Πόσο ατάλαντοι και πεζοί είστε.....
Αν είχα μια χρονομηχανή θα ήθελα να γυρίζω πίσω κάθε Πέμπτη και Κυριακή απόγευμα....
Με τα νουμερα του τζόκερ.....![]()
Εχετλαίος, Λεωνίδας, Πραξιτέλης κι άλλες μαλακίες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Πόσο ατάλαντοι και πεζοί είστε.....
Αν είχα μια χρονομηχανή θα ήθελα να γυρίζω πίσω κάθε Πέμπτη και Κυριακή απόγευμα....
Εχετλαίος, Λεωνίδας, Πραξιτέλης κι άλλες μαλακίες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Είπαμε ότι "Μπορείτε να μετέχετε στα εκεί δρώμενα αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων ή την έκβαση της ιστορίας"Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άρα; Θα έβαζες τα ίδια νούμερα που έβαλες και πριν...:rotflmao:
![]()
επισης ...
φεουδαρχικη ιαπωνια σε ενα απο τα κρυφα χωρια των ninja ,να ημουν και γω shinobi...
κάτι διάβασα κάποιος να πάει στο μέλλον να δει το γάβρο να παίρνει τσάμπιονς λιγκ....
σορρυ αλλά με το που θα βάζατε στο μηχάνημα αυτή τη χρονολογία θα σας έβγαζε "ΖΟΝΚ"![]()
![]()
αυτο μονο με μηχανη play station προκεται να γινει...τι χρονομηχανες και μαλακιες....Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
αμα το μηχανάκι μπόραγε να κάμει και προβλέψεις,τότε θα του ζηταγα να με πάει στη μέρα που ο θρύλος θα'παιρνε τον τσαμπιο λη!!!
ναι μωρή αρρώστεια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χέσε μας ρε φίλε.... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είπαμε ότι "Μπορείτε να μετέχετε στα εκεί δρώμενα αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων ή την έκβαση της ιστορίας"
Άρα; Θα έβαζες τα ίδια νούμερα που έβαλες και πριν...:rotflmao:
![]()
![]()
χμμμ...καλά,άμαν είναι έτσι ντότε θα ντου λεγα να με πάει στην ημέρα που θα διαπιστωνόταν απο κάποιονα η τελική του βεστρώμΑρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
κάτι διάβασα κάποιος να πάει στο μέλλον να δει το γάβρο να παίρνει τσάμπιονς λιγκ....
σορρυ αλλά με το που θα βάζατε στο μηχάνημα αυτή τη χρονολογία θα σας έβγαζε "ΖΟΝΚ"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βρε σώπαινε καημένε τώρα ώχου λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αυτο μονο με μηχανη play station προκεται να γινει...τι χρονομηχανες και μαλακιες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Πάει κι αυτό το....
Όπου μπλέκει ο γαύρος γ@μιέται το σύμπαν....
δεν χρειάζεται στο λέω εγώ που τα έχω πιάσει! 350χλμ σε ανηφορικό δρόμο 47,5 μοιρων!Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
χμμμ...καλά,άμαν είναι έτσι ντότε θα ντου λεγα να με πάει στην ημέρα που θα διαπιστωνόταν απο κάποιονα η τελική του βεστρώμ![]()
![]()
![]()
δικάβαλος?Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
δεν χρειάζεται στο λέω εγώ που τα έχω πιάσει! 350χλμ σε ανηφορικό δρόμο 47,5 μοιρων!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάει κι αυτό το....
Όπου μπλέκει ο γαύρος γ@μιέται το σύμπαν....
υπάρχει και συμπαντικό τουρνουά?
Θρύλος θρησκεία και στο γαλαξία!!!![]()
![]()
τι τα θες ρε φίλε...ταβάνι στα όνειρα θα βάνουμε?
Να πήγαινα στο μέλλον να παρακολουθούσα τις τελευταίες μέρες της ζωής μου.
Εύχομαι να αντικρύσω ένα κωλόγερο που θα "φύγει" από καρδιακή ανακοπή την ώρα που θα του παίρνει πίπα μια 25άρα νοσοκόμα...
εχεις παει και το ξέρεις μωρή Πολυξένη?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα 3 και 5 χλωμό να τα δεις![]()
![]()
![]()
![]()
σίγουρα στο χρονικό σημείο που έκανε τον άνθρωπο να αλλάξει τον τρόπο μέτρησης του χρόνου 29-33μχ
απο εκεί και πέρα στα διάφορα συμπόσια των μεγάλων ανδρών της ιστορίας.
Για να δω τι παπαρδέλες λέγανε ψιλοσουρωμένοι![]()
![]()
κάποιος έχει πάει ήδη... 1821+
λίγο πριν... λίγο μετά...
Εγω θα πηγαινα σε εναν μηχανικο που ετυχε να μου κανει αλλαγη φλαντζας καυσεως στο drz 400e που ειχα τοτε την ωρα της επισκευης και θα τον ρωταγα.
Ρε φιλε για κοιτα λιγο μηπως ξεχασες πανω στην καδενα το συρματακι που την εδεσες???????? για να μη το βρω αργοτερα μεσα στο μοτερ μου με το πιστονι αγκαλια με τις βαλβιδες μου....