Φίλε μου αν σου πουλήσω 150 ευρώ κάτι που κοστίζει 4 σου δίνω έυκολα 10 χρόνια εγγύησηΑρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Σχολάω.......Κάηκε η λάμπα xenon & μου την άλλαξε δωρεαν λόγω εγγύησης που δεν πιστεύεις ότι δίνουν..Αυτά,τέλος!![]()
![]()
![]()
Φίλε μου αν σου πουλήσω 150 ευρώ κάτι που κοστίζει 4 σου δίνω έυκολα 10 χρόνια εγγύησηΑρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Σχολάω.......Κάηκε η λάμπα xenon & μου την άλλαξε δωρεαν λόγω εγγύησης που δεν πιστεύεις ότι δίνουν..Αυτά,τέλος!![]()
![]()
![]()
Δεν θα μπω στο τριπάκι της αντιπαράθεσης..Όποιος διάβασε το θέμα από την αρχή μπορεί να καταλάβει.Μιλάω για συγκεκριμένο τύπο xenon & όχι οτι να'ναι. {Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας}Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν απλώς δεν μου ''αρέσει'' το στιλάκι της ειρωνίας μερικών.![]()
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
.............Δεν σ'αρέσει η ειρωνία αλλά κλείνεις στάζοντας φαρμάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Δεν θα μπω στο τριπάκι της αντιπαράθεσης.. {Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας}Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν απλώς δεν μου ''αρέσει'' το στιλάκι της ειρωνίας μερικών.![]()
![]()
Αλήθεια, εσύ φοράς ειδικές λάμπες για κάτοπτρα χωρίς πρισματικούς εκτρωπείς?
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση όπως είχα πει & παραπάνω...Το φαρμάκι που το είδες?Αρχικά δημιουργήθηκε από akisjg
.............Δεν σ'αρέσει η ειρωνία αλλά κλείνεις στάζοντας φαρμάκι.
Αλήθεια, εσύ φοράς ειδικές λάμπες για κάτοπτρα χωρίς πρισματικούς εκτρωπείς?![]()
Αν βρεθούμε έξω δεν έχω πρόβλημα να σου λύσω όποια απορία θες..Φιλικά![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...