εγώ ξέρω ότι όλοι τα θαυμάζουν, και κανείς δεν τα αγοράζει ...
αφου είναι τόσο φανταστικές, πρωτοποριακές κλπ κλπ κλπ μοτοσυκλέτες, γιατί δεν τα αγοράζει κανείς σας?
μη μου πείτε λόγω τιμής ....
...γιατι πολυ απλα ο κοσμος φοβαται το διαφορετικο.....ασχετα με το αν ειναι μοτο ή οτιδηποτε αλλο...
![]()
![]()
Ασχέτως με το αν σε κάποιους αρέσουν και σε άλλους όχι, η μοτοσυκλέτα χρειάζεται προσππαθειες σαν του Eric Buell και θα είναι πιο φτωχή με το κλείσιμο της εταιρείας.
Δεν κλάφτηκε στο video, ούτε θέατρο παίζει, προς θεού! Απλά ειχε ενα όνειρο το οποίο ξαφνικά καταποντίστηκε μετά απο πολλά χρόνια προσοπάθειας.
Σημειωτέον οτι αυτη τη στιγμή στην Αμερικη πουλιούνται τα στόκ κοψοχρονιά, σχεδόν στη μισή τιμή...
Ευχομαι μόνο να βρεθεί κατάλληλος αγοραστής για την MV Agusta, αυτή κι αν είναι κρίμα να κλείσει!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Λογικά θα βρεθεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ευχομαι μόνο να βρεθεί κατάλληλος αγοραστής για την MV Agusta, αυτή κι αν είναι κρίμα να κλείσει!
Για την Buell διάβασα κάπου ότι υπάρχουν συζητήσεις με την Borbardier που είχε ρίξει και αρκετά λεφτά για το νέο μοτέρ της Rotax (1125).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
...γιατι πολυ απλα ο κοσμος φοβαται το διαφορετικο.....ασχετα με το αν ειναι μοτο ή οτιδηποτε αλλο...
![]()
![]()
μα τι να φοβηθεί ο κόσμος? εδω όλοι εξυμνούν τις χάρες του!!!
αυτο το διαφορετικό, είναι που έχει γοητεύσει το κοινό του ....
και για να μην παρεξηγηθώ, και μένα μου αρέσει πολύ ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
http://www.youtube.com/watch?v=d5scamE_VXQ
Λέγε ποιο παράγγειλες κι ας τα κόλπα τώρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μκαι για να μην παρεξηγηθώ, και μένα μου αρέσει πολύ ...![]()
μωρε ότι δε θα μου τη γλιτώσει κάποια στιγμή, είναι σίγουρο ....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λέγε ποιο παράγγειλες κι ας τα κόλπα τώρα...![]()
![]()
Θέλει η φοντάνα να κρυφτεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μωρε ότι δε θα μου τη γλιτώσει κάποια στιγμή, είναι σίγουρο ....![]()
![]()
ναι....και για να μαζευτουμε καμια ντουζινα Buell μετα, θα τραβιομαστε σε Πανευρωπα'ι'κες!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μωρε ότι δε θα μου τη γλιτώσει κάποια στιγμή, είναι σίγουρο ....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Accipere quam facere praestat injuriam
ποιο κοινό του?στην ελλάδα?δεν βλέπεις? όλοι με ενα ΧΒ12ΧΤ κυκλοφορούν...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μα τι να φοβηθεί ο κόσμος? εδω όλοι εξυμνούν τις χάρες του!!!
αυτο το διαφορετικό, είναι που έχει γοητεύσει το κοινό του ....
Ένα απ'τα μοντέλα που με τρέλαναν.. ρε να τον φέρουμε στην Ελλάδα να φτιάχνει μηχανάκια μόνο για μας;Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κοίτα χάλια ....![]()
για τον φιλο τον breeze κι οσους γουσταρουν
http://www.youtube.com/watch?v=NFrag...eature=related
Accipere quam facere praestat injuriam