Μπορείτε επίσης να μαλώσετε μέσω του msn ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπορείτε επίσης να μαλώσετε μέσω του msn ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΑχαχαχα τι να μαλώσουμε ρε...ΧΑβά κάνουμε..! Μήτσο είχε χάλια καιρό σήμερα,αλλά παρόλα αυτά γήπεδο στην ΑΕΛΑΡΑ! ΠΑΝΤΑ!![]()
Rocking All the Way
Ας σε πιστέψω!...............................................:o :o :oΑρχικά δημιουργήθηκε από george88
ΧΑχαχαχα τι να μαλώσουμε ρε...ΧΑβά κάνουμε..! Μήτσο είχε χάλια καιρό σήμερα,αλλά παρόλα αυτά γήπεδο στην ΑΕΛΑΡΑ! ΠΑΝΤΑ!![]()
??????????????
Rocking All the Way
Nταξ ρε σε πιστεύω λέω! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
??????????????
:rotflmao: :rotflmao:
Rocking All the Way
Παιδιά σε λίγο θα ξεκινήσω να πάω για καφέ στη Μιανμάρ.Θα περιμένω κανένα μισάωρο στην υπόγεια της Φαρσάλων και μετά θα φύγω,θα ακολουθήσει κανείς;Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι: Ελλάδα-Τουρκία-Ιράν-Αφγανιστάν-Πακιστάν-Ινδία-Μιανμάρ.Φτάνοντας εκεί θα κάτσουμε για καφέ στην πρωτεύουσα Γιανγκόν,ξέρω μια καταπληκτική καφετέρια στο κέντρο και έχει τον καφέ μόνο 15 kyat.Τζάμπα πράμα,μετά μπορούμε να πάμε για φαγητό στο Πεκίνο και να γυρίσουμε από Νεπάλ-Κιργιστάν-Καζακστάν-Γεωργία-Βουλγαρία-Ελλάδα (σταματάμε και Θεσσαλονίκη για έναν καφέ και γυρίζουμε Λάρισα). Υπολογίζω την διαδρομή ότι είναι περίπου 13.738km οπότε θα πρέπει να διατηρήσουμε σβέλτους ρυθμούς για να έχουμε χρόνο και για φωτογραφίες και για να μη μας πιάσει νύχτα στο γυρισμό.Εδώ βάζω και έναν χάρτη της Μιανμάρ για να δείτε την διαδρομή που θα κάνουμε να φτάσουμε στην πρωτεύουσα
Υ.Γ Επίτηδες έκανα και μία μικρή παράκαμψη για να δούμε λίγο και τον ποταμό Βραχμαπούτρα
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Παιδιά σε λίγο θα ξεκινήσω να πάω για καφέ στη Μιανμάρ.Θα περιμένω κανένα μισάωρο στην υπόγεια της Φαρσάλων και μετά θα φύγω,θα ακολουθήσει κανείς;Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι: Ελλάδα-Τουρκία-Ιράν-Αφγανιστάν-Πακιστάν-Ινδία-Μιανμάρ.Φτάνοντας εκεί θα κάτσουμε για καφέ στην πρωτεύουσα Γιανγκόν,ξέρω μια καταπληκτική καφετέρια στο κέντρο και έχει τον καφέ μόνο 15 kyat.Τζάμπα πράμα,μετά μπορούμε να πάμε για φαγητό στο Πεκίνο και να γυρίσουμε από Νεπάλ-Κιργιστάν-Καζακστάν-Γεωργία-Βουλγαρία-Ελλάδα (σταματάμε και Θεσσαλονίκη για έναν καφέ και γυρίζουμε Λάρισα). Υπολογίζω την διαδρομή ότι είναι περίπου 13.738km οπότε θα πρέπει να διατηρήσουμε σβέλτους ρυθμούς για να έχουμε χρόνο και για φωτογραφίες και για να μη μας πιάσει νύχτα στο γυρισμό.Εδώ βάζω και έναν χάρτη της Μιανμάρ για να δείτε την διαδρομή που θα κάνουμε να φτάσουμε στην πρωτεύουσα
Υ.Γ Επίτηδες έκανα και μία μικρή παράκαμψη για να δούμε λίγο και τον ποταμό Βραχμαπούτρα
εγω ειμαι μεσα παιδια...ερχομαι !!!
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
kalhmera........τι weekend και αυτο......!
ποπο αποτοξίνωση ολη την εβδομάδα τωρα!!!!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Παιδιά σε λίγο θα ξεκινήσω να πάω για καφέ στη Μιανμάρ.Θα περιμένω κανένα μισάωρο στην υπόγεια της Φαρσάλων και μετά θα φύγω,θα ακολουθήσει κανείς;
Ηρακλη? να παρω και αδιαβροχα? η θα αργησουμε?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ρε γαμώτο ωραία βόλτα αυτή αλλά έχω κανονισει για φαγητο το μεσημέρι στο Μιλάνο, είπαμε λίγο κυριλέ καταστάσεις σήμερα, ξεκινάμε σε λίγο :rotflmao:
All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!
ποπο....πεινάω σαν λυκος!!!!!
svx σε χάσαμε ρε γυφτάκι !?
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
ρε δεν ειμαι γυφτακι....τους διωξαμε!! τωρα μαθαινω αλβανικα....
και τρωω ωμες παντσετες....! αγριες καταστασεις! θα σας φαω λαχανο εσας τις πρωτευουσιανοι....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
και τρωω ωμες παντσετες....! αγριες καταστασεις!![]()
άσε τις πανσέτες και πιάσε τα παϊδια, έχει χοληστερίνη το χοιρινό
όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δ Α Μ Α Σ Ι αλλά επειδή είναι λιγο μακρυά, και το ΔΑΣΟΧΩΡΙ καλά είναι...
Vstrom 650
PieceLand,Larissa