ειμαι κατοχος εδω κ περιπου 6μηνες ενως gsxr 1000 k3.ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε επεμβει στις ρυθμισεις των αναρτησεων προφανως χωρις να εχει ιδιαιτερες γνωσεις με αποτελεσμα η μοτοσυκλετα να μη μπορει να πατησει σωστα στο δρομο(κουνουσε πολυ νευρικα με το ανοιγμα του γκαζιου στις εξοδους των στροφων).τελικα εγινε service στο πιρουνι(λαδια τσιμουχες ξυστρες) κ μπηκαν οι standard ρυθμισεις κ εκει κ στην πισω αναρτηση.το μπροστινο δειχνει να βελτιωθηκε κ να παταει πιο σωστα,πισω ομως δειχνει να εχει μια ασαφεια(κουναει χωρις ιδιαιτερη πιεση κ χωρις να χανει προσφυση το ελαστικο) με αποτελεσμα να μη σου δεινει εμπιστοσυνη για να το πιεσεις παραπανω.θα μπορουσα να βελτιωσω τη συμπεριφορα του αλλαζοντας κατι στις ρυθμισεις.να σημειωθει οτι κυριως χρησιμοποιω τη μοτοσυκλετα για κυριακατικες βολτες στο δρομο σε οποιαδηποτε διαδρομη αρκει αυτη να εχει στροφες ειτε ειναι κλειστες ειτε ανοιχτες.επισης ειμαι περιπου 65 κιλα.αν εχετε να μου προτεινετε καποιες ρυθμισεις που θα εδιναν λυση στο προβλημα μου θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.ευχαριστω προκαταβολικα![]()