Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Διπλώματα!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Πήρα τηλέφωνο στη σχολή οδήγησης που είχε βγάλει το δίπλωμα, αυτό θα ισχύσει για αυτούς που δίνουν τώρα, όχι για αυτούς που έχουν ήδη στη κατοχή τους το δίπλωμα, εφόσον πριν δεν υπήρχε αυτός ο διαχωρισμός.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Λάθος post
    (δε μπορώ να το διαγράψω)

Καλησπέρα παιδιά , ρώτησα και εγώ στην σχολή μου και μου είπαν το ίδιο ακριβώς πράγμα . Όσοι έχουν δώσει ήδη με παπι 125 μπορουν μετα τα 2 χρονια να το κανουν αυτοματα απεριοριστο ... Οσοι παιρνουν πλεον διπλωμα για 125 και θελουν σε 2 χρονια να οδηγουν τα παντα θα πρεπει να δωσουν με συμπλεκτη ... Εγω τωρα με συμπλεκτη κανω ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    εγω ευτυχως ειχα δωσει 125 αρι κ μετα απο 2 χρονια το εκανα ανξαρτητο for free

ενα εχω να πω για το νεο μετρο

money money money , must be funny , in a rich mans world

παιδες εξηγηστε μου λιγο κατι!!!για να καταλαβω!!!λοιπον εγω εχω το Α1, 1 χρονο και 3 μηνες περιπου και περιμενω τον Σεμπτεβρη που θα ρθει να γινει απεριοριστο..οπως τα ξεραμε..τωρα με αυτα που λετε τι γινεται??θα πρεπει να δωσω με συμπλεχτη??και αν ναι ποτε μπορω να δωσω???τον Σεμπτεβρη που θα εχω κλεισει 2 χρονια με Α1 η μπορω να δωσω τον Μαιο που κλεινω τα 20??γιατι αν ειναι ετσι με συμφερει μιας και εχω μηχανη αλλα δεν την οδηγαω λογο διπλωματος και περιμενω τον Σεμπτεβρη να ειμαι νομιμος..για πειτε!!!

Νέο μέλος
    Φίλε μου λογικά δεν έχεις να κάνεις τίποτα τώρα μιας και εσύ όπως και γω δώσαμε με το παλιό σύστημα ... εμένα γίνεται απεριορίστων σε 10 μέρες ..... Φίλος μου που το έβγαλε 20 μέρες νωρίτερα πήγε και έκανε τα χαρτιά του (παράβολο , φωτογραφίες κτλ) πριν 2 εβδομάδες και τώρα περιμένει να του έρθει το καινούργιο δίπλωμα κάρτα ...
    Όποιος είναι να δώσει τώρα για Α1 είναι που πρέπει να διαλέξει κατηγορία από ότι έμαθα και κατάλαβα και από τα προηγούμενα posts ... άρα δεν μας απασχολεί

Smile

το ελπιζω φιλε να μην μπλεξουμε...και να μην πληρωσουμε και αλλα..οποτε περιμενω Σεμπτεβρη..απο οτι διαβασα και γω πιο προσεχτικα αυτο που λες πρεπει να ισχυει για μας

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

Re: Διπλώματα!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    Πακέτο τρώνε, από δω και μπρος, όσοι από τα 125 περιμένατε να περάσουν 2 χρόνια και να γίνει ανεξάρτητα αφού πλέον αλλάξανε οι κατηγορίες σε: 125αυτόματο και 125 με συμπλέκτη. Άρα αν δώσεις με 125 (ημι)αυτόματο θα γίνει Ανεξάρτητα αυτόματο. Και αν δώσεις 125 με συμπλέκτη γίνεται Ανεξάρτητα με συμπλέκτη (μπορείς και για αυτόματο).
    Όσοι έχουν δώσει για 125 και τελειώνει η διετία θα πρέπει να ξαναδώσουν για ανεξάρτητα με συμπλέκτη.
    αυτά που γράφεις είναι υπό συζήτηση ακόμα ΔΕΝ ισχύει τίποτα, κάποια στιγμή μπορεί να το κάνουν όπως και πολλά άλλα που συζητάνε, πρός το παρών κατηγορία Α μέχρι 18 ετών μοτοσυκλέτα μέχρι 25kw και από 21 ετών και μετά ανεξαρτήτως kw.

Για να ισχύει κάτι τέτοιο όλοι οι δάσκαλοι ή αυτοί που είναι καθοδόν θα έπρεπε να έχουν ενημέρωση και εγώ όπως και μερικοί φίλοι μου δάσκαλοι δεν έχουμε κάτι ΑΚΟΜΑ.

Όσοι έχουν ήδη το δίπλωμα δεν έχουν κανένα πρόβλημα , στο μέλλον θα ανανεώσουν το δίπλωμά τους κανονικά χωρίς να δώσουν και αλλες εξετάσεις κτλ ... Μόνο 30 ? νομίζω θέλει η ανανέωση σε απεριόριστο και άλλα 30 ? για να βγάλουν το καινούριο δίπλωμα - κάρτα , απο το "βιβλίο" που έιχαν έως τώρα ... Εγώ όπως είπα και πριν θα δώσω με συμπλέκτη για να είμαι 100% καλημένος αλλα και για καλύτερη εμπειρία ... Αφού συμπλέκτη θα πάρω ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΝΕΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ-ΑΔΕΙΕΣ
    από honda1 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:06
  2. νεα διπλωματα με RFID chip απο 2009
    από SpineshankD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 16:09
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2008, 15:20