Δυστυχώς.Κρίμα.![]()
Αντίο Buell
Δυστυχώς.Κρίμα.![]()
Αντίο Buell
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Κάποια μοντέλα της τα γούσταρα..
![]()
![]()
![]()
Από ότι καταλαβαίνω ίσως στο μέλλον κυκλοφορήσουν πάλι, αλλά με το σήμα της Harley Davidson..
Ok...παντως ειναι "καπως" να βγαινει ο Erik Buell και να κλαιγεται.Ισως εαν εβγαζαν απλα μια ανακοινωση να ηταν καλυτερα.
Κριμα παντως.![]()
Μηπως απλα ο Erik Buell δεν θα ειναι στο "τιμονι" της Buell; μπορει να καταλαβα και λαθος...
Πραγματικα κριμα....
Εκπληκτικες μοτοσυκλετες....
Και ο Eric Buell δεν κλαφτηκε καθολου....
Αυτα ηταν λογια που βγηκαν απο πολυ βαθια....δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως για καποιον που αφηνει το ονειρο του στη μεση...
Απλα αναλογιστειτε τι εχει καταφερει, απο που ξεκινησε και που εφτασε αυτος και η ομαδα του...
Οποιος εχει δει τις πρωτες Buell καταλαβαινει...
Αλλα ειναι πολυ περιεργο και αποτομο....και δεν ξερω τι ποσοστο της εταιριας εχει τωρα η HD
Καποτε ειχε το 51%. Αν ισχυει ακομα, τοτε μαλλον η αποκτηση της MV pulled the plug (οπως λενε στο USA) on Buell.
Αν ο Eric εχει το μεγαλυτερο ποσοστο, τοτε η κριση....???
![]()
Καλα να παθουν γιατι ηθελα να αγορασω κ στην αμερικη ειχε 6000ε κ στην ελλαδα ειχε 12000ε
Ηταν το dreambike moy το xb lighting 1000.Otan estrιβα με αυτο το εργαλειο το ματι μου ηταν 10εκ απτο εδαφος κ ο θορυβος απτη vanheinz εξατμιση ηταν το κατι αλλο απλα ειχε κραδασμους απο harley alla εμενα μου αρεσε αυτο.Ειμαι ελληνας κ δεν εχω μεγαλο μυσθο , γιατι ρε μου τα πουλατε ολα ακριβοτερα?
love will save the planet,hate is a good start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Καλα να παθουν γιατι ηθελα να αγορασω κ στην αμερικη ειχε 6000ε κ στην ελλαδα ειχε 12000ε
Ηταν το dreambike moy το xb lighting 1000.Otan estrιβα με αυτο το εργαλειο το ματι μου ηταν 10εκ απτο εδαφος κ ο θορυβος απτη vanheinz εξατμιση ηταν το κατι αλλο απλα ειχε κραδασμους απο harley alla εμενα μου αρεσε αυτο.Ειμαι ελληνας κ δεν εχω μεγαλο μυσθο , γιατι ρε μου τα πουλατε ολα ακριβοτερα?
σωστος! + 1125 ....
XB9SX starting at $8999 USA website
XB9SX ΤΙΜΗ: 12.800 ευρώ Greek Website![]()
Να παν να κοψουν το λαιμο τους poostrakia του ΓαmoMarketing!!! αντε μπας και τσιμπησουμε κανα στοκακι στην σωστη τιμη!λαμογια!
:a37:
Accipere quam facere praestat injuriam
Αυτα γινονται στο Ελλαντα....
Μπορεις να τα ριξεις στην Buell?
κρέϊζι γκρικς...τι να κανεις...
Ναι ρε σεις ξεκολατε! σιγα μην ειναι η αγορα της Ελλαδας παραγων για να κλεινουν και να ανοιγουν εταιρειες...
παντως και εμενα μου αρεσαν οι Buell, μεχρι που οδηγησα μια....
και....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ναι ρε σεις ξεκολατε! σιγα μην ειναι η αγορα της Ελλαδας παραγων για να κλεινουν και να ανοιγουν εταιρειες...
παντως και εμενα μου αρεσαν οι Buell, μεχρι που οδηγησα μια....
και εκει που πηγαινα χαλαρα, ξαφνικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
και....
Ρε σεις...η ο τυπος ειναι πραγματικος ηθοποιος η ειναι η πιο ειλικρινεστατη καταθεση που εχω δει.![]()
Παντως κριμα.
Παντα υπηρχε ενα ΧΒ12 στο πισω μερος του κεφαλιου μου.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
μλκ crook, μεγαλη κοτσιδα πρεπει να εχεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παντα υπηρχε ενα ΧΒ12 στο πισω μερος του κεφαλιου μου.