Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 202

Θέμα: Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα)

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αλητες μηχανοβιοι !!!

Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    ως γνωστον σ αυτην την χωρα το κρατος δουλευει αναποδα,διοδια για δρομους που φτιαχνονται,κλησεις στα παρανομα και θεσεις καποια στιγμη θα γινουν αλλα μεχρι τοτε κλησεις,διάλυση νοσοκομειων για να φτιαξουν καποια στιγμη αργοτερα νεα ,κτλ,κτλ αλλα η 8/10 τους ψηφισαμε!!

ναι η Ελλαδα δουλευει αντιστροφα και αναποδα,δυστυχως...

Παταει και στο γεγονος ομως οτι εμεις ποτε δεν μιλαμε ...

περναμε τα διοδια αδιαμαρτυρητα...
    δεν κραζουμε τους δημοτομπατσους που γραφουν ανεξελεκτα κτλ κτλ ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon

προς ολους τους politicaly correct

οκ εχετε ολοι δικιο γιαυτο λοιπον κι εγω θα ΄παρκαρω απο δω κι εμπρος νομιμοτατα - παραλληλα στο πεζοδρομιο - και θα πιανω μια ολοκληρη θεση αυτοκινητου οπου και οπως μπορω.

Και θα κινουμαι πισω και οχι ναμεσα απο τα αυτοκινητα ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και θα καθυστερω κι εγω με τη σειρα μου ολους και οσους περισσοτερους μπορω.

Και ευχομαι να το κανουμε ολοι οι μηχανάτοι αυτο μεχρι να φτασει η ουρα της πανεπιστημίου ως τη Σαλαμινα και η πατησιων να μπλοκαρει μεχρι τη Λαμια...

Ή ακόμα καλύτερα όλοι οσοι χρησιμοποπιύμε μηχανή και αναγκαστικα κινούμαστε στο κέντρο, να την αφήσουμε για καμια εβδομάδα και να παρουμε κουτάκια.
    ΕΕΕΕΕ ρε γέλια.....

Αντί να μας πουν ευχαριστώ που ακόμα και με βροχή ή χαλάζι ώς σήμερα δεν επιβαρύνουμε την κατάσταση, μας χώνουν και απο πάνω.

το να εισαι politically correct ειναι η μεγαλυτερη επιβεβαιωση του ποσο ραγιας μπορει να γινει ενας νεοελληνας...

+ πολλα

Δεν χρειαζεται να πουμε παλι ποσο εχθρικο ειναι το ελληνικο κρατος στους μοτοσυκλετιστες
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από christosms

Λέγοντας του γιατί 2 χρόνια δεν με έγραψε κανείς?
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τροχαία 2 χρονιά δεν έκανε σωστά την δουλειά της την είχαν μόνο για ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ η πραγματική της δουλειά είναι να ελέγχει και να τιμωρεί τους παραβάτες...
    ... έμεινα για λίγο άφωνος
    Με αυτά τα λογία κατάλαβα ότι λείπουν πραγματικά πολλά λεφτά από τα ταμεία του κράτους και η τροχαία δεν ήξερε να κάνει την καλά δουλειά της που επίσης εμείς την πληρώνουμε οι φορολογούμενοι πολίτες.
    Τέλος για να μην μακρηγορώ αφού άφησα να καταλάβει ότι είχε δίκιο, του είπα να πληρώσω το πρόστιμο και να πάρω τις πινακίδες και μου απάντησε λέγοντας ότι αυτό δεν γίνετε να πάω σε 10 ημέρες μήπως έρθει καμιά εγκύκλιος και τις πάρω νωρίτερα ....
    Εδω κανεις λαθος, αυτη ειναι η δουλεια της τροχαιας...να ελεγχει και να τιμωρει τους παραβατες.
    Κατσε λιγο και σκεψου τα εξης: Απο τι δημιουργειται ολη η κινηση στο κεντρο της αθηνας?
    Μα φυσικα απο τα παρανομα σταθμευμενα αυτοκινητα
    (το γνωριζω οτι δεν υπαρχουν νομιμα παρκινγκ, οσα υπαρχουν ειναι πανακριβα για καθημερινη χρηση, τα ΜΜΜ δεν εξηπηρετουν το μισο λεκανοπεδιο κτλ. Εγω προσωπικα μενω στο μενιδι και κανω πανω απο 1.5 ωρα να κατεβω στη δουλεια μου με συγκοινωνια )
    Η δουλεια του τροχονομου ειναι να αποτρεψει αυτη την παρανομη σταθμευση για να κινουνται οι χρηστες των οδων ελευθερα και οχι αφου γινει το χαος να τραβαει την κινηση! Αυτο που γινοταν μεχρι σημερα ηταν σαν τα αλλα μετρα της αστυνομιας(δηλαδη των κυβερνησεων με την αστυνομια να πρεπει να τα εκτελεσει) που εδιωχνε τα πρεζακια απο καποιες περιοχες των αθηνων(στις οποιες εχει αγορασει το 'κεφαλαιο' καποια διαμερισματακια ) για να πανε αυτοι οι αρρωστοι ανθρωποι 5-6 στενα πιο κατω!!
    Δηλαδη δεν υπηρχε λυση αλλα προχειροτητα.
    Ολα αυτα στα λεει καποιος του οποιου σημερα ο γερανος της τροχαιας σηκωσε το αμαξι με τα γνωστα αποτελεσματα......πανω απο 100 ευρω ζημια στην τσεπη
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Μέλος, σκέτο
    Γνωρίζω βέβαια πως η Αθήνα (και δεν έχω λόγους να πιστεύω πως άλλα μεγάλα αστικά κέντρα στην Ελλάδα είναι καλύτερα) δεν είναι φιλική για τα δίκυκλα. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για νόμιμη στάθμευση, προφανώς εξυπηρετώντας κατά κύριο λόγο τα συμφέροντα των (κατοίκων και επισκεπτών) αυτοκινητιστών που αφήνουν περισσότερα χρήματα στο κράτος. Το γεγονός αυτό όμως δεν δικαιολογεί την από μέρους μας παράβαση! Και ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να επιβάλεται ο νόμος - ειδικά τώρα που το ταμείο είναι μείον και η παράνομη στάθμευση είναι εύκολα έσοδα για το κράτος.

Θα πρέπει όμως να διαμαρτυρηθούμε, με νόμιμο και μαζικό τρόπο! Δεν είναι δυνατόν να υποχρεωθούμε να μην χρησιμοποιούμε τις μηχανές μας στο κέντρο της πόλης ή να ρισκάρουμε πρόστιμα σε καθημερινή βάση, διότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις! Ναι, να τιμωρούνται οι παραβάτες, όλοι, ανεξαιρέτως, αλλά να υπάρξουν και υποδομές, να έχω τη δυνατότητα να μην παρανομώ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Δεν χρειαζεται να πουμε παλι ποσο εχθρικο ειναι το ελληνικο κρατος στους μοτοσυκλετιστες
    Ναι, βέβαια...

Στο κράτος που οι μισοι και πάνω αναβάτες (στην επαρχία το ποσοστό αγγίζει το 100%) κυκλοφορούν χωρίς κράνος

Στο κρατος που κυκλοφορούν κατι χαρβαλα παπιά που ούτε για ανακύκλωση δεν κάνουν

Στο κράτος που οι μοτοσυκλετιστές πατάνε τη διάβαση πεζών για να μπουν μπροστά στο φανάρι

Στο κράτος που οι μοτοσυκλετιστές ανεβάζουν τα παιδάκια τους μπροστά

Στο κράτος επιτρέπει ξεκάθαρα (πλέον) τη διήθηση

Στο κράτος που τα όρια ταχύτητας τα γράφουμε στα παπάρια μας συνεχώς (εντός και εκτός πόλης)

αυτό ειναι το εχθρικό κράτος;

Κάλά...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Ναι, να τιμωρούνται οι παραβάτες, όλοι, ανεξαιρέτως, αλλά να υπάρξουν και υποδομές, να έχω τη δυνατότητα να μην παρανομώ!
    Σωστό αυτό, όμως και εμείς πρέπει κάποια στιγμή να δεχθούμε ότι ΔΕΝ είναι απαραίτητο να παρκάρουμε ΕΞΩ ακριβώς από το σημείο στο οποίο θέλουμε να πάμε. Μπορούμε να πάμε λίγο παραδίπλα.

Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που απλά το κράτος οφείλει να επιτρέπει τη στάθμευση σε σημεία που ΔΕΝ ενοχλούν για να εξυπηρετείται ο κόσμος.

Όμως ακόμα και στις περιπτώσεις που αυτό γίνεται, πάντα υπάρχει κάποιος "έξυπνος" που παρκάρει σε σημείο που εμποδίζει, δημιουργεί πρόβλημα και τότε, ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ...

Καλή η διαμαρτυρία, μαζί σου, αλλά ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ πρέπει κάποια στιγμή να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τους άλλους ...

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
    Εδω κανεις λαθος, αυτη ειναι η δουλεια της τροχαιας...να ελεγχει και να τιμωρει τους παραβατες.
    Κατσε λιγο και σκεψου τα εξης: Απο τι δημιουργειται ολη η κινηση στο κεντρο της αθηνας?
    Μα φυσικα απο τα παρανομα σταθμευμενα αυτοκινητα
    Ωραία τα λες για τι δεν ξεκίνησαν από αυτά?

Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas

οσον αφορα τις θεσεις σταθμεσυσης στο κεντρο ειναι στην ιπποκρατους (πιο ευκολα πιανεις τζοκερ) στην μπενακη (πιο ευκολα πετας) στην σταδιου ψηλα (πιο ευκολα αλλαζεις ονομα)
    στην μπενακη βεβαια εκτος απο τις κλασικες θεσεις που πρεπει να χωρανε κ 50 μοτο(ουαου) εκαναν κ με ταμπελες "θεσεις σταθμευσης μοτο" που την ωρα που οι τροχαιοι εγραφαν τις μοτο στις θεσεις υπηρχαν παρακαρισμενα αυτοκινητα....

Και φυσικά οι λιμουζίνες στο Σύνταγμα και κλούβες της αστυνομίας στο τέρμα της Ακαδημίας με Β.Σοφίας δεν ενοχλούν...... ενώ τα γαμ...να μηχανάκια δημιουργούν τρελό κυκλοφοριακό πρόβλημα και επειδή είναι λαλάκες και θύματα ας ξεκινήσουμε ένα πογκρόμ από αυτά....
    BMW RULES ...

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Εκτος απο πολυ κραυγαλεες περιπτωσεις (πχ διαβασεις αναπηρων) στις μηχανες πρεπει να δειχνουν μια ανοχη οι λαλακες.
    Σκεφτειτε ολος αυτος ο κοσμος που κυκλοφορει καθε μερα με το μηχανακι του να το αφησει μια μερα σπιτι και να παρει το αυτοκινητο.
    Αντι να μας ευχαριστουν για τον ογκο που πιανουμε στον δρομο και στο παρκαρισμα μας κυνηγανε και απο πανω.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από christosms
    Ωραία τα λες για τι δεν ξεκίνησαν από αυτά?

Ξεκινησαν...ενα ειναι το δικο μου!
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    http://troktiko.blogspot.com/2009/10...post_3715.html
    Ασχετό: μήπως να ενημερώσει κάποιος τον Γεωργιανό ,για το τροκτικό και όχι μόνο, να τους τραβήξει μια για προσωπικά δεδομένα?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon

προς ολους τους politicaly correct

οκ εχετε ολοι δικιο γιαυτο λοιπον κι εγω θα ΄παρκαρω απο δω κι εμπρος νομιμοτατα - παραλληλα στο πεζοδρομιο - και θα πιανω μια ολοκληρη θεση αυτοκινητου οπου και οπως μπορω.

Και θα κινουμαι πισω και οχι ναμεσα απο τα αυτοκινητα ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και θα καθυστερω κι εγω με τη σειρα μου ολους και οσους περισσοτερους μπορω.

Και ευχομαι να το κανουμε ολοι οι μηχανάτοι αυτο μεχρι να φτασει η ουρα της πανεπιστημίου ως τη Σαλαμινα και η πατησιων να μπλοκαρει μεχρι τη Λαμια...

Ή ακόμα καλύτερα όλοι οσοι χρησιμοποπιύμε μηχανή και αναγκαστικα κινούμαστε στο κέντρο, να την αφήσουμε για καμια εβδομάδα και να παρουμε κουτάκια.
    ΕΕΕΕΕ ρε γέλια.....

Αντί να μας πουν ευχαριστώ που ακόμα και με βροχή ή χαλάζι ώς σήμερα δεν επιβαρύνουμε την κατάσταση, μας χώνουν και απο πάνω.

+ΟΣΑ ΘΕΣ ΦΙΛΕ!!!!

ας βγαλουν πρωτα τα ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ που ειναι ΠΑΝΩ στις κιτρινες γραμμες των πεζων η τις κολονες η τους καδους σκουπιδιων /η τα αμαξια που παρκαρουν εκει που επιτρεπετε η διελευση των ανθρωπων με κινητικα προβληματα στα πεζοδρομια και μετα βλεπουμε.

Στη Γαλλια ειχε γινει αυτο που λες και ειχε πετυχει.Εκατονταδες μοτοσυκλετιστες στο κεντρο του Παρισιου οδηγουσαν και παρκαραν τα 2κυκλα τους ΝΟΜΙΜΑ

επικρατησε χαος και τροποποιηθικαν μετρα.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ναι, βέβαια...

Στο κράτος που οι μισοι και πάνω αναβάτες (στην επαρχία το ποσοστό αγγίζει το 100%) κυκλοφορούν χωρίς κράνος

Στο κρατος που κυκλοφορούν κατι χαρβαλα παπιά που ούτε για ανακύκλωση δεν κάνουν

Στο κράτος που οι μοτοσυκλετιστές πατάνε τη διάβαση πεζών για να μπουν μπροστά στο φανάρι

Στο κράτος που οι μοτοσυκλετιστές ανεβάζουν τα παιδάκια τους μπροστά

Στο κράτος επιτρέπει ξεκάθαρα (πλέον) τη διήθηση

Στο κράτος που τα όρια ταχύτητας τα γράφουμε στα παπάρια μας συνεχώς (εντός και εκτός πόλης)

αυτό ειναι το εχθρικό κράτος;

Κάλά...

+οσα θες
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Ερώτηση πρώτη, τι σχέση έχει η Δημοτική Αστυνομία με τη τροχαία?? (έχουν της ίδια δικαιοδοσία?)
    Το ότι γράφουν προσωπικά δε με πειράζει εφόσον ο άλλος είναι παράνομος αρκεί να ισχύει για όλους. Ρε παιδιά δε σας καταλαβαίνω όταν η κάθε αρχή κάνει τη δουλειά της γιατί μας πειράζει? Εφόσον στην αρχή έχει σήμανση ότι δεν μπορείς να σταθμεύσεις ή να παρκάρεις τέλος είσαι παράνομος, τώρα γιατί δε σε έγραφαν 2 χρόνια ίσως γιατί δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, ίσως γιατί δεν είχε κάποιον να τους ελέγξει. Αν είχε παντού κολονάκια με σήμανση θα λέγαμε κ είναι επικίνδυνα αν θα πέσουμε θα χτυπήσουμε κλπ κλπ κλπ κλπ Τα πάρκιν για μηχανές είναι λίγα(εδώ ναι έχετε δίκιο), το πεζοδρόμιο δεν είναι για τις μηχανές όμως όσο άκρη κ να είναι , γιατι το ίδιο μπορεί να πει κ ένας με το αυτοκίνητο να μωρέ στην άκρη θα το βάλω. Δε δέχομαι να είμαι στο πεζοδρόμιο να μου κορνάρει το μηχανάκι για να περάσει κ να ακούω τα διάφορα όπως δε δέχομαι κ το να παρκάρει.
    Ναι ρε συ Trooper δεν είναι κακό να πάρεις το ΜΕΤΡΟ, ίσα ίσα που πολλές φορές είναι κ πιο γρήγορα απ ότι με τη μηχανή.
    Αν λοιπόν ο Υπουργός έχει πει ότι ισχύει για όλους αμάξια, μηχανές, τρίκυκλα, κάρα το οτιδήποτε ναι δε με πειράζει να με γράψουν εφόσον είμαι παράνομη.

Εμείς οι οδηγοί είτε μηχανών είτε αυτοκινήτων δε βλέπουμε ποτέ τα λάθη μας, πάντα μας φταίνε οι άλλοι.

α

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας
    από sadengr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 11:26
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2009, 09:42
  3. Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...
    από vas_sia στο forum Αντιπαραθέσεις