μικρέ αν αργησεις και σήμερα στον γιατρό θα σε γα#^%^*%#$$ωΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Άσε ρε Σταύρο με τον κάθε πικραμένο εδω μέσα....
edit: μας πήρανε χαμπάρι!![]()
μικρέ αν αργησεις και σήμερα στον γιατρό θα σε γα#^%^*%#$$ωΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Άσε ρε Σταύρο με τον κάθε πικραμένο εδω μέσα....
edit: μας πήρανε χαμπάρι!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
συσωρευμενη σπαμοενεργεια κοριτσια...?
Η αδερφή σου το ξεκίνησε...
safety doesn't happen by accident
μη του λες τετοια και σημερα έχασε το alter ego τουΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Η αδερφή σου το ξεκίνησε...![]()
Ντάξει, όλοι έχουμε τα δράματά μας.. εμένα με είπε ένας παπάκιας "ψωνάρα"...![]()
δεν γύρισες στο σφύριγμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ντάξει, όλοι έχουμε τα δράματά μας.. εμένα με είπε ένας παπάκιας "ψωνάρα"...![]()
![]()
γνωριζόσαστανΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
κι εσυ? τιποτα? κριμα τα παντελονια που φορας...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
δεν γύρισες στο σφύριγμα;![]()
Καμία σχέση.. Ερχόταν να μου χωθεί διαγωνίως και με παρωπίδες (λες και ό,τι δεν γυρνάς να κοιτάξεις δεν είναι εκεί) και δεν τον άφησα. Γκρίνιαξε η arrow, μου έκανε νόημα "τι θες;" του είπα "κοίτα και γύρω σου λίγο" και με είπε "ψωνάρα"... Το πήρα βαριά... :o![]()
Ήταν προτιμότερο να του υπενθυμίσεις πόσο βαρύτερο είναι το ΤΑ....Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
.. Το πήρα βαριά... :o![]()
![]()
You BETA believe...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
αχχαχαχααα!!! ρε το κομπλεξακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
και με είπε "ψωνάρα"... :o![]()
επρεπε να του χωσεις μια γκαζια στη μουρη με ανασηκωμενους τους αγκωνες κα8ισμενη πιο μπροστα στη σελα σε στυλ ''πισω και σε πατησα!!!!!!!!!!!!''
:wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
μπσιτ ... beautifuuuuuuuuulΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
αχχαχαχααα!!! ρε το κομπλεξακι...
επρεπε να του χωσεις μια γκαζια στη μουρη με ανασηκωμενους τους αγκωνες κα8ισμενη πιο μπροστα στη σελα σε στυλ ''πισω και σε πατησα!!!!!!!!!!!!''
:wacko:![]()
![]()
![]()
![]()