-
βοηθεια v-strom 2004
γεια και χαρα παιδια... σκοπευω να αγορασω -ή μαλλον σκεφτομαι σοβαρα- ενα v-tromaki του 2004. εχω βρει μια καλη περιπτωση στα 4200 συζητησιμη . κατεληξα στου 04 για οικονομικους καθαρα λογους γιατι θα το βρω φτηνοτερο και μου αρεσει πολυ εμφανισιακα. για παραπανω χρηματα δυστυχωε δεν μπορει να γινει λογος...
εχετε καποιοι το συγκεκριμενο μοντελο??? O κινητηρας inj ειναι σωστα??? εχει τιποτα το....επιλυψιμο η συγκεκριμεη χρονια????
ευχαριστω πολυ φιλοι VSTROMΑΔΕΣ!!!
-
ʂ t д к
file,prepei na eisai polu kademis gia na peseis se ellatwmatiko vstrom!
An einai se kali katastasi parto kai den 8a exeis pote problima!
-
κοίτα.. μπορείς να το ρίξεις και στα 3800-4000. τι χλμ έχει?
για να καταλάβεις... το δικό μου (08/2004 με 36.000 και σε πολύ καλή κατάσταση) μου το έπερνε η Triumph, όπου το είχα πάει για να δω για ανταλλαγή, 4000 τον Ιούλιο. Και αν σκεφτείς πως τώρα δεν είναι καλή περίοδος για να πουλήσει κάπιος μηχανή... του ρίχνεις την τιμή και βλέπεις.
-
-
το ύψος δεν είναι θέμα εκτός από το να σου σβήσει και να έχει κλίση η μηχανή (σφήνες σε κίνηση κτλ) που εκεί έχουν οι πιο πολλοί θέμα γενικότερα.
να το δεις από κοντά! χιλιόμετρα καλά είναι. τσέκαρε για τυχών βαθουλόματα στο ντεπόζιτο μέσα από τα καπάκια και για για χτυπήματα στα στοπ του τιμονιού. καλό θα ήταν να το πάτε και σε μια τυχαία Suzuki να δει το μηχανάκι λίγο.
τέλος, επειδή είναι η "κακή" περίοδος για μηχανές... ρίχτου το στα 3.800 και βλέπεις. αν δεν έχει και καινούρια λάστιχα... 3.700. γνώμη μου. τα exta έχε υπόψη τα έχει χάσει (εκτός κι αν είναι πλαϊνές βαλίτσες) όπου πωλούντε πιο εύκολα ξεχωριστά).
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF