Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μλκ crook, μεγαλη κοτσιδα πρεπει να εχεις...![]()
Γιατι ρε δε σΕ αρεσε;
μλκ crook, μεγαλη κοτσιδα πρεπει να εχεις...![]()
Γιατι ρε δε σΕ αρεσε;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
μπα δεν παιζει αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
...
Από ότι καταλαβαίνω ίσως στο μέλλον κυκλοφορήσουν πάλι, αλλά με το σήμα της Harley Davidson..
διαβαστε κι εδω http://www.buell.com/en_us/q-and-a/index.asp
Περα απο τη πλακα το καλυτερο σεναριο ειναι να βρει ο Buell ενα νεο προμηθευτη κινητηρων και να ξεκινησει μια νεα εταιρεια, γιατι αν εξαιρεσεις αυτη τη μεταλλικη ντιβανοκασελα που επαιζε το ρολο του μοτερ οι μοτοσικλετες ηταν πολυ μπροστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
μπα δεν παιζει αυτο
διαβαστε κι εδω http://www.buell.com/en_us/q-and-a/index.asp
Περα απο τη πλακα οι μοτοσικλετες ηταν πολυ μπροστα...
αμαναγειασου!!! http://www.youtube.com/watch?v=u-bcGkkPz0c![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
μα τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας δεν φορούσαν HD αλλά rotaxΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Περα απο τη πλακα το καλυτερο σεναριο ειναι να βρει ο Buell ενα νεο προμηθευτη κινητηρων και να ξεκινησει μια νεα εταιρεια, γιατι αν εξαιρεσεις αυτη τη μεταλλικη ντιβανοκασελα που επαιζε το ρολο του μοτερ οι μοτοσικλετες ηταν πολυ μπροστα...
κρίμα πάντως γιατί ήταν μηχανάκια με χαρακτήρα, εμένα μου άρεσαν
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Εμενα κατι μου λεει πως ειναι διαφημιστικο κολπακι για τη νεα καμπανια Buell blast. Εαν οντως κατι τετοιο συνεβαινε, περα του τοι θα ειχε παρει θεση η H-D, θα ειχε βουηξει ο τοπος. Τιποτα εκ των 2 δεν εγινε οποτε αδυνατω να πιστεψω πως η Buell παει για φουντο.![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Εμενα κατι μου λεει πως ειναι διαφημιστικο κολπακι για τη νεα καμπανια Buell blast. Εαν οντως κατι τετοιο συνεβαινε, περα του τοι θα ειχε παρει θεση η H-D, θα ειχε βουηξει ο τοπος. Τιποτα εκ των 2 δεν εγινε οποτε αδυνατω να πιστεψω πως η Buell παει για φουντο.![]()
ναι.... διαφημιστικη καμπανια αλλα Martha Vourtsi....![]()
![]()
![]()
(το 11880 πιο εξυπνοι ηντανε που το γυρισαν στον Ξανθοπουλο?)
![]()
αντε ποτε να δουμε τον Πρεκα στα promotions του RSV4
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
οχι ολα, μονο τα τελευταια 1125R & CR, τα υπολοιπα XB ειχαν την αεροψυκτη πονονα της H-D....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μα τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας δεν φορούσαν HD αλλά rotax
κρίμα πάντως γιατί ήταν μηχανάκια με χαρακτήρα, εμένα μου άρεσαν
Εγώ δεν κατάλαβα, αφου η H-D δεν προτίθεται να παράγει μοτοσυκλέτες Buell γιατί την αγόρασε;![]()
☠☠☠
Πραγματικά κρίμα, κι εμένα μ'άρεσαν πολλά απ'τα μοντέλα τους. Αν υπήρχε και μια ουσιαστική υποστήριξη στην Ελλάδα ίσως να έπαιρνα και ένα αλλά προτίμησα την ξέρετε, του ξέρετε![]()
Κρίμα και ειλικρινά νιώθω ότι όλος ο κόσμος της μοτοσυκλέτας γίνεται φτωχότερος αυτή τη στιγμή, είτε μας άρεσαν είτε όχι.
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Γιώργη, δεν σε εμποδίζει τίποτε να το βρείς από β' χέρι ανά πάσα στιγμή...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παντως κριμα.
Παντα υπηρχε ενα ΧΒ12 στο πισω μερος του κεφαλιου μου.
Κι εμένα πάντως, από τότε που οδήγησα αυτό το μηχανάκι μου έκλεψε την καρδιά.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε τι ήταν πολύ μπροστά?![]()
![]()
Στο στησιμο και στην καινοτομιες τους.
Με τετοιο μεταξονιο, κεντρο βαρους απλωμενο σαν τραχανα λογω του κινητηρα και με στροφαλο που η στροφορμη του αλλαζε πορεια σε φορτωμενο τανκερ, εστριβαν παρα μα παρα πολυ καλα....
![]()