οντως αν σκεφτεις οτι το 1100 ειναι super κράνος με 7 αεραγωγούς σαν καλοκαιρινό ειναι. Με χαμηλα επίπεδα θορύβου και κορυφαία ποιότητα κατασκευής...Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
πολυ τυχερος!χαχαχα
αυτα ειναι!
οντως αν σκεφτεις οτι το 1100 ειναι super κράνος με 7 αεραγωγούς σαν καλοκαιρινό ειναι. Με χαμηλα επίπεδα θορύβου και κορυφαία ποιότητα κατασκευής...Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
πολυ τυχερος!χαχαχα
αυτα ειναι!
On the Road Again
και κατι ακομα...συμφερει να το αγορασει καποιος δικός σου απο Αγγλια και να του στειλεις τα λεφτα να στο στειλει;Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
πως γινεται στο biker's bargain το XR-1000 Crest TC5 να το εχει 280 λιρες
http://www.bikersbargains.co.uk/prod...a51832e112f6b5
και στο gearchangeonline να το έχει 260?
http://www.gearchangeonline.com/prod...sc.php?id=1376
το ιδιο συμβαινει και με αλλα οπως το XR-1000 Flutter 2 TC7
και στα 2 site ισχυουν δωρο τα κρανη;και εχει 50 ευρω μεταφορικα;
και τελος επειδη μου αρέσει το Shoei XR-1000 Rogue TC-6 αλλα δεν το βλέπω σε κανενα απ'τα 2 site.και που έχει και τις μεμβράνες για xr-1000
Μία η άλλη πιστεύω ότι θα έρθει εκτός και αν ξέρει μαγαζί..εγώ ψώνιζα από finsbury road στο Finsbury Park το οποίο είχε καταπληκτικές τιμές...Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
και κατι ακομα...συμφερει να το αγορασει καποιος δικός σου απο Αγγλια και να του στειλεις τα λεφτα να στο στειλει;
On the Road Again
εχουν αρχισει και ξεμενουν απο xr-1000 παντος....
Καλησπέρα παίδες!!
Θα κάνω αγορά από το gearchangeonline, έχω έρθει σε επικοινωνία με την carol, και θέλω να ρωτήσω την πληρωμή μέσω paypal να την κάνω σε euro ή σε λίρες?
Εσείς πώς την κάνατε?
Ευχαριστώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagsfyr
Καλησπέρα παίδες!!
Θα κάνω αγορά από το gearchangeonline, έχω έρθει σε επικοινωνία με την carol, και θέλω να ρωτήσω την πληρωμή μέσω paypal να την κάνω σε euro ή σε λίρες?
Εσείς πώς την κάνατε?
Ευχαριστώ.
Σε λίρες αφού δεν ξέρεις την ακριβή ισοτιμία της στερλίνας έναντι ?.![]()
thanks!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε λίρες αφού δεν ξέρεις την ακριβή ισοτιμία της στερλίνας έναντι ?.![]()
![]()
Πρίν κάνεις την πληρωμή σε GBP στο Paypal, σου βγάζει το ακριβές ποσό σε € που θα χρεωθεί η κάρτα σου με βάση την ισοτιμία ημέρας.
Η αλήθεια είναι ότι την τσιμπάει ελαφρώς, αλλά γλυτώνεις το τρέξιμο στην τράπεζα για κατάθεση σε λογαριασμό και τα έξοδα αγοράς συναλλάγματος, οπότε paypal δαγκωτό.
Λοιπόν, θέλω να παραγγείλω κρανάκι από Bikers Bargains.
Έφτιαξα account, το έβαλα στο καλάθι αλλά όταν πάω να προχωρήσω τη παραγγελία δε μου δίνει την επιλογή να πληρώσω με paypal.
Πως το κάνετε ρε παιδιά?
![]()
μέσω account είναι μόνο για τους ντόπιους άγγλους...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Λοιπόν, θέλω να παραγγείλω κρανάκι από Bikers Bargains.
Έφτιαξα account, το έβαλα στο καλάθι αλλά όταν πάω να προχωρήσω τη παραγγελία δε μου δίνει την επιλογή να πληρώσω με paypal.
Πως το κάνετε ρε παιδιά?
![]()
εμείς πρέπει να στείλουμε email στην carol! μετά από 2-3 μέρες θα σου απαντήσουν κ πάει λέγοντας... αργή συνεννόηση αλλά η δουλειά γίνεται στο τέλος.
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
μέσω account είναι μόνο για τους ντόπιους άγγλους...
εμείς πρέπει να στείλουμε email στην carol! μετά από 2-3 μέρες θα σου απαντήσουν κ πάει λέγοντας... αργή συνεννόηση αλλά η δουλειά γίνεται στο τέλος.
Σε ευχαριστώ!
Το mail το στέλνεις εδώ: info@bikersbargains.co.uk ?
![]()
καλύτερα εδώ:
gearchangeonline@btconnect.com
και σε αυτό που γράφεις να στείλεις, το ίδιο είναι. από αυτό που σου δίνω θα σου απαντήσουν.
...
Μόλις έστειλα, ας περιμένω τώρα απάντηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
καλύτερα εδώ:
gearchangeonline@btconnect.com
και σε αυτό που γράφεις να στείλεις, το ίδιο είναι. από αυτό που σου δίνω θα σου απαντήσουν.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μόλις έστειλα, ας περιμένω τώρα απάντηση...![]()
& μόλις απάντησε & ολοκληρώθηκε η συναλλαγή!
![]()
![]()
![]()