Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 118

Θέμα: Λιγο απο την βολτα για επιδαυρο κυριακη πρωι!!!

Παλαιό μέλος
    Κατ'αρχάς κάποιοι θεωρούμε ότι μαθαίνουμε περισσότερα στο δρόμο, παρά στην πίστα. Στην πίστα ΟΛΟΙ είναι γρήγοροι. Αλλά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να στρίβουν τις ίδιες 25 στροφές ξύνοντας αυτιά. Και μάλιστα περηφανεύονται γι'αυτό.
    Καταρχην στην πιστα δεν ειναι ολοι γρηγοροι. Ειναι διαφορετικα πραγματα και δε μπορεις να τα συγκρινεις οπως δε μπορεις να συγκρινεις το motogp με το tt. Απο εκει και υστερα σιγουρο ειναι οτι στην πιστα ολοι ειναι πιο ασφαλεις.Το αν περηφανευεται καποιος ειναι στο χαρακτηρα.
    Για το βιντεο τωρα θα προτεινα να βγαζεις την καβλα σου με μεγαλυτερη ασφαλεια.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Δεν ειμαι απο αυτους που χεζονται στο δρομο, γιατι στα 25 που ειμαι με μασαω δυστιχως και κανω πολλες μαλακιες που δεν υπαρχουν σε βιντεο και καλυτερα, απλα παιδες βολτες να πηγαινουμε να ειμαστε παντα ορθιοι και να γινομαστε παντα καλυτεροι παντου!!! Η τυχη του καθενα ειναι στα χερια του...

Με τις πολλές μαλακίες που κάνεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποια καταραμένη στιγμή η τύχη κάποιου άτυχου φουκαρά θα είναι στα δικά σου χέρια...και ας μην το καταλαβαίνεις....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tasos1010
    Δεν ειμαι απο αυτους που χεζονται στο δρομο, γιατι στα 25 που ειμαι με μασαω δυστιχως και κανω πολλες μαλακιες που δεν υπαρχουν σε βιντεο και καλυτερα, απλα παιδες βολτες να πηγαινουμε να ειμαστε παντα ορθιοι και να γινομαστε παντα καλυτεροι παντου!!! Η τυχη του καθενα ειναι στα χερια του... Να ειμαστε παντα καλα και σας ευχαριστω για τα σχολια σας...

Με τις πολλές μαλακίες που κάνεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποια καταραμένη στιγμή η τύχη κάποιου άτυχου φουκαρά θα είναι στα δικά σου χέρια...και ας μην το καταλαβαίνεις....

Χαλαρή βολτούλα μωρέ...http://www.youtube.com/watch?v=do8y7OsqExY

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Aντίστοιχα και σύ μην το πάρεις προσωπικά. Αναφέρομαι κ εγώ γενικότερα. Αλήθεια.
    Ο τρόπος γραφής μου είναι λίγο εριστικός, ομολογώ. Συνήθως υπερβάλλω για να δώσω έμφαση, προκαλώ. Ειλικρινά, όμως, δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στον ιντερνετόκοσμο για να παρεξηγώ/παρεξηγούμαι με 0 και 1.

Απλά τόσο καιρό ακούω "πίστα" και "ασφάλεια" και "θα σκοτωθείτε όλοι εκεί στο δρόμο" και έχω κουραστεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θεωρούν ότι ξαφνικά ανακάλυψαν την Αμερική και μόνο αυτοί είναι σωστοί και όλοι πρέπει να τους ακολουθούμε. Αν ήθελα ασφάλεια θα καθόμουν σπίτι μου.

Δε μιλάω στον αέρα, πάντως. Στην παρέα είναι άτομα που είχαν πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και συνεχίζουν με την ίδια καύλα. Μην προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε. Ο καθένας καβαλάει για τους δικούς του λόγους. Σεβαστείτε το και κρατήστε τα μαθήματα σωστής και ασφαλούς οδήγησης για τα παιδιά σας, εγγόνια, ξαδέρφια κτλ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Με τέτοια θέση σώματος, πολύ άντεξε όρθιος.
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Tώρα φιλαράκι συγκρίνεις τ' αγγούρια με τον μανάβη... τι σχέση εχει αυτό που έβαλες με το πως πήγαινε το παλικάρι που το ξεκίνησε το θρεντ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εν τάχει.

Ο καθένας ας κάνει ότι παπαριά θέλει! Προσωπικά στα @@ μου. Αυτές όμως οι π@π@ριές να μην έχουν συνέπειες για άλλους! Πχ πας και στουκάρεις απάνω σε κάποιον άλλο (αμάξι, μοτοσυκλέτα, πεζό), ο οποίος δε φταίει σε τίποτα.

Ή με το δήθεν γ@μ@το, τρόπο οδήγησης σου προκαλείς ατύχημα.

Από εκεί και πέρα, ξαναλέω στα @@ μου. Ο καθένας πρέπει να νοιάζεται για τον εαυτό του.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Εν τάχει.

Ο καθένας ας κάνει ότι παπαριά θέλει! Προσωπικά στα @@ μου. Αυτές όμως οι π@π@ριές να μην έχουν συνέπειες για άλλους! Πχ πας και στουκάρεις απάνω σε κάποιον άλλο (αμάξι, μοτοσυκλέτα, πεζό), ο οποίος δε φταίει σε τίποτα.

Ή με το δήθεν γ@μ@το, τρόπο οδήγησης σου προκαλείς ατύχημα.

Από εκεί και πέρα, ξαναλέω στα @@ μου. Ο καθένας πρέπει να νοιάζεται για τον εαυτό του.

Να προσθέσω ότι αν το παλικάρι έβαζε διαδρομή στον Άγιο με αυτές τις ταχύτητες πολλά εκλεκτά μέλη του φόρουμ θα έλεγαν ότι πάει σαν κότα.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Σεβαστείτε το και κρατήστε τα μαθήματα σωστής και ασφαλούς οδήγησης για τα παιδιά σας, εγγόνια, ξαδέρφια κτλ.
    αν σε ενοχλεί ρε κεραυνέ η συζητηση μη την διαβάζεις... εστω ΕΝΑΣ νέος οδηγός (μοτοσυκλετιστής) που διαβασε αυτο και καθε τέτοιο θρεντ παρακολουθώντας ολες τις απόψεις ειναι κάτι!

Τουλάχιστον πριν καβαλήσει, τρέξει, στρίψει, φρενάρει , νοιώσει την αδρεναλίνη με οποιοδήποτε τρόπο θα είναι λίγο πιο "διαβασμένος" , λίγο πιο συνειδητοποιημενος , θα νοιώθει πιό υπεύθυνος τέλος πάντων!

όσο για το συγκεκριμένοι θρεντ , δεν εγραψα αρχικα για την επικινδυνότητα του βιντεο (το μονο ασχημο ήταν κάποιες προσπεράσεις ) αλλά για τον λόγο που βάζει κανείς βίντεο σε ενα δημοσιο φόρουμ απο στριφτερη διαδρομή!

Ο φίλος τάσος ειναι 25 χρονών όπως γράφει! Γιατι να μήν μπεί στα Μέγαρα; Να μάθει να στρίβει σωστά, να το ευχαριστηθεί με την ψυχή του και να πηγαίνει Στορκ μονο και μονο για το γλυκάκι και την ομορφια της διαδρομης (λογω πρασινου και όχι λογω στροφών)

λίγο λίγο όλοι μας να συζητούμε στις μοτοπαρέες την πραγματικη μαγκιά του γυρολόγιου θα αλλάξει η μοτοσυκλετιστική κουλτούρα μας, τα παιδιά μας θα αρχίζουν απο άλλο σημείο τον μοτοσυκλετισμό!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ε αμα βαλουνε και πολεμικη ο παπ ο τιγκας ο μητσος1 ο μακρης ο ποκερμον και σκουπα ο μειντενανς...η παλιοπαρεα δλδ,ξανανοιξει το δελεαρ και ερθει ο μακης ο τιφος οι πατρινοι και μαζευτουμε στο χαλαρο για μπυρα τη δευτερα καμια 150αρα....

ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    όσο για το συγκεκριμένοι θρεντ , δεν εγραψα αρχικα για την επικινδυνότητα του βιντεο (το μονο ασχημο ήταν κάποιες προσπεράσεις ) αλλά για τον λόγο που βάζει κανείς βίντεο σε ενα δημοσιο φόρουμ απο στριφτερη διαδρομή!
    Το φόρουμ είναι ο λόγος που μπαίνει το βίντεο Σταύρο.
    Η υπέρτατη ματαιοδοξία του στυλ Look mum no hands !!!
    Ως αποτέλεσμα αυτού βλέπουμε και τις καραμαλακίες που γίνονται είτε ηθελημένα είτε όχι. Η ανάγκη του να δείξεις οτι δεν είμαι σαν τη μπλέμπα σε σπρώχνει στην υπερβολή και στα λάθη.

Σε πίστα θα σου δείξει τα λάθη. Σε χαλαρή βόλτα θα σου κρατήσει ζωντανή την εικόνα να 'χεις να θυμάσαι.
    Σε πολεμική βόλτα αντικαθιστά το καροτσάκι που βάζουμε μέσα τα τεράστια @@ που αποκτάμε στα μάτια των άσχετων.

ΥΓ. Μιλάω μόνο για την χρήση κάμερας και τίποτα άλλο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16:

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    :a16: :a16: :a16:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Η υπέρτατη ματαιοδοξία του στυλ Look mum no hands !!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    αν σε ενοχλεί ρε κεραυνέ η συζητηση μη την διαβάζεις... εστω ΕΝΑΣ νέος οδηγός (μοτοσυκλετιστής) που διαβασε αυτο και καθε τέτοιο θρεντ παρακολουθώντας ολες τις απόψεις ειναι κάτι!
    Τώρα τα λες ωραία και μ'αρέσεις. Ο λόγος τον φόρα είναι ακριβώς αυτός. Η ανταλλαγή απόψεων. Αυτό που ενοχλεί είναι να θεωρείς ότι μόνο η δική σου (όχι εσένα προσωπικά) είναι η σωστή.

Είναι τόσο ευαίσθητο το συγκεκριμένο θέμα και είμαστε τόσο εύθραυστοι... Μεταφορικά και μη. Καλό είναι να λείπουν οι αφορισμοί και τα "μαθήματα" μεταξύ μας. Οι περισσότεροι είμαστε ενήλικες και ξέρουμε τι κάνουμε. Για τους υπόλοιπους, πραγματικά λυπάμαι αν περιμένουν να σχηματίσουν γνώμη (για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο είναι κυριολεκτικά ζωής ή θανάτου) από φόρα και chat rooms.

Κατά τ'άλλα, συμφωνώ αρκετά με τον Βύρωνα. Αν και... σχεδόν σε κάθε βόλτα μας έχουμε τουλάχιστον μία κάμερα να τραβάει. Αλλά τα βλέπουμε μόνο μεταξύ μας ή μεταξύ φίλων. Δε βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εντυπώσεις από την βόλτα το ΣΚ
    από panagiotispapa στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2007, 22:44
  2. παει κανεις απο πατρα βολτα την κυριακη;
    από sotiris68 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2007, 21:21
  3. Κυριακη πρωι Χαλκιδα και πηδαμε απο την γεφυρα