους μερικους .....οσα δεν πιανει η αλεπου .....τα κανει........Μπραβο σου και παλι!
    :a44:

Re: !!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermhc
    +1000 φιλε μου και απο εμενα και μπραβο σου που αφου μπορεις να κανεις αυτο που γουσταρεις δεν μασας και να το postαρεις.Και οσον αφορα για μερικους μερικους .....οσα δεν πιανει η αλεπου .....τα κανει........Μπραβο σου και παλι!
    Να είσαι καλά φίλε μου! Σε ευχαριστώ!
    Το μόνο που κάνω είναι να διασκεδάζω με το μηχανάκι των ονείρων μου και να το μοιράζομαι μαζί σας. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει. Εγώ πάντος το διασκέδασα!
    Έυχομαι καλή χρονιά με πολλά ασφαλή και διασκεδαστικά χιλιόμετρα για εμάς τους μηχανόβιους!

Φιλε εδωσα τα ευσημα σε αλλο τοπικ αλλα διαγραφηκε (μαλλον επειδη επρεπε να τα γραψω εδω!) Εκτος απο bastard ειναι και monster σε ισχυ αυτο το εργαλειο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ioannou_b
    Φιλε εδωσα τα ευσημα σε αλλο τοπικ αλλα διαγραφηκε (μαλλον επειδη επρεπε να τα γραψω εδω!) Εκτος απο bastard ειναι και monster σε ισχυ αυτο το εργαλειο!
    Σε ευχαριστώ πολύ!!!
    Αυτά δεν πρέπει να σβήνονται!! Είναι λόγια που μας κάνουν και νιώθουμε όμορφα!
    Το Bastard μένα είναι η πεντάμορφη και το τέρας μαζί!

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Ρε φιλαράκο , είσαι αστέρι λέμε ...
    Υπάρχουν μερικά χαρακτιριστικά πανω σου που πραγματικά σε τιμάνε , είσαι τούμπανος , σώμα και μηχανή , αλλά κυρίως ακομπλεξάριστος. Μια ήρεμη δύναμη δηλαδή που εύχομαι να μην πέσει ποτέ κανείς στην οργή σου .Μπράβο σου και εύχομαι να ζεις για πάντα με το όνειρο σου . Δεν είχα δει ποστ που είχες κάνει εδώ από την αρχή αλλά είχα πάρει μάτι το βιντεάκι στο tube από άσχετη πηγή. Πραγματικά διαβάζοντας όλα τα σχόλια εκεί έμεινα από τον τρόπο που απαντάς σε κάθε ιντερνετικό φίλο που σχολιάζει τη μηχανή σου , θετικά , ουδέτερα ή αρνητικά . Ακόμα δε, θαύμασα το κουράγιο σου να απαντάς και στις επιθέσεις του κάθε κομπλεξικού .Και πάλι μπράβο σου . Μόλις λοιπόν είδα το thread στο φόρουμ εδώ , έστειλα ένα μαιλ σε άνα καλό μου φίλο , με τίτλο "Όταν είσαι ακομπλεξάριστος και τούμπανος ... " και γελάσαμε πολύ .ΤΟ ιδιαίτερο με αυτό το παιδί είναι ότι είναι ακριβώς το ίδιο με σένα , τούμπανος και μάγκας με όλη τη σημασία της λέξης . Δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε κουνούπι αλλά μην τυχόν και πέσει ποτέ κανείς στην οργή του . Όταν τον πρωτοείδα στη σχολή , πρώτο εξάμηνο έτσι με αμάνικα και δεν τον ήξερα τότε , λέω στο διπλανό μου " ρε τι θέλει ο κάπλανος ο πορτιέρης στο ΕΜΠ ? " . Πόσο λάθος έκανα τότε και τα λέω με αφορμή το κράξιμο για την μοϊκάνα στο κράνος .Πόσο λάθος κάνει ο τυπάς που σε κρίνει από μια φωτογραφία. Μια και τόφερε η κουβέντα ο τρελός ο φίλος μου θέλει να πάρει R1 χωρίς να έχει οδηγήσει μηχανή ποτέ του . Εύχομαι να τον βάλεις ποτέ πάνω στο εργαλείο να κλάσσει μπάμιες , να του περάσει η κάβλα .
    Τέσπα να είστε και οι δύο πάντα καλά και να χαίρεσαι εσύ το θηρίο σου και εύχομαι για το καλό του φίλου μου να πάρει κάνα σκουτεράκι να μάθει τα βασικά πρώτα και μετά βλέπουμε.
    Για το θηρίο τι να πω λίγο θα είναι , κάνε του απλά τα κέφια , τάϊζε το και άφηνε το να βρυχάται ... Βγάζει τόση δύναμη που μπορεί να μας καταπιεί όλους μαζί για πλάκα . Να το χαίρεσαι !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Υπάρχουν μερικά χαρακτιριστικά πανω σου που πραγματικά σε τιμάνε , είσαι τούμπανος , σώμα και μηχανή , αλλά κυρίως ακομπλεξάριστος. Μια ήρεμη δύναμη δηλαδή που εύχομαι να μην πέσει ποτέ κανείς στην οργή σου .Μπράβο σου και εύχομαι να ζεις για πάντα με το όνειρο σου . Δεν είχα δει ποστ που είχες κάνει εδώ από την αρχή αλλά είχα πάρει μάτι το βιντεάκι στο tube από άσχετη πηγή. Πραγματικά διαβάζοντας όλα τα σχόλια εκεί έμεινα από τον τρόπο που απαντάς σε κάθε ιντερνετικό φίλο που σχολιάζει τη μηχανή σου , θετικά , ουδέτερα ή αρνητικά . Ακόμα δε, θαύμασα το κουράγιο σου να απαντάς και στις επιθέσεις του κάθε κομπλεξικού .Και πάλι μπράβο σου . Μόλις λοιπόν είδα το thread στο φόρουμ εδώ , έστειλα ένα μαιλ σε άνα καλό μου φίλο , με τίτλο "Όταν είσαι ακομπλεξάριστος και τούμπανος ... " και γελάσαμε πολύ .ΤΟ ιδιαίτερο με αυτό το παιδί είναι ότι είναι ακριβώς το ίδιο με σένα , τούμπανος και μάγκας με όλη τη σημασία της λέξης . Δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε κουνούπι αλλά μην τυχόν και πέσει ποτέ κανείς στην οργή του . Όταν τον πρωτοείδα στη σχολή , πρώτο εξάμηνο έτσι με αμάνικα και δεν τον ήξερα τότε , λέω στο διπλανό μου " ρε τι θέλει ο κάπλανος ο πορτιέρης στο ΕΜΠ ? " . Πόσο λάθος έκανα τότε και τα λέω με αφορμή το κράξιμο για την μοϊκάνα στο κράνος .Πόσο λάθος κάνει ο τυπάς που σε κρίνει από μια φωτογραφία. Μια και τόφερε η κουβέντα ο τρελός ο φίλος μου θέλει να πάρει R1 χωρίς να έχει οδηγήσει μηχανή ποτέ του . Εύχομαι να τον βάλεις ποτέ πάνω στο εργαλείο να κλάσσει μπάμιες , να του περάσει η κάβλα .
    Τέσπα να είστε και οι δύο πάντα καλά και να χαίρεσαι εσύ το θηρίο σου και εύχομαι για το καλό του φίλου μου να πάρει κάνα σκουτεράκι να μάθει τα βασικά πρώτα και μετά βλέπουμε.
    Για το θηρίο τι να πω λίγο θα είναι , κάνε του απλά τα κέφια , τάϊζε το και άφηνε το να βρυχάται ... Βγάζει τόση δύναμη που μπορεί να μας καταπιεί όλους μαζί για πλάκα . Να το χαίρεσαι !!!!
    και που να τον γνωρισεις και απο κοντα φιλε μου , και γαμω τα παιδια ο Τακης ΛΕΜΕ !!!

Re: Hayabusa Bastard Turbocharged - Πρώτο video στο δρόμο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
    Επιτέλους κατάφερα να φτιάξω το πρώτο μου video στο δρόμο!
    Βασικά αυτή είναι η πρώτη επίσημη βόλτα που το βγάζω σε ανοιχτό δρόμο.
    Οι πρώτες μου εντυπώσεις απο το μηχανάκι είναι... Παρανοϊκό και Φοβιστικό!

Ότι άνοιγμα δείτε στο video είναι με πολύ... λιγότερο απο φούλ γκάζι! Δεν μπορώ ακόμα να το ανοίξω γιατί με τρομάζει! Θα το ανοίξω όταν θα νιώσω άνετα πάνω του... σε καμιά δεκαετία!

Δεν ξέρω τι μπορεί να περάσει απο την κάμερα, αλλά αυτό που νιώθω και αυτό που ακούω όταν είμαι πάνω στο μηχανάκι είναι... Δέος!

Όσο ανεβαίνουν οι στροφές νιώθεις κάποιον να σε έχει τσακώσει απο το γιακά και να σε τραβάει με λύσσα! Αυτό μεταφράζεται ως εξείς... στα 300 το μηχανάκι έχει ΠΟΛΥ δύναμη! Αντί να ξεψυχάει, λυσσάει και σε εκτοξεύει εμπρός!

Ο ήχος τώρα... τι να πω για τον ήχο... πολύ απλά ΔΕΝ έχω ξανακούσει μηχανάκι να κάνει έτσι! Έχει ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό ήχο. Όταν μπαίνει στον κόφτη από παντιλίκια, είναι κάτι μεταξύ πριονοκορδέλας και λυσσασμένου σκύλου!

Για όσους δεν με ξέρουν, μην παρεξηγήσετε αυτά που διαβάζεται, δεν έβαλα το θέμα για να κάνω φιγούρα, αλλά για να μοιραστώ την χαρά και το μοναδικό συναίσθημα που νιώθω καβαλώντας το τέρας, μαζί σας!

Το tuning στις μηχανές συνέχεια ανεβαίνει! Εύχομαι να δούμε κι άλλα θηρία απο Ελληνάρες.

Αρκετά λόγια όμως... δείτε και μόνοι σας... εύχομαι να σας αρέσει. Εγώ πάντως το διασκέδασα!

http://www.youtube.com/watch?v=lGL2L7xAnSI
    γεια χαρα φιλε μου. σε καταλαβαινω απολυτα, γι ολα οσα λες. το λεω αυτο επειδη εχω
    και εγω το αδελφακι του δικου σου, με τον ολοιδιο κινητηρα πανω, και νιωθω και εγω ακριβως και εγω τα ιδια οταν το οδηγαω. μιλαμε βεβαια για το Β ΚΙΝG. εκει να δεις... αν σε τραβαει καποιος απο τον λαιμο, που ειναι και γυμνο !!! δες εδω το δικο μου μοτορι http://www.suzukibking.gr/index.php?...h-your-b-king/
    http://www.suzukibking.gr
    το φορουμ για το ultimate streetfighter της αγορας

Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Φίλε andgeo τώρα ότι και να πω θα είναι λίγο. Πραγματικά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Απλά πιστεύω πως τον άνθρωπο τον χαρακτηρίζουν πράγματα όπως η ψυχή η καρδιά και το μυαλό του. ¨οχι το μηχανάκι του και το σώμα του. Φυσικά και μιλάω σε όλους. Εδω όλοι μια παρέα είμαστε.
    Για τον φίλο σου καλύτερα να αρχίσει απο κάτι πιο μικρό και μετά να πάει σε τέτοια θηρία. Το kawasaki ninja 250 είναι μια πολύ καλή εισαγωγή στα supersport.
    Με συγχωρείς που άργησα τόσο να απαντήσω...
    και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μου έγραψες!

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Hayabusa Bastard - Την πάτησα αλλά ξαναμπήκα στο σωστό δρόμο
    από Tak-Attack στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2013, 19:25
  3. Hayabusa Bastard - Νέο video!!! Project 4 Teaser
    από Tak-Attack στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2012, 22:09