Σελίδα 80 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 30707576777879808182838485 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Χαλαρή βόλτα μου είπε ο φίλος οτι θα μου ανεβάσει αδρεναλίνη το ΚΤΜ..δε το είπα εγώ. Εγώ του είπα απλά ότι παίζει να μην ανεβάσω ούτε σφιγμό..

Στην πίστα με ΚΤΜ δε ξέρω τι γίνεται..σίγουρα θ ανεβάσω σφιγμούς..αλλά το ίδιο θα πάθω και με το scooter (θα το βγάλω με όλα τα πλαστικά του πάντος απ την πίστα και το ένα και το άλλο). Εσύ τι να κάνεις στην πίστα με σκούτερ?Να δεις αν μπορείς να το πας ρε συ..και να δοκιμάσουμε τι σφιγμούς έχεις πριν και μετά..(όσο για τα πλαστικά..θα τ αφαιρέσουμε πριν μπεις..). Τι λες?Πάμε μέγαρα?ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    esy etsi opos se kovo..me to ktm sti pista..mono pyreto tha anebaseis..kai ti thermokrasia sto kakomoiro to moteraki toy..kathos oyte deytera de se blepo na bazeis..

ola sto xalaro moy ta les..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    esy etsi opos se kovo..me to ktm sti pista..mono pyreto tha anebaseis..kai ti thermokrasia sto kakomoiro to moteraki toy..kathos oyte deytera de se blepo na bazeis..

ola sto xalaro moy ta les..
    Όχι ρε θα ξεκινήσω με 3η..

1ον για να μη φέρω καπάκια καταλάθος

2ον για να πηγαίνω χαλαρά..

3ον για σου πω οτι έβαλα και 3η..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    eixate den eixate mpleksate tin vourtsa me thn SPATOYLA

Pantos tha sas parakalousa ean apofasisete na valete to Scooter!!!! kai to KTM (poio KTM re afou exeis gixer leme iapona malaka) sthn pista kart!!!....... na mas to peite re. na kanonisoume hmerida "HUMOR moto.gr"

PISTAKIDES
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Super Moderator
    Όχι ρε θα ξεκινήσω με 3η..

1ον για να μη φέρω καπάκια καταλάθος

2ον για να πηγαίνω χαλαρά..

3ον για σου πω οτι έβαλα και 3η..

ME SYXOREITE GIA THN PAREMVASI, TORA POU DIAVASA OTI THA KSEKINISEIS ME TRITI KATALAVA OTI THA MPEIS KAI ESY ME TO KTM. PES TOY DUKA APO EPANO NA SOU DANISEI TO DIKO TOY

XA XA XA XA XA XA XA XAX AX AXA XA X XA X
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Φιλε σφηνακο.

Μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης αλλα νομιζω οτι εχεις μπερδεψει τον μοτοσυκλετισμο με τον σκουτερισμο. Αυτα τα αθληματα ειναι διαφορετικα και μην προσπαθεις να τα παντρεψεις.
    Οταν καβαλας μια moto και σκεφτεσαι μην βρεξεις τα μπουτακια σου η ποσο βενζινη θα σου καψει, η αν θα κρυωσει το βυζακι σου τοτε μαλλον λαθος χομπυ διαλεξες.
    Η moto ειναι τροπος ζωης. Και το scooter ειναι τροπος ζωης.
    Μην μπερδευουμε ομως την βουρτσα με την αλλη ( πως την λενε μωρε? )
    Αφου στα (30 η 35 ? ) σου δεν εχεις ακομη αγορασει moto τοτε αστο καλυτερα. Μην το τυραννας και εμας μαζι του.
    Καταλαβαινω πως ειναι ασχημο να σου την πεφτουμε ολοι εδω μεσα αλλα πρεπει να αντιληφθεις πως τα επιχειρηματα σου εμεις τα εχουμε αποριψει εδω και αιωνες γι αυτο και οδηγαμε moto αντι για scooter.
    Σαν να προσπαθεις να πεισεις καποιον να παρατησει την Pamela Anderson για την μαναβισα της γειτονιας επειδη μαγειρευει καλυτερα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    ME SYXOREITE GIA THN PAREMVASI, TORA POU DIAVASA OTI THA KSEKINISEIS ME TRITI KATALAVA OTI THA MPEIS KAI ESY ME TO KTM. PES TOY DUKA APO EPANO NA SOU DANISEI TO DIKO TOY

XA XA XA XA XA XA XA XAX AX AXA XA X XA X
    Ξεκινάει με 3η και το suzuki?Ρε σίγουρα?Μήπως το λες για να μου σβήσει και να γελάει ο DUKAS?

eixate den eixate mpleksate tin vourtsa me thn SPATOYLA

Pantos tha sas parakalousa ean apofasisete na valete to Scooter!!!! kai to KTM (poio KTM re afou exeis gixer leme iapona malaka) sthn pista kart!!!....... na mas to peite re. na kanonisoume hmerida "HUMOR moto.gr"

PISTAKIDES
    de mas dineis to diko soy???????mia xara tha ne sti pistoyla..

Παλαιό μέλος
    675Heat εμένα μου είστε όλοι ιδιαίτερα συμπαθείς :-) Πιο πολύ γελάω εδω πέρα με την κουβέντα τις ατάκες και το πέσιμο παρά στραβώνω. Ο τρόπος ζωής για τον καθένα με τη μότο του είναι και διαφορετικός..δε πήγα απο σκούτερ σε σκούτερ..πέρασα απο παπί σε σκούτερ, σε μηχανή με τα μυαλά εκτός κεφαλιού..σε άλλη μηχανή..και μετά σε μια πάυση 2 χρόνων όπου απέκτησα και μεγκασκούτερ (μετά απο πίστεψέ με αρκετό ψάξιμο). Είχα ευτυχώς μόνο χαζά ατυχήματα στη ζωή μου που μου άφησαν όμως κουσούρια.

Όταν πας παντού..με τη μότο σου. Κάποια μέρα θα κοιτάξεις και να μη βραχείς. Θα κοιτάξεις και πόσο καίει. Θα κοιτάξεις να είναι το ιδανικότερο γι αυτά που κάνεις μ αυτή. Δεν είναι hobbie..για hobbie έχω το ψάρεμα, τ ασύρματα δίκτυα, σκοποβολή κτλ. Είναι η καθημερινή μου μετακίνηση πρώτα και σίγουρα κάτι που γουστάρω μετά..

Το παράδειγμα με την πάμελα είναι άστοχο..ο έρωτας απ το στομάχι περνάει πρώτα ;p

Αν είχα τη δυνατότητα να έχω και 2ο καθαρά για κ@υλα θα ήταν SS και το χω πει..δε το βλέπω καθαρά σαν κ@υλα όμως ;-)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    de mas dineis to diko soy???????mia xara tha ne sti pistoyla..
    Πες του τα..

Που το χει για να λέει οτι πάει στην κίνηση γρήγορα...

Super Moderator
    TO DIKO MOU MONO SE FOTOGRAFIA RE........ (FORA SALIARA AKOLOUTHEI FOTOGRAFIA ME DYO TOYMPANA)

.

.

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	n1393314779_30157036_7984.jpeg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	62,8 KB 
ID:	177252
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος
    Julius..

Δεν έχει καθρέπτες..

Δεν έχει φλας και πινακίδα..

Μάλλον σε κοροιδέψανε φίλε..

Super Moderator
    pedia den tha ksanagrapsei o DukasII, me peire thlefono......... epathe vraxikykloma to pc apo ta salia
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Super Moderator
    675Heat εμένα μου είστε όλοι ιδιαίτερα συμπαθείς :-) Πιο πολύ γελάω εδω πέρα με την κουβέντα τις ατάκες και το πέσιμο παρά στραβώνω. Ο τρόπος ζωής για τον καθένα με τη μότο του είναι και διαφορετικός..δε πήγα απο σκούτερ σε σκούτερ..πέρασα απο παπί σε σκούτερ, σε μηχανή με τα μυαλά εκτός κεφαλιού..σε άλλη μηχανή..και μετά σε μια πάυση 2 χρόνων όπου απέκτησα και μεγκασκούτερ (μετά απο πίστεψέ με αρκετό ψάξιμο). Είχα ευτυχώς μόνο χαζά ατυχήματα στη ζωή μου που μου άφησαν όμως κουσούρια.

Όταν πας παντού..με τη μότο σου. Κάποια μέρα θα κοιτάξεις και να μη βραχείς. Θα κοιτάξεις και πόσο καίει. Θα κοιτάξεις να είναι το ιδανικότερο γι αυτά που κάνεις μ αυτή. Δεν είναι hobbie..για hobbie έχω το ψάρεμα, τ ασύρματα δίκτυα, σκοποβολή κτλ. Είναι η καθημερινή μου μετακίνηση πρώτα και σίγουρα κάτι που γουστάρω μετά..

Το παράδειγμα με την πάμελα είναι άστοχο..ο έρωτας απ το στομάχι περνάει πρώτα ;p

Αν είχα τη δυνατότητα να έχω και 2ο καθαρά για κ@υλα θα ήταν SS και το χω πει..δε το βλέπω καθαρά σαν κ@υλα όμως ;-)

+999 (ektos apo to 2o SS)
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος
    pedia den tha ksanagrapsei o DukasII, me peire thlefono......... epathe vraxikykloma to pc apo ta salia
    ΚΤΜ είναι και το pc του?

+ osa thes..

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15