Καλους δρομους και παντα ορθιος φιλε...ωραιοτατο τα Kawa σου
καλο και αργο ξεψαρωμα![]()
![]()
![]()
Καλους δρομους και παντα ορθιος φιλε...ωραιοτατο τα Kawa σου
καλο και αργο ξεψαρωμα![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ μηχανη φιλε μου, ευχομαι να τη χαρεις !!
καλοριζικο φιλε μου καλοταξιδο,παντα με προστασια κρανος και μπουφαν και να ξερουμε κατι ολοι οτι τα περισοτερα ατυχηματα γινοντε στην πολη και οχι εθνικη.
η επομενη μηχανη της κοπελιας μου ειναι αυτη που πηρες.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Καλορίζικη και καλοτάξιδη συνάδελφε! Λέω συνάδελφε γιατί είμαι και εγώ νέα μοτοσυκλετίστρια 40 ετών. Πέρσυ πήρα το πρώτο μου δίκυκλο, ένα scooter Peugeot Geopolis 400 και πριν από 2 εβδομάδες πήρα το er-6n abs 2009! Είναι η πρώτη μου μοτοσυκλέτα και τη στρώνω ακόμη... Οπότε θα ανταλλάξουμε εμπειρίες αργότερα.![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Nα είσαι καλά να τη χαρείς φίλε, πάντα όρθιοι κι οι δυο σας!
![]()
![]()
![]()
Kαλορίζικες και στους δυο!παλεύω να αποφασίσω ποιο είναι ομορφότερο,το γυμνό ή το ντυμένο!!!
μια ερώτηση στο φίλο.
η ανάρτηση του έχει καμιά ρύθμιση?
με το βάρος αναβάτη ή/και συνεπιβάτη,πως τα πάει?
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
΄Το πίσω ελατήριο έχει τρεις ή τέσσερις θέσεις προφόρτισης, ανάλογα με το βάρος του αναβάτη, την ύπαρξη συνεπιβάτη κλπ. Το ρυθμίζεις πολύ εύκολα μόνος σου!
Προσωπικά συνεπιβάτη δεν έχω ακόμη βάλει (όσο το στρώνω).
Dura lex, sed lex.
η πισω αναρτηση μονο εχει ρυθμιση προφορτισης ελατηριου (οπως λεει και ο φιλος παραπανω αλλα σε 7 θεσεις) και ρυθμιση αποσβεσης επαναφοραςΑρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Kαλορίζικες και στους δυο!παλεύω να αποφασίσω ποιο είναι ομορφότερο,το γυμνό ή το ντυμένο!!!
μια ερώτηση στο φίλο.
η ανάρτηση του έχει καμιά ρύθμιση?
με το βάρος αναβάτη ή/και συνεπιβάτη,πως τα πάει?
Δεν εχουν προβλημα αυτα τα κυβικα με το δευτερο ατομο στο στρωσιμο.-Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
΄Το πίσω ελατήριο έχει τρεις ή τέσσερις θέσεις προφόρτισης, ανάλογα με το βάρος του αναβάτη, την ύπαρξη συνεπιβάτη κλπ. Το ρυθμίζεις πολύ εύκολα μόνος σου!
Προσωπικά συνεπιβάτη δεν έχω ακόμη βάλει (όσο το στρώνω).![]()
απορω γιατι το erf δεν πουλαει στην ελλαδα,ειναι ομορφο, χρηστικο καθοτι εχει ροπη αφθονη απο χαμηλα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης κανει για ταξιδια, ειναι ελαφρυ,εχει καλη τιμη ιδιαιτερα μεταχειρισμενο εχει σωστες διαστασεις και αλλα πολλα.μαλλον ειναι θεμα νοοτροπιας ελληνικης.
Μπορώ να πω ότι αυτό το κομμάτι του ποστ με εκφράζει απόλυτα. Κάτι μου λέει πως και η συνέχειά μου θα είναι όπως και η δική σου. Πανέμορφη η κούκλα σου. Καλοτάξιδη και η δικιά σου και της ερρικα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gerakas
Είμαι ένας newbie τόσο στο site όσο και στον χώρο της μοτοσυκλέτας. Παρότι έχω σχετικά μικρή εμπειρία από οδήγηση μοτοσυκλέτας, αποφάσισα εδώ και καιρό να αποκτήσω μία δική μου. Το δίλημμά μου ήταν μεταξύ μιας Yamaha FZ 6 ABS 2009 και της Kawasaki ER-6F ABS 2009.
Ευχαριστώ! Προσωπικά, βρήκα το γυμνό πολύ ωραίο, γι αυτό το επέλεξα...:smilea: :smilea: :smilea:
Dura lex, sed lex.
Καλες βολτες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()