Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Μηνας του μελιτος στην Ευρωπη!

Smile Μηνας του μελιτος στην Ευρωπη!

Γεια σε όλους σας! Πολύ χαιρομαι που βρήκα τη σελίδα σας και ελπίζω να υποδεχθειτε και εμας στην παρέα σας! Βλέπω οτι ειστε ολοι πολυταξιδεμενοι πανω στις 2 ροδες οποτε οι συμβουλες σας θα ηταν πολυ πολυ χρησιμες.
    Ο φίλος μου αποφάσισε να με ...."αποκαταστησει" όταν του έταξα ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρωπη με τη μηχανη μας! Εχουμε κανει αρκετα μεγαλα ταξιδια στην Ελλαδα αλλα δεν το ειχαμε ποτε αποφασισει για Ευρωπη. Ηρθε η μεγαλη στιγμη.
    Ετσι αμεσως μετα τον γαμο που εχουμε προγραμαμτισει για τον Ιουλιο, ανοιγουμε τα δωρα φορτωνουμε τη μηχανουλα μας και βουρρρρρρρ για μήνα του μελιτος στην γηραιά κυρία.
    Λέμε να περασουμε Ιταλια με καραβι, να περιπλανηθουμε οσο αντεξουμε στην κεντρικη ευρωπη ,να περασουμε Γαλία, Ισπανια και εκει να καταληξουμε σε ενα ξενοδοχειο για ξεκουραση. Τωρα για επιστροφη, μαλλον με καραβι μεχρι Ιταλια, κανουμε μερικες τελευταιες βολτες και επιστρεφουμε πισω Ελλαδα με καραβι.

Επειδη ειμαστε πρωτακια θα θέλαμε τις συμβουλες και προτάσεις σας, τόσο σε διαδρομες, ξενοδοχεια, κτλπ.

Φιλια!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    1.μην κανονισετε τπτ περα απο τα ακτοπλοικα πηγαινε-ελα.
    2.παρτε μια σκηνη σε περιπτωση που ξεμεινετε απο χοτελ.
    3.το ταξιδι με μηχανη ειναι ταλαιπωρια.αφου αποφασιζετε λοιπον να ταλαιπωρηθητε σημαινει οτι αυτο σας ευχαριστει.οσο μεγαλυτερη ταλαιπωρια λοιπον,τοσο περισσοτερη η ευχαριστηση.

καλους δρομους.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

το να μην κλείσεις ξενοδοχεία απο πιο νωρίς και να εχεις σκηνή μαζι σου οπως λεει ο τροοπερ ειναι μια ιδεα αλλα ρώτα και την κυρα εαν θελει ενα ταξίδι του μελιτος σε σκηνή?!?

αν η απάντηση ειναι ναι!!!

-τοτε τραβα και οπου βγεις !

αν η απάντηση ειναι οχι !!

-τοτε κλείσε απο πιο νωρίς κάποια δωμάτια σε περιοχές που σχεδιαζεις να περασεις επισης να εχεις καπια στοιχεια για να τα βρεις ευκολα.......γιατι το να μπαινεις καπου και να αρχηζεις να ψαχνεις ξενοδοχειο ειναι τζάμπα χρονος και μετα απο ενα ταξιδι μεγαλο πηστεψαι με παίζει ρολο!

(παράδειγμα μετα απο ενα ταξίδι απο το monaco-nice-kannes-napoleon rute απο της 9 το πρωι φτασαμε lyon 20,30 το βραδι .......εαν δεν ξεραμε οτι υπαρχει ξενοδοχειο θα τρωγαμε μεγαλο ξενερωμα!!!!!)

αμα διαβάσεις το παρακάτω tread εχω γράψει λιγα και καλα τι να προσέξεις,,,κτλ!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=84897

και οτι θέλεις ρώτησε !
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αρχισε να διαβαζεις απο τωρα τα ταξιδιωτικα (τα περισσοτερα ειναι σε Ευρωπη με την μεθοδο που λες, δλδ Ελλαδα-Ιταλια ακτοπλοϊκως και μετα οδικως) και αποφασιστε απο ποιες χωρες θελετε να περασετε και ποιες πολεις-μερη-περιοχες σας αρεσουν για να τα δειτε καλυτερα και να μεινετε.

καντε ενα καλο υπολογισμο σε αυτα που θα παρετε μαζι,γιατι αν ειναι να λειψετε πολυ και ειστε 2 ατομα το φορτωμα θα ειναι μεγαλο αν δεν κανετε παραχωρησεις...

γενικα πλεον η Ευρωπη ειναι σαν να βγαινεις για καφε στην περιοχη σου.
    υπραχουν τα παντα παντου. ειτε αποφασισετε για καμπινγκ ειτε για ξενοδοχειο μια χαρα θα ειστε.

καλους δρομους και καλα στεφανα...

Λεω να κλεισω δωματια..
    Το κορμακι μου μετα απο τοσο ταξιδι να ξαλλωσει σε στρωμα και οχι στα πατωματα... And what the hell...honey moon θα ειναι,,...να τα σκασει λιγο και ο προκομένος μου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αρχισε να διαβαζεις απο τωρα τα ταξιδιωτικα (τα περισσοτερα ειναι σε Ευρωπη με την μεθοδο που λες, δλδ Ελλαδα-Ιταλια ακτοπλοϊκως και μετα οδικως) και αποφασιστε απο ποιες χωρες θελετε να περασετε και ποιες πολεις-μερη-περιοχες σας αρεσουν για να τα δειτε καλυτερα και να μεινετε.

καντε ενα καλο υπολογισμο σε αυτα που θα παρετε μαζι,γιατι αν ειναι να λειψετε πολυ και ειστε 2 ατομα το φορτωμα θα ειναι μεγαλο αν δεν κανετε παραχωρησεις...

γενικα πλεον η Ευρωπη ειναι σαν να βγαινεις για καφε στην περιοχη σου.
    υπραχουν τα παντα παντου. ειτε αποφασισετε για καμπινγκ ειτε για ξενοδοχειο μια χαρα θα ειστε.

καλους δρομους και καλα στεφανα...

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και τις συμβουλες σου

αν η σκέψη αυτή:

....,να περασουμε Γαλία, Ισπανια και εκει να καταληξουμε σε ενα ξενοδοχειο για ξεκουραση.
    παραμείνει, τότε μια πρόταση είναι το San Sebastian το οποίο είναι καταπληκτικό. Μπορείς να διαβάσεις σε αυτό το ταξιδιωτικό και σε αυτό

Και από φράγκα, πόσα πανω κατω θα φυγουν;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
    Και από φράγκα, πόσα πανω κατω θα φυγουν;
    εξαρτάται απο τις ανέσεις που θα ζητήσετε (ή δεν ζητήσετε) ....

Σαν εμπειρικός κανόνας, ένα ταξίδι στην Ευρώπη με μοτοσυκλέτα και το οποίο να περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχείο νορμάλ (ούτε παράγκα, ούτε 5 αστέρων ε?) και φαγητό έτοιμο καθημερινά (εστιατόρια δλδ, γιατί υπάρχει και η επιλογή αγοράζω και ετοιμάζω μόνος μου) στοιχίζει κατά μέσο όρο 100-120 ευρώ ανά ημέρα για αναβάτη+μοτο. Πρόσθεσε περίπου ένα 60% - 70% σε αυτό το κόστος για συνεπιβάτη (το υπόλοιπο 40%-30% του ημερησίου κόστους αφορά βενζίνες, διόδια κλπ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    εξαρτάται απο τις ανέσεις που θα ζητήσετε (ή δεν ζητήσετε) ....

Σαν εμπειρικός κανόνας, ένα ταξίδι στην Ευρώπη με μοτοσυκλέτα και το οποίο να περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχείο νορμάλ (ούτε παράγκα, ούτε 5 αστέρων ε?) και φαγητό έτοιμο καθημερινά (εστιατόρια δλδ, γιατί υπάρχει και η επιλογή αγοράζω και ετοιμάζω μόνος μου) στοιχίζει κατά μέσο όρο 100-120 ευρώ ανά ημέρα για αναβάτη+μοτο. Πρόσθεσε περίπου ένα 60% - 70% σε αυτό το κόστος για συνεπιβάτη (το υπόλοιπο 40%-30% του ημερησίου κόστους αφορά βενζίνες, διόδια κλπ)

Προσιτό ποσον.. Σα να λέμε τα ιδια πανω κατω που θα ετρωγε ενα ζευγαρι, καλοκαιρι στις Κυκλαδες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    αν η σκέψη αυτή:

παραμείνει, τότε μια πρόταση είναι το San Sebastian το οποίο είναι καταπληκτικό. Μπορείς να διαβάσεις σε αυτό το ταξιδιωτικό και σε αυτό

ΕΧΩ ΧΑΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΨΕΙ!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
    Προσιτό ποσον.. Σα να λέμε τα ιδια πανω κατω που θα ετρωγε ενα ζευγαρι, καλοκαιρι στις Κυκλαδες.
    και πολλα λες....ακομα δεν μας ειπες περιπου ποσες μερες...πως την παλευεις πανω στην μηχανη....για ποσες ωρες αντεχεις συνεχεις οδηγηση...τι ρυθμους οδηγησης εχει ο αντρας σου...για τι μηχανακι μειλαμε...κλπ κλπ...

και αυτη ειναι μια ωραια βολτιτσα κεντρικης ευρωπης...http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    San Sebastian +100000000000000
    Έχει παει ο πεθερός μου για δουλεια και επαθε την πλακα του. Η πόλη των
    Βασκων είναι καταπληκτική.
    Είναι ένα ταξίδι που θέλω να κάνω και εγώ καποτε με την γυναίκα μου.

The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και πολλα λες....ακομα δεν μας ειπες περιπου ποσες μερες...πως την παλευεις πανω στην μηχανη....για ποσες ωρες αντεχεις συνεχεις οδηγηση...τι ρυθμους οδηγησης εχει ο αντρας σου...για τι μηχανακι μειλαμε...κλπ κλπ...

και αυτη ειναι μια ωραια βολτιτσα κεντρικης ευρωπης...http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Εχουμε μια BMW Adventure 1200.
    ΚΑιει σαν τρελή, το ξέρω...

Αν μας επιτρεψουν τα οικονομικ μας θελουμε να φαμε τουλαχοστον 20 μερες.

Τα μεγαλυτερα ταξιδια που εχω κανει είναι καπου στις 5-6 ωρες 1-2 στασεις για καφε...
    Αντεχω ...

Επιπλέον, όταν εχεις κίνητρο να δεις πρωτογνωρα μέρη εχεις και ενθουσιασμο , οποτε δεν κουραζεσαι...

Και μια ματια που εριξα στο San Sebastian, εχει πολύ καλές τιμές σε δωμαται, για ολα τα βαλάντια..

Ποιες ειναι η παραθαλασιες περιοχες;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηνας του μελιτος στην Ευρωπη!
    από Elena K. στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2009, 00:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας